Варення з ківі

Ківі можна їсти не тільки в свіжому вигляді, але і використовувати для приготування салатів і навіть зварити з нього чудове вітамінне варення. «Як же зварити варення з ківі?», - запитаєте ви. Все дуже просто! Нижче наведено кілька цікавих і нескладних рецептів приготування варення з ківі. Спробуйте зробити його та переконайтеся самі, як це смачно!
Варення з ківі
Інгредієнти:
Приготування
Як же почати варити варення з ківі? Беремо плоди ківі, ретельно миємо проточною водою, очищаємо їх від шкірки і ріжемо м'якоть фрукта на невеликі кубики. Потім перекладаємо їх у каструлю, видавлюємо туди сік лимона і гарненько перемішуємо. Варимо на слабкому вогні, постійно помішуючи, до тих пір, поки м'якоть не розвариться. Потім засипаємо ківі цукром, знову перемішуємо, доводимо фруктову суміш до кипіння і варимо ще приблизно 15 хвилин. Потім наливаємо варення з ківі в пиалку для проби, а решта розливаємо по стерильним банкам і закатуємо кришками.
Варення з ківі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Плоди ківі миємо, акуратно очищаємо від шкірки і ріжемо на маленькі шматочки. Потім беремо велике червоне яблуко, зрізаємо шкірку, акуратно видаляємо серцевину і нарізаємо на невеликі кубики. Перекладаємо порізані ківі і яблуко в каструльку мультиварки, додаємо цукор, лимонний сік і ретельно перемішуємо. Виставляємо режим «Варка» і готуємо на максимальній потужності близько 15 хвилин. Чекаємо поки варення охолоне, виливаємо в красиву пиалку і подаємо десерт до чаю.
Варення з ківі і бананів
Інгредієнти:
Приготування
Як же приготувати смачне варення з ківі і банани? Для початку нам треба обробити всі фрукти. Для цього беремо яблука, моєму, зрізаємо шкірку, видаляємо серцевину і нарізаємо маленькими кубиками. Потім моєму ківі, чистимо і ріжемо на невеликі шматочки. Банани очистити від шкірки, дрібно нарізаємо і додаємо до ківі і яблук.
Отриману фруктову суміш заливаємо кип'яченою водою і ставимо варитися на слабкий вогонь. В ідеалі варення варитися 3 дня за 4 рази щодня, до тих пір, поки не стане темним і гарненько не загусне. Готове ласощі найкраще зберігати в стерильних банках, загорнених металевими кришками.
Варення з ківі і лимонів
Інгредієнти:

Приготування
Лимони миємо й нарізаємо тонкими кружечками. Кладемо на дно каструлі, заливаємо водою, додаємо 100 г цукру і проварюємо на слабкому вогні приблизно 10 хвилин. Цим часом очистити ківі від шкірки, також нарізаємо кружечками і кладемо в каструлю з лимоном. Додаємо весь цукор, що залишився, ретельно перемішуємо і доводимо до кипіння. Як тільки варення закипить, переливаємо його в керамічний посуд і залишаємо на всю ніч при кімнатній температурі.
На наступний день знову виливаємо варення в каструлю, доводимо до кипіння і проварюємо 20 хвилин! Розливаємо по стерильним банкам і даємо охолонути. Потім закриваємо банки кришками і ставимо в темне місце.
Рекомендуємо добрі рецепти

Варення з бананів
Плануєте пригощати сім'ю класичним ягідним варенням в зимову пору? А що якщо здивувати близьких приготувавши незвичайне бананове варення? Випробуйте

Коктейль з ківі
Фруктові коктейлі в жаркий літній період освіжити організм допоможуть відмінно, якщо, звичайно ж, вони зроблені зі свіжих ягід і фруктів. Сьогодні ми

Смузі з ківі
Смузі - це смачний і корисний коктейль, який зарядить бадьорістю і енергією. Його можна робити з різних ягід і фруктів, і зараз ми вам розповімо, як

Полуничне варення в мультиварці
Чого тільки не можна приготувати за допомогою мультиварки, на цей раз ми будемо вчитися варити даний варення за допомогою цього універсального

Варення зі сливи в мультиварці
В мультиварці зручно готувати не тільки страви для щоденного раціону, але і для тривалого зберігання, наприклад, варення. У нашій статті ми розповімо

Сорбет з ківі
Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре з додаванням сиропу. Це відмінний варіант десерту для тих, хто дотримується дієти і стежить за