Перець на зиму для фарширування
Фарширований перець – дуже смачне, ситне блюдо. Влітку його багато і дуже хочеться заготовити його взапас, щоб і взимку мати можливість побалувати сім'ю цим смачним блюдом. Як заготовити перець на зиму для фарширування, читайте нижче.
Перець, маринована на зиму для фарширування
Інгредієнти:
болгарський перець;
вода – 1 літр;
сіль – 50 г;
есенція оцтова – 10 г;
пісок цукровий – 75 р.
Приготування
Весь болгарський перчик ретельно миємо, акуратно вирізаємо насіння, зберігаючи сам перчик цілим. Коли весь перець буде готовий, укладаємо його в глибоку каструлю з окропом. Після закипання бланшируем його близько 5 хвилин.
Окремо готуємо маринад. Для якого в окріп кладемо сіль з цукром, проварюємо хвилини 3. Бланшовані перець укладаємо в заздалегідь підготовлені попаренные банки. При цьому дуже утрамбовувати його не варто, щоб не пошкодити. Заливаємо його киплячим маринадом. Для 1 банки об'ємом 1 літр потрібно 10 г оцтової есенції. Після цього закочує банки прокип'яченими кришками, ставимо їх догори денцем, закутуємо і залишаємо остигати.
Перець на зиму для фарширування з аспірином
Інгредієнти:
Для 3-х літрової банки:
болгарський перець різних кольорів – 1 кг;
таблетки аспірину – 2 шт.;
вода – 2 літри.
Приготування
Перець миємо, видаляємо серединки, знову моєму і укладаємо в чисті пропарені банки. Заливаємо перець окропом і даємо постояти хвилин 7. Потім обережно воду з банки зливаємо в каструлю, кладемо аспірин і знову заливаємо окропом, а потім зафарбовуємо. Перед тим, як перець фарширувати, промиваємо його.
Заготівля болгарського перцю на зиму для фарширування
Інгредієнти:
болгарський перець різних кольорів – 2 кг;
перець горошком;
аспірин в таблетках – 2 шт.;
сік томатний – 2 літри;
сіль.
Приготування
Томатний сік підсолюємо, додаємо перець горошком. З перцю видаляємо насінну частину. Викладаємо перець на томат і проварюємо близько хвилини, іноді помішуючи. У пропарені банки викладаємо перець і заливаємо зверху киплячим томатом і додаємо роздавлені таблетки аспірину. Закатуємо кришками, ставимо їх денцем вгору, закутуємо і залишаємо остигати.
Перець на зиму для фарширування без оцту
Інгредієнти:
перець болгарський;
пісок цукровий – 70 г;
вода – 1 літр;
сіль – 35 г;
кислота лимонна – 5 р.
Приготування
З перчиком видаляємо насіння, промиваємо, опускаємо хвилини на 2 в окріп, а потім охолодити в холодній воді. Банки стерилізуємо, перець вкладаємо один в інший і поміщаємо в банки. Робимо маринад даємо йому закипіти. Заливаємо їм перець у банки і ставимо стерилізувати на водяну баню. Для літрових банок потрібно 15 хвилин, для дволітрових – 20 хвилин і для трилітрових – півгодини. Після цього відразу ж закочує їх кришками.
Перець, консервований на зиму цілком для фарширування
Інгредієнти:
перець болгарський;
оцет 9% – 90 мл;
вода – 15 літра;
пісок цукровий – 50 г;
сіль – 50 г;
перець чорний горошком – 6 шт.;
соняшникова олія без запаху – 450 мл;
лавровий лист – 3 шт.
Приготування
З перцю видаляємо насіння. Змішуємо інгредієнти для розсолу, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. В розсіл опускаємо перець, скільки влізе, кип'ятити 3 хвилини, потім виймаємо шумівкою і щільно укладаємо в підготовлені вимиті і пропарені банки. Заливаємо киплячим розсолом і тут же закатуємо.
Заморожування перцю для фарширування на зиму
Перчик моєму, вирізаємо насінну частину, залишаючи сам перчик цілим. Знову промиваємо, видаляючи залишки насіння. Даємо овочам обсохнути, потім вкладаємо їх один в інший і пакуємо в пакети. Відразу відправляємо в морозилку. Взимку ж залишиться тільки дістати перчик, прямо в замороженому вигляді нафарширувати його і готувати за своїм рецептом.
