Капуста по-корейськи - рецепт

Традиційно рецепт капусти по-корейськи передбачає використання пекінської капусти, але її з легкістю можна замінити на звичайну білокачанну. Вона не тільки дуже смачна, але ще і корисна! Адже ній збережені всі вітаміни цього овоча. Крім того, кімчі допомагає у засвоєнні їжі і здатне підвищувати апетит. Це незвичайне, але дуже цікаве блюдо принесе у ваш повсякденний раціон трохи різноманітності і наповнить будинок пікантним і пряним ароматом. Давайте ж скоріше дізнаємося, як зробити капусту по-корейськи і здивувати всіх своїми різносолами!
Рецепт корейської капусти кімчі
Інгредієнти:
Приготування
Як засолити капусту по-корейськи? Отже, для початку беремо невеликий качан білокачанної капусти і дрібно шаткуємо. Часник видавлюємо через прес. Моркву чистимо і натираємо на тертці. Потім складаємо всі ці інгредієнти в каструльку і приступаємо до приготування маринаду. Для цього кип'ятимо воду, в яку додаємо сіль і все спеції за смаком. Як тільки вода закипить, знімаємо її з вогню і поступово вводимо оцет і рослинне масло. Все добре перемішуємо і заливаємо капусту гарячим маринадом. Даємо їй постояти і усолиться хоча б 3 години, а потім сміливо подаємо на стіл. Ось і все, білокачанна капуста по-корейськи готова!
Капуста по-корейськи з шафраном
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування капусти по-корейськи ми з вами беремо вилочок капусти, промиваємо його і нарізаємо великими листям розміром приблизно 5x5 див Складаємо в глибоку каструлю і повністю заливаємо киплячою водою на 15 хвилин. Цим часом в іншу каструлю наливаємо 1 літр води, ставимо на сильний вогонь і доводимо до кипіння. Кладемо цукор, сіль, шафран, чорний перець, коріандр, оцет і часник. Паралельно очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками цибулю, обсмажуємо її на рослинній олії з додаванням червоного перцю. Кладемо 1 ст. ложку смаженого лука в каструльку з маринадом, добре все розмішуємо і тушкуємо хвилин 5.
Потім обережно зливаємо воду з капусти, і укладаємо її в скляну банку упереміш з тертою морквою. Зверху заливаємо приготовленим маринадом і щільно закриваємо. Ємність з корейської капустою ставимо в холодильник і через добу вона готова до вживання. Салат виходить жовтенький і сонячний завдяки натуральному барвнику - шафрану. Все дуже просто і корисно!
Капуста по-корейськи з куркумою
Інгредієнти:

Приготування
Беремо невеликий вилочок капусти і дрібно його шаткуємо. Часник подрібнюємо, а моркву натираємо на крупній тертці. Всі ці інгредієнти перекладаємо в каструлю, посипаємо куркумою і перемішуємо. Для маринаду кип'ятимо воду, додаємо оцет, олію, цукор і сіль. Перемішуємо, заливаємо капусту ще гарячим розсолом і ставимо під гніт. Через день красива і дивовижно смачна капуста по-корейськи готова.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з капусти з оцтом
Рецептів створення салатів з такого корисного овоча, як капуста, існує велика кількість. Це і легкі салатики для перекусів свят для заготівлі на

Капуста з буряком на зиму
Квашена капуста з буряком - чудова заготівля на зиму, а головне корисна. І ми пропонуємо вам кілька рецептів цієї оригінальної закуски. Читаємо наші

Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і

Цвітна капуста по-корейськи
Любите корейські страви? Хочете готувати їх як можна частіше? Тоді ми радимо вам звернути увагу на цю статтю. У ній ми розповімо, як правильно

Пекінська капуста по-корейськи
Щоб поїсти пекінської капусти по-корейськи не потрібно їхати в Корею. Та й на ринку дане соління купувати не варто. Як же тоді бути? Приготувати

Рецепт кімчі по-корейськи
Кімчі - це різновид капусти, яка росте в Кореї і на Далекому Сході. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати по-корейськи. Якщо ви не знайшли на