Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Перець на зиму для фарширування

Перець на зиму для фарширування

23-09-2016, 09:06
1 699
Перець на зиму для фарширування
Фарширований перець – дуже смачне, ситне блюдо. Влітку його багато і дуже хочеться заготовити його взапас, щоб і взимку мати можливість побалувати сім'ю цим смачним блюдом. Як заготовити перець на зиму для фарширування, читайте нижче.
Перець, маринована на зиму для фарширування
Інгредієнти:

  • болгарський перець;

  • вода – 1 літр;

  • сіль – 50 г;

  • есенція оцтова – 10 г;

  • пісок цукровий – 75 р.


  • Приготування
    Весь болгарський перчик ретельно миємо, акуратно вирізаємо насіння, зберігаючи сам перчик цілим. Коли весь перець буде готовий, укладаємо його в глибоку каструлю з окропом. Після закипання бланшируем його близько 5 хвилин.
    Окремо готуємо маринад. Для якого в окріп кладемо сіль з цукром, проварюємо хвилини 3. Бланшовані перець укладаємо в заздалегідь підготовлені попаренные банки. При цьому дуже утрамбовувати його не варто, щоб не пошкодити. Заливаємо його киплячим маринадом. Для 1 банки об'ємом 1 літр потрібно 10 г оцтової есенції. Після цього закочує банки прокип'яченими кришками, ставимо їх догори денцем, закутуємо і залишаємо остигати.
    Перець на зиму для фарширування з аспірином
    Інгредієнти:
    Для 3-х літрової банки:

  • болгарський перець різних кольорів – 1 кг;

  • таблетки аспірину – 2 шт.;

  • вода – 2 літри.


  • Приготування
    Перець миємо, видаляємо серединки, знову моєму і укладаємо в чисті пропарені банки. Заливаємо перець окропом і даємо постояти хвилин 7. Потім обережно воду з банки зливаємо в каструлю, кладемо аспірин і знову заливаємо окропом, а потім зафарбовуємо. Перед тим, як перець фарширувати, промиваємо його.
    Заготівля болгарського перцю на зиму для фарширування
    Інгредієнти:

  • болгарський перець різних кольорів – 2 кг;

  • перець горошком;

  • аспірин в таблетках – 2 шт.;

  • сік томатний – 2 літри;

  • сіль.


  • Приготування
    Томатний сік підсолюємо, додаємо перець горошком. З перцю видаляємо насінну частину. Викладаємо перець на томат і проварюємо близько хвилини, іноді помішуючи. У пропарені банки викладаємо перець і заливаємо зверху киплячим томатом і додаємо роздавлені таблетки аспірину. Закатуємо кришками, ставимо їх денцем вгору, закутуємо і залишаємо остигати.
    Перець на зиму для фарширування без оцту
    Інгредієнти:

  • перець болгарський;

  • пісок цукровий – 70 г;

  • вода – 1 літр;

  • сіль – 35 г;

  • кислота лимонна – 5 р.


  • Приготування
    З перчиком видаляємо насіння, промиваємо, опускаємо хвилини на 2 в окріп, а потім охолодити в холодній воді. Банки стерилізуємо, перець вкладаємо один в інший і поміщаємо в банки. Робимо маринад даємо йому закипіти. Заливаємо їм перець у банки і ставимо стерилізувати на водяну баню. Для літрових банок потрібно 15 хвилин, для дволітрових – 20 хвилин і для трилітрових – півгодини. Після цього відразу ж закочує їх кришками.
    Перець, консервований на зиму цілком для фарширування
    Інгредієнти:

  • перець болгарський;

  • оцет 9% – 90 мл;

  • вода – 15 літра;

  • пісок цукровий – 50 г;

  • сіль – 50 г;

  • перець чорний горошком – 6 шт.;

  • соняшникова олія без запаху – 450 мл;

  • лавровий лист – 3 шт.


  • Приготування
    З перцю видаляємо насіння. Змішуємо інгредієнти для розсолу, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. В розсіл опускаємо перець, скільки влізе, кип'ятити 3 хвилини, потім виймаємо шумівкою і щільно укладаємо в підготовлені вимиті і пропарені банки. Заливаємо киплячим розсолом і тут же закатуємо.
    Заморожування перцю для фарширування на зиму
    Перчик моєму, вирізаємо насінну частину, залишаючи сам перчик цілим. Знову промиваємо, видаляючи залишки насіння. Даємо овочам обсохнути, потім вкладаємо їх один в інший і пакуємо в пакети. Відразу відправляємо в морозилку. Взимку ж залишиться тільки дістати перчик, прямо в замороженому вигляді нафарширувати його і готувати за своїм рецептом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Болгарський перець на зиму
    Болгарський перець на зиму
    Сезонні зміни в меню подобаються не всім. Якщо ви не хочете відмовлятися від улюблених овочевих страв в холодну пору, загорніть болгарський перець.
    Маринований гострий перець
    Маринований гострий перець
    Тим, хто любить розбавляти смак домашніх закусок гострою, пікантною ноткою, неодмінно знадобляться наші рекомендації. Далі розповімо, як зробити
    Томати на зиму — рецепти
    Томати на зиму — рецепти
    Урізноманітнити звичні способи консервації томатів - неймовірно просто, і в цьому вам допоможуть наші докладні рекомендації. Розповімо, як по-новому
    Перець, маринована з медом
    Перець, маринована з медом
    Якщо ви не боїтеся експериментувати в їжі і любите цікаві поєднання продуктів, то вам варто спробувати маринований перець з медом. Гостро-солодкий
    Огірки в соусі чилі
    Огірки в соусі чилі
    На зиму огірки заготовляють різними способами: солять, маринують, консервують з іншими продуктами. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих
    Перець на зиму
    Перець на зиму
    Ароматні перчики найчастіше виступають головною складовою різних салатів, соусів або лечо. Давайте розглянемо з вами деякі цікаві варіанти