Пастила в духовці
Пастила, приготована власними руками - маленька радість для великих і маленьких ласунів. Домашній пастилою можна пригостити колег на роботі, близьких, гостей і улюблених діток. Навряд чи хтось зможе встояти перед таким фруктовим десертом. Рецепт пастили досить простий, саме тому вам не доведеться йти в магазин за бажання поласувати.
Інгредієнти:
абрикоси - 05 кг;
цукор - 100 г;
рослинна олія - 2 ст. л.
Приготування
Добре промиваємо абрикоси, очищаємо від кісточок і вирізаємо пошкоджені ділянки. Далі кладемо їх в каструлю з холодною водою. Варимо протягом 15 хвилин до закипання води. Не забувайте час від часу помішувати майбутній десерт. Після того, як вода почала кипіти, додаємо цукор і варимо ще 20 хвилин до тих пір, поки маса не загусне. Далі устеляємо форму для випічки пергаментним папером і змащуємо її рослинним маслом. Настав час дізнатися, як сушити пастилу в духовці - викладаємо отримане пюре у форму і ставимо в розігріту духовку. Випікаємо десерт при 150 градусах до тих пір, поки не випарується вода. Після того, як пастила приготується - її необхідно охолодити і розрізати на шматочки або ж загорнути в рулетики.
Тепер ви знаєте, як приготувати домашню пастилу в духовці, тому можете сміливо експериментувати зі складом і змістом.
А тепер вашій увазі представляється схожий рецепт, але вже з вмістом яблук і груш.
Інгредієнти:
груші - 05 кг;
яблука - 05 кг;
цукор - 120 р.
Приготування
Фрукти миємо та очищаємо від кісточок, нарізаємо часточками. Далі кладемо в каструлю з водою, доводимо до кипіння і додаємо цукор. Варимо до тих пір, поки маса не стане густою. Потім викладаємо вміст каструлі в змащену маслом форму і залишаємо в духовці до випаровування рідини. Наша пастила з яблук і груш готова.
Пастила з абрикосів в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Добре промиваємо абрикоси, очищаємо від кісточок і вирізаємо пошкоджені ділянки. Далі кладемо їх в каструлю з холодною водою. Варимо протягом 15 хвилин до закипання води. Не забувайте час від часу помішувати майбутній десерт. Після того, як вода почала кипіти, додаємо цукор і варимо ще 20 хвилин до тих пір, поки маса не загусне. Далі устеляємо форму для випічки пергаментним папером і змащуємо її рослинним маслом. Настав час дізнатися, як сушити пастилу в духовці - викладаємо отримане пюре у форму і ставимо в розігріту духовку. Випікаємо десерт при 150 градусах до тих пір, поки не випарується вода. Після того, як пастила приготується - її необхідно охолодити і розрізати на шматочки або ж загорнути в рулетики.
Тепер ви знаєте, як приготувати домашню пастилу в духовці, тому можете сміливо експериментувати зі складом і змістом.
А тепер вашій увазі представляється схожий рецепт, але вже з вмістом яблук і груш.
Пастила яблучно-грушева
Інгредієнти:
Приготування
Фрукти миємо та очищаємо від кісточок, нарізаємо часточками. Далі кладемо в каструлю з водою, доводимо до кипіння і додаємо цукор. Варимо до тих пір, поки маса не стане густою. Потім викладаємо вміст каструлі в змащену маслом форму і залишаємо в духовці до випаровування рідини. Наша пастила з яблук і груш готова.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пастила з груш
Пастила - це смачна і знайома солодкість з дитинства. Більш корисну натуральну солодкість придумати складно. Ми звикли, що її готують із яблук. Але
Пастила з агрусу
Домашня пастила - улюблене багатьма ласощі з дитинства. З яких тільки ягід і фруктів її не готують. Можна використовувати і яблука, і сливи, і
Пастила з абрикосів
Пастила - це корисна і смачна солодкість, яку можна вживати окремо, або використовувати у створенні десертів. Її можна готувати з будь-яких ягід і
Фруктова пастила в домашніх умовах
Іноді так хочеться побалувати діток і себе чим-небудь солоденьким і корисним. Для цього відмінно підійде фруктова пастила, приготовлена в домашніх
Пастила з чорної смородини
Найчастіше такі ласощі, як пастила, готують з груш, яблук, айви. Але її можна робити не тільки з фруктів, але і з ягід. У даній статті ми розглянемо
Пастила з яблук в мультиварці
Пастила - це смачний натуральний десерт, з яким знайомий, мабуть, кожен. Рецептів її створення з різних ягід і фруктів безліч. Сьогодні ми поговоримо