Цвітна капуста по-корейськи

Засолювання капусти по-корейськи
З усіх корейських рецептів проста засолювання - найбільш доступний і звичний нам варіант. Звичайно, в розсіл можна додати різноманітні улюблені спеції, однак любителі м'якого і чистого смаку обов'язково оцінять цей рецепт без корективів.
Інгредієнти:
Приготування
Цвітну капусту миємо й поділяємо на суцвіття, які після необхідно залити підсоленою «на око» водою і залишити на 1 годину (щоб позбавиться від можливих комах). Далі капусту знову промиваємо і кладемо в скляну банку або дерев'яну діжку, заливаємо окропом, щоб покрити, і негайно ж накриваємо кришкою. Залишаємо на 1 годину, потім воду зливаємо і даємо суцвіттям обсохнути. Готуємо розсіл: в окропі розчиняємо сіль і оцет і злегка остуджуємо до гарячого.
Залишилося повернути суцвіття в банку, залити розсолом і залишити бродити і просаливаться на 2 тижні.
Рецепт приготування кольорової капусти по-корейськи
Капусту по цьому рецепту зручно готувати про запас, оскільки вона прекрасно зберігається в холодильнику, не втрачаючи своїх смакових якостей.
Інгредієнти:
Приготування
Качан цвітної капусти розбираємо на суцвіття і відварюємо до напівготовності. Поки капуста вариться - готуємо розсіл: у літрі киплячої води розчиняємо сіль, цукор, додаємо оцет і рослинне масло, варимо 5 хвилин.
Заливаємо гарячим розсолом капусту, додаємо коріандр, рубану петрушку і роздавлений через прес часник, перемішуємо і залишаємо маринуватися 5-6 годин.
Маринована цвітна капуста по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Капусту розбираємо на суцвіття, промиваємо і відварюємо 3 хвилини в 15 літрах киплячої води з додаванням 1 1/2 ст. ложок солі. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, перець - соломкою. Змішуємо всі овочі, додаємо решту сіль, перець, коріандр, часник, оцет і масло, все ретельно перемішуємо і ставимо в холодильник. Приготування кольорової капусти по-корейськи займе 5-6 годин, максимум - ніч.
Рецепт цвітної капусти по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Капусту ділимо на суцвіття і відварюємо 4-5 хвилин, після чого промиваємо холодною водою.
На сковороді розігріваємо олію, закладаємо нарізану цибулю, насіння і зелень, заливаємо все бальзамічним оцтом і залишаємо до початку зажаривания. Після, суміш додаємо до цвітній капусті, перемішуємо і подаємо до столу.
Корейський салат з цвітної капусти
Інгредієнти:

Приготування
Відварюємо капусту 7-10 хвилин, відкидаємо на друшляк і даємо охолонути. Тим часом натираємо моркву і рубаємо петрушку, змішуємо і заправляємо сіллю, олією і оцтом. Останніми в салат йдуть суцвіття капусти, все ще раз перемішується і подається до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт цвітної капусти в клярі
Перевірений часом рецепт цвітної капусти передбачає її обсмажування у фритюрі, у результаті суцвіття виходить дуже ніжним всередині і хрустким,

Гарнір з цвітної капусти
Цвітна капуста - смачний і корисний овоч, який використовують у приготуванні багатьох страв-салатів, запіканок і т. д. Але в нашій статті мова піде

Цвітна капуста для дитини
Педіатри вважають цвітну капусту в дитячому раціоні корисною для роботи кишечника. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати цей овоч для дітей

Маринад для капусти
Маринована капуста - відмінна закуска для пікніка або святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про те, як правильно приготувати для неї маринад.

Капуста по-корейськи - рецепт
Закуска по-корейськи готується не тільки з пекінської, але і з білокачанної капусти. Це страва прикрасить і різноманітить будь стіл, оскільки

Маринована капуста
Маринована капуста чудово підійде для будь-якого столу, навіть самого шикарного. Це блюдо можна подати як окрему соління, а можна і в складі смачного