Страви з патисонів

Як приготувати фаршировані патисони?
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів, деко для випічки змащуємо маслом.Патисони моєму і зрізаємо з них верхівки. За допомогою ложки вискабливаем насіння з овоча, залишаючи м'якоть біля стінок і на дні. Злегка поливаємо патисони маслом і натикаем виделкою. Запікаємо овочі 15 хвилин.
У сковороді обсмажуємо свинячий фарш з цибулею і перцем. Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді. Змішуємо рис, фарш, паніровку і сир і наповнюємо начинкою запечені патисони. Повертаємо їх у духовку ще на 20 хвилин, після чого подаємо фаршировані патисони до столу.
Рецепт патисонів у фритюрі
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо яйця з хорошою пучкою солі і перцю. Панірувальні сухарі , або кукурудзяне борошно, збиваємо з сіллю. Патисони миємо й нарізаємо товстими пластинами. Якщо патисони виявилися великими, то видаліть серцевини насіння. Занурюємо патисон спочатку в яйце, а потім обвалюємо в борошні або сухарях. Смажимо патисони у великій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
Як приготувати суп з патисонів?
Інгредієнти:

Приготування
Бекон нарізаємо і обсмажуємо до золотистого кольору. На витопившемся жирі смажимо нарізану цибулю до прозорості. Вливаємо бульйон і додаємо нарізані кубиками патисони. Тушкуємо все до тих пір, поки патисони не розм'якшаться. М'які патисони пюрируем з бульйоном до однорідності зі свіжим базиліком. Готовий суп повертаємо на плиту, доводимо до кипіння і приправляємо чебрецем, сіллю, перцем і паприкою. Подаємо суп зі сметаною і жменею тертого сиру.
Рекомендуємо добрі рецепти

Котлети в панірувальних сухарях
Котлети, приготовані в панірувальних сухарях, виходять соковитими всередині і мають приємну золотисту скоринку зовні. Давайте розберемося, як

Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення

Пишний омлет в духовці
Омлет, приготовлений в духовці, заслуговує особливої уваги кожної господині. До того ж таку страву подарує всім необхідний заряд бадьорості на цілий

Фаршировані патисони
Патисони - родичі кабачків, тому їх можна точно також маринувати, тушкувати, робити ікру і т. д. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами

Перець на зиму
Ароматні перчики найчастіше виступають головною складовою різних салатів, соусів або лечо. Давайте розглянемо з вами деякі цікаві варіанти

Патисони на зиму
Сезон патисонів означає низку прекрасних страв на столі. Вони годяться для запікання, варіння, або смаження, а залишки овоча можна заморозити, або