Пастила з яблук в мультиварці

Розглянемо нескладний рецепт приготування натуральної пастили з яблук в мультиварці.
Простий рецепт пастили з яблук в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Добре промиваємо яблука, вирізаємо серцевину і кісточки, при бажанні можете позбутися й від шкірки. Нарізаємо фрукти дрібними шматочками, кладемо в каструлю, додаємо воду. Потім включаємо програму «випічка» і готуємо протягом 40 хвилин, періодично помішуючи. Після того, як яблука запекутся, виливаємо сік і охолодити вміст каструльки. Тепер нам знадобиться блендер, в який слід скласти остудившуюся яблучну масу і додати мед. Подрібнюємо все інгредієнти до консистенції пюре. Після чого залишаємо сушитися пастилу на підвіконні, в духовці або в електросушарці, надавши масі бажану форму. Головне - не пересушити! Далі нарізаємо пастилу тонкими квадратами або прямокутниками. Зберігати десерт краще всього в скляному посуді, хоча ймовірність того, що після чаювання у вас залишиться хоч трохи пастили вкрай мала.
Якщо ви позитивно ставитеся до помірного вживання цукру і хочете приготувати більш солодку пастилу в мультиварці, ознайомтеся з іншим нашим рецептом.
Яблучна пастила з цукром в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яблука промити, очистити від кісточок і серцевини. Нарізаємо так само маленькими шматочками. Відправляємо в блендер,

Рекомендуємо добрі рецепти

Пастила з груш
Пастила - це смачна і знайома солодкість з дитинства. Більш корисну натуральну солодкість придумати складно. Ми звикли, що її готують із яблук. Але

Пастила з вишні
Пастила - це смачне фруктове ласощі, яке до того ж дуже корисно. Її роблять з яблук, персиків, малини, смородини. Але сьогодні ми поговоримо про

Пастила в духовці
Домашня пастила, приготована власними руками - дивовижне ласощі для дорослих і дітей. Пропонуємо вам кілька простих рецептів, як її зробити в

Пастила з агрусу
Домашня пастила - улюблене багатьма ласощі з дитинства. З яких тільки ягід і фруктів її не готують. Можна використовувати і яблука, і сливи, і

Пастила з абрикосів
Пастила - це корисна і смачна солодкість, яку можна вживати окремо, або використовувати у створенні десертів. Її можна готувати з будь-яких ягід і

Пастила з чорної смородини
Найчастіше такі ласощі, як пастила, готують з груш, яблук, айви. Але її можна робити не тільки з фруктів, але і з ягід. У даній статті ми розглянемо