Варення з чорноплідної горобини
Варення з горобини варили ще наші прабабусі, адже здавна було відомо, що червона, а особливо чорна горобина володіє дивовижними властивостями, які не можна недооцінювати. Пропонуємо вам ознайомитися з рецептом варення з чорноплідної горобини, яке вразить вас своїми смаковими якостями.
Варення з червоної і чорної горобини є надзвичайно смачним і корисним. Варення з чорноплідної горобини, також, володіє лікувальними властивостями. Для приготування варення з чорноплідної, так і будь-який інший горобини вам знадобляться наступні інгредієнти: 1 кілограм горобини, 15 кілограма цукру, 3 склянки води.
Горобину необхідно промити, залити холодною водою і залишити на 24 години. З води і цукру слід зварити сироп. Гарячим сиропом залити горобину і поставити в прохолодне місце до повного охолодження. Після цього сироп злити, поставити на вогонь і кип'ятити 20 хвилин. Через 20 хвилин в сироп всипати ягоди і кип'ятити ще півгодини. У самому кінці варіння можна додати кілька гуртків лимона - вони додадуть варенню приємний аромат і кислинку. Після цього рябиновое варення слід зняти з вогню і відразу ж закрутити, не чекаючи, поки воно охолоне.
Варення з червоної і чорної горобини є надзвичайно смачним і корисним. Варення з чорноплідної горобини, також, володіє лікувальними властивостями. Для приготування варення з чорноплідної, так і будь-який інший горобини вам знадобляться наступні інгредієнти: 1 кілограм горобини, 15 кілограма цукру, 3 склянки води.
Горобину необхідно промити, залити холодною водою і залишити на 24 години. З води і цукру слід зварити сироп. Гарячим сиропом залити горобину і поставити в прохолодне місце до повного охолодження. Після цього сироп злити, поставити на вогонь і кип'ятити 20 хвилин. Через 20 хвилин в сироп всипати ягоди і кип'ятити ще півгодини. У самому кінці варіння можна додати кілька гуртків лимона - вони додадуть варенню приємний аромат і кислинку. Після цього рябиновое варення слід зняти з вогню і відразу ж закрутити, не чекаючи, поки воно охолоне.
Рекомендуємо добрі рецепти
Варення з обліпихи
Всім відомо, про дивовижні властивості ягід обліпихи, так вони дуже часто використовуються в косметичних і медичних цілях. У цій статті ви дізнаєтеся
Варення з чорниці
На сьогоднішній день нечасто можна зустріти любителів збирати в лісі ягоди, а потім варити з них варення. Тим не менш, це не належить до
Варення з червоної горобини
Багато господині роблять варення з чорноплідної горобини, а про червону чомусь часто незаслужено забувають. Між тим, ця ягода дуже корисна і зимові
Вино з червоної горобини
З горобини, дуже смачної і корисної ягоди, готують варення, компоти, десерти. А ми з вами поділимося цікавими рецептами створення вина з червоної
Лікер з чорноплідної горобини
Домашні лікери можна готувати з будь-яких ягід і фруктів: яблук, апельсинів, малини. А ми сьогодні розповімо, як зробити смачний і корисний лікер з
Сік з чорноплідної горобини
Чорноплідна горобина відома своїми корисними та лікувальними властивостями. І сьогодні ми пропонуємо вам рецепти приготування з неї соку. Читаємо