Індійські коржики - рецепт

Рецепт індійських коржів чапаті
Інгредієнти:
Приготування
У глибоку миску просіваємо борошно і змішуємо її з сіллю. Поетапно вливаючи до борошні теплу воду, намагаємося замісити м'яке, але разом з тим не липнущее до рук тісто. Як тільки куля з тіста збереться, починаємо додавати до нього порції масла, вбиваючи його в тісто. Готове тісто ділимо на 10 рівних порцій, кожну з яких розгортаємо в тонкий коржик.
Суху сковороду розжарюємо і обсмажуємо на ній індійські пшеничні коржики з обох сторін по 30 секунд.
Індійські коржики паратха
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо в миску і змішати з сіллю. Виливаємо в борошняну суміш масло і розминаємо все руками, до утворення крихти. Не перестаючи розминати тісто, починаємо поступово, порціями додавати молоко, до тих пір, поки тісто не стане однорідним і еластичним, але не буде липнути до рук. Формуємо з тіста кулю, накриваємо його плівкою і даємо відпочити 30 хвилин.
Відпочиле тісто обминаємо і ділимо на 4 частини. Кожну з частин розкачуємо млинець і змащуємо її поверхню розтопленим маслом. Тепер корж підбираємо пальцями, формуючи з тіста складки, а готову ковбаску звертаємо в равлика. Розкачуємо равлика з тіста в коржик і обсмажуємо до рум'яної скоринки на олії.
Індійські коржики наан
Інгредієнти:

Приготування
Дріжджі і цукор заливаємо теплою водою і даємо постояти 10 хвилин. Борошно змішуємо з сіллю і вливаємо до суміші дріжджовий розчин. Слідом додаємо 3 столові ложки олії і домашній йогурт . Замішуємо м'яке тісто і даємо йому підійти 90 хвилин. Після закінчення часу тісто знову обминаємо хвилин 10 і ділимо на 8 частин. Кожну з частин розгортаємо в коржик і викладаємо їх на деко, застелене фольгою. Кожну корж посипаємо насінням цибулі і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку випікатися до золотистого кольору. Перед подачею наан змащуємо маслом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирні коржики з шинкою
Балабушки - це відмінний варіант для перекусу або повноцінного вечері. Їх можна приготувати з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. І

Коржики з м'ясом
Коржики з м'ясом - це дивовижна ситна закуска, яка неодмінно приведе в захват ваших рідних і друзів. І зараз ми розповімо вам, як смачно приготувати.

Коржики на кефірі
Пам'ятайте м'які і ніжні коржики, які ми їли в дитинстві? Цю смакоту можна приготувати вдома, головне - знати як. Ось про це ми і поговоримо в

Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,

Індійська корж з смаженим насінням - оригінально і смачно
Коржі замінюють в Індії хліб і найчастіше їх подають з овочевими соусами. За складом і способом приготування тіста їх можна розділити на кілька

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили