Швидка капуста, маринована гарячим розсолом
Спосіб швидкого соління капусти гарячим розсолом дасть можливість у короткий термін отримати смачне готову страву. Ця закуска прекрасно різноманітить стіл і послужить прекрасним доповненням до м'яса, риби і т. д.
Інгредієнти:
капуста білокачанна – 995 г;
морква – 55 г;
перець болгарський – 55 г;
чорний перець – 10 горошин;
сухий лист лавровий – 2 шт.;
цукор кристалічний – 30 г;
оцет 6% – 65 мл;
сіль – за смаком;
масло рослинне – 45 мл;
вода питна – 120 мл
Приготування
Капусту білокачанну тоненько шаткуємо, а моркву і оброблений перець нарізаємо смужками. Потім овочі в мисці перемішуємо, додаємо перець горошком і сухий лавровий лист. Розкладаємо вміст по банкам і заливаємо закипевшим маринадом, приготованим з питної води з додаванням столового оцту, масла, цукру і солі. Приблизно через 3 години маринована пікантна капуста готова до подачі на стіл.
Інгредієнти:
капуста свіжа білокачанна – 2 кг;
морква – 55 г;
часник – за смаком;
вода фільтрована – 990 мл;
столовий оцет – 195 мл;
сіль велика – 30 г;
цукор кристалічний – 95 г;
лаврове листя – 5 шт.
Приготування
Капусту рубаємо великими шматками, а моркву очищаємо, шаткуємо на крупній тертці і перекладаємо овочі в миску. Вичавлюємо до них кілька зубчиків часнику і розмішуємо руками.
У воду кидаємо сіль, цукор, вводимо розведений оцет, рослинне масло і кидаємо лаврове листя. Кип'ятимо вміст, заливаємо капусту і зверху встановлюємо гніт. Через кілька годин смачна капустка швидкого приготування з часником гарячим розсолом готова до дегустації.
Інгредієнти:
капуста білокачанна – 985 г;
морква – 65 г;
куркума – 5 г;
часник – 3 зубчики;
сіль крупного помелу – 10 г;
вода питна – 120 мл;
цукор – 75 г;
масло рослинне – 110 мл;
оцет 6% – 80 мл
Приготування
Качан капусти тонко шаткуємо, а моркву і часник чистимо і подрібнюємо на тертці. Викладаємо підготовлені овочі в каструлю, посипаємо куркумою і перемішуємо руками. Для маринаду кип'ятимо воду, додаємо в неї оцет, рослинне масло, цукор і сіль. Швидко заливаємо мариновану капусту гарячим розсолом з оцтом і встановлюємо під гніт. Приблизно через день красива і смачна закуска буде готова.
Інгредієнти:
білокачанна капуста молода – 1 вилок;
буряк – 1 шт.;
болгарський перець – 60 г;
часник – 3 зубчики.
Для маринаду:
вода питна – 990 мл;
сіль йодована – 20 г;
цукор – 10 г;
оцет – 20 мл;
рослинне масло із запахом – 120 мл
Приготування
Буряк очищаємо і нарізаємо брусочками, а часник і перець – шматочками. Перемішуємо овочеву нарізку і викладаємо частину на дно банок. Вилок капусти рубаємо скибочками, закладаємо в банки і зверху додаємо овочі, що залишилися.
У закипілої воді розчиняємо сіль з цукром, кип'ятимо 5 хвилин, а потім додаємо оцет, масло і заливаємо маринадом консервацію. На наступний день мариновану капусту можна вже їсти.
Швидкий спосіб маринування капусти гарячим розсолом
Інгредієнти:
Приготування
Капусту білокачанну тоненько шаткуємо, а моркву і оброблений перець нарізаємо смужками. Потім овочі в мисці перемішуємо, додаємо перець горошком і сухий лавровий лист. Розкладаємо вміст по банкам і заливаємо закипевшим маринадом, приготованим з питної води з додаванням столового оцту, масла, цукру і солі. Приблизно через 3 години маринована пікантна капуста готова до подачі на стіл.
Швидка капуста, маринована гарячим розсолом
Інгредієнти:
Приготування
Капусту рубаємо великими шматками, а моркву очищаємо, шаткуємо на крупній тертці і перекладаємо овочі в миску. Вичавлюємо до них кілька зубчиків часнику і розмішуємо руками.
У воду кидаємо сіль, цукор, вводимо розведений оцет, рослинне масло і кидаємо лаврове листя. Кип'ятимо вміст, заливаємо капусту і зверху встановлюємо гніт. Через кілька годин смачна капустка швидкого приготування з часником гарячим розсолом готова до дегустації.
Швидкий спосіб маринування капусти гарячим розсолом з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Качан капусти тонко шаткуємо, а моркву і часник чистимо і подрібнюємо на тертці. Викладаємо підготовлені овочі в каструлю, посипаємо куркумою і перемішуємо руками. Для маринаду кип'ятимо воду, додаємо в неї оцет, рослинне масло, цукор і сіль. Швидко заливаємо мариновану капусту гарячим розсолом з оцтом і встановлюємо під гніт. Приблизно через день красива і смачна закуска буде готова.
Швидкий спосіб приготування капусти пилюски гарячим розсолом
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Буряк очищаємо і нарізаємо брусочками, а часник і перець – шматочками. Перемішуємо овочеву нарізку і викладаємо частину на дно банок. Вилок капусти рубаємо скибочками, закладаємо в банки і зверху додаємо овочі, що залишилися.
У закипілої воді розчиняємо сіль з цукром, кип'ятимо 5 хвилин, а потім додаємо оцет, масло і заливаємо маринадом консервацію. На наступний день мариновану капусту можна вже їсти.
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринована капуста швидкого приготування
Смачна маринована капуста завжди знайде місце на будь-якому святі. Хрустка закуска так і проситься до вас в тарілку! І дуже добре, що є рецепти
Капуста з хроном на зиму
Квашена капуста - чудова закуска на обідньому столі. І сьогодні ми пропонуємо зробити капусту з хроном на зиму. Читайте наші оригінальні, але в теж
Рецепт маринованої капусти з буряком
Маринована капуста з буряком - це чудова закуска на святковий стіл, а також відмінне доповнення до будь-якого гарніру. У нашій статті ми розповімо
Капуста по-корейськи - рецепт
Закуска по-корейськи готується не тільки з пекінської, але і з білокачанної капусти. Це страва прикрасить і різноманітить будь стіл, оскільки
Капуста, маринована з часником
Маринована капуста з часником - це чудова закуска під час застілля або до будь-якого гарніру: відварного рису, картоплі, гречки. Вона досить швидко
Капуста по-вірменськи
Якщо ви любитель чого-небудь гостренького і солоненького, тоді рецепти з нашої статті для вас. Пропонуємо вам зробити чудову квашену капусту