Перець, маринована на зиму для фарширування
Інгредієнти:
Приготування
Весь болгарський перчик ретельно миємо, акуратно вирізаємо насіння, зберігаючи сам перчик цілим. Коли весь перець буде готовий, укладаємо його в глибоку каструлю з окропом. Після закипання бланшируем його близько 5 хвилин.
Окремо готуємо маринад. Для якого в окріп кладемо сіль з цукром, проварюємо хвилини 3. Бланшовані перець укладаємо в заздалегідь підготовлені попаренные банки. При цьому дуже утрамбовувати його не варто, щоб не пошкодити. Заливаємо його киплячим маринадом. Для 1 банки об'ємом 1 літр потрібно 10 г оцтової есенції. Після цього закочує банки прокип'яченими кришками, ставимо їх догори денцем, закутуємо і залишаємо остигати.
Перець на зиму для фарширування з аспірином
Інгредієнти:
Для 3-х літрової банки:
Приготування
Перець миємо, видаляємо серединки, знову моєму і укладаємо в чисті пропарені банки. Заливаємо перець окропом і даємо постояти хвилин 7. Потім обережно воду з банки зливаємо в каструлю, кладемо аспірин і знову заливаємо окропом, а потім зафарбовуємо. Перед тим, як перець фарширувати, промиваємо його.
Заготівля болгарського перцю на зиму для фарширування
Інгредієнти:
Приготування
Томатний сік підсолюємо, додаємо перець горошком. З перцю видаляємо насінну частину. Викладаємо перець на томат і проварюємо близько хвилини, іноді помішуючи. У пропарені банки викладаємо перець і заливаємо зверху киплячим томатом і додаємо роздавлені таблетки аспірину. Закатуємо кришками, ставимо їх денцем вгору, закутуємо і залишаємо остигати.
Перець на зиму для фарширування без оцту
Інгредієнти:
Приготування
З перчиком видаляємо насіння, промиваємо, опускаємо хвилини на 2 в окріп, а потім охолодити в холодній воді. Банки стерилізуємо, перець вкладаємо один в інший і поміщаємо в банки. Робимо маринад даємо йому закипіти. Заливаємо їм перець у банки і ставимо стерилізувати на водяну баню. Для літрових банок потрібно 15 хвилин, для дволітрових – 20 хвилин і для трилітрових – півгодини. Після цього відразу ж закочує їх кришками.
Перець, консервований на зиму цілком для фарширування
Інгредієнти:
Приготування
З перцю видаляємо насіння. Змішуємо інгредієнти для розсолу, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. В розсіл опускаємо перець, скільки влізе, кип'ятити 3 хвилини, потім виймаємо шумівкою і щільно укладаємо в підготовлені вимиті і пропарені банки. Заливаємо киплячим розсолом і тут же закатуємо.
Заморожування перцю для фарширування на зиму
Перчик моєму, вирізаємо насінну частину, залишаючи сам перчик цілим. Знову промиваємо, видаляючи залишки насіння. Даємо овочам обсохнути, потім вкладаємо їх один в інший і пакуємо в пакети. Відразу відправляємо в морозилку. Взимку ж залишиться тільки дістати перчик, прямо в замороженому вигляді нафарширувати його і готувати за своїм рецептом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Болгарський перець на зиму
Сезонні зміни в меню подобаються не всім. Якщо ви не хочете відмовлятися від улюблених овочевих страв в холодну пору, загорніть болгарський перець.
Маринований гострий перець
Тим, хто любить розбавляти смак домашніх закусок гострою, пікантною ноткою, неодмінно знадобляться наші рекомендації. Далі розповімо, як зробити
Томати на зиму — рецепти
Урізноманітнити звичні способи консервації томатів - неймовірно просто, і в цьому вам допоможуть наші докладні рекомендації. Розповімо, як по-новому
Перець, маринована з медом
Якщо ви не боїтеся експериментувати в їжі і любите цікаві поєднання продуктів, то вам варто спробувати маринований перець з медом. Гостро-солодкий
Огірки в соусі чилі
На зиму огірки заготовляють різними способами: солять, маринують, консервують з іншими продуктами. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих
Перець на зиму
Ароматні перчики найчастіше виступають головною складовою різних салатів, соусів або лечо. Давайте розглянемо з вами деякі цікаві варіанти