Сирні коржики з шинкою
Сирні коржики з шинкою - блюдо абсолютно просте, яке готується дуже швидко. Але при всьому при цьому не менш смачне. Це відмінний варіант і для перекусу, і для повноцінного вечері. Кілька цікавих рецептів приготування сирних коржів з шинкою чекають вас нижче.
Інгредієнти:
борошно пшеничне - 3 склянки;
кефір 32%-ної жирності - 2 склянки;
цукор - 1 ст. ложка;
сода (без гірки) - 1 ч. ложка;
твердий сир - 400 г;
шинка - 400 г;
сіль - щіпка.
Приготування
Готуємо тісто: з'єднуємо домашній кефір з сіллю, цукром, содою і ретельно перемішуємо. Сир тремо на дрібній тертці, додаємо його в кефірну масу, туди ж додаємо борошно і замішуємо тісто. Ділимо його на шматочки, кожен з яких розкачуємо, кладемо зверху нарізану соломкою шинку, з'єднуємо краю коржі і злегка розкачуємо. Обсмажуємо на сковороді з розігрітим рослинним маслом з обох боків до утворення рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
борошно - 2 ст. ложки;
сир твердий - 100 г;
яйця - 2 шт.;
шинка - 150 р.
Приготування
Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки змішуємо з тертим сиром, нарізаним кубиками шинкою і борошном. Білки збиваємо до утворення щільної піни і додаємо в тісто. Акуратно перемішуємо. На змащене маслом деко викладаємо ложкою тісто і випікаємо коржі в духовці 10 хвилин при температурі близько 180 градусів.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 300 г;
вода - 300 мл;
сіль - 05 ч. ложки.
Для начинки:
шинка - 250 г;
сир твердий - 150 г;
печериці - 200 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
зелень, сіль, спеції - за смаком.
Приготування
У глибоку миску просіваємо борошно, додаємо сіль. Кип'ятимо воду і відразу ж вливаємо його в борошно, гарненько перемішуємо тісто ложкою і даємо йому трохи охолонути. Як тільки воно охололо, вимішуємо тісто до однорідності руками. Накриваємо його серветкою і ставимо в холодильник на півгодини.
А тим часом готуємо начинку: гриби ріжемо соломкою і обсмажуємо, коли випарується вся рідина, солимо і перчимо. Шинку нарізаємо соломкою, цибулю - дрібними кубиками. Цибулю з шинкою обсмажуємо до рум'яності на середньому вогні, додаємо подрібнену зелень і спеції. З'єднуємо гриби і шинку з цибулею. Туди ж висипаємо тертий сир, перемішуємо і даємо трохи постояти.
Тепер займаємося тестом. Стіл посипаємо борошном, відщипуємо від тесту невеликий шматочок, обвалюємо в борошні і тонко розкочуємо. Повинен вийти пласт товщиною не більше 1-2 мм. На половину заготовки кладемо 1 столову ложку начинки і прикривають зверху другою половинкою тіста. Краї гарненько защипуємо. Обсмажуємо коржі на сковороді з добре розігрітою олією хвилини по 2-3 з обох сторін. Подаємо до столу їх гарячими, так як, коли вони охолонуть, вже не будуть такими хрусткими.
Інгредієнти:
борошно - 350 г;
кефір - 250 г;
цукор - 1 ч. ложка;
сода - 05 ч. ложки;
яйця - 1 шт.;
твердий сир - 200 г;
сир - 150 г;
кріп - 30 г;
часник - 1 зубчик;
шинка - 200 г;
сметана - 1 ст. ложка;
сіль - 05 ч. ложки;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Спочатку готуємо тісто: додаємо в кефір цукор, сіль, соду, яйце і добре перемішуємо. Потім додаємо тертий сир і борошно. Замішуємо тісто. Тісто ділимо на 10-12 частин і кожну з них розгортаємо в тонкий пласт. Для начинки змішуємо сир, подрібнений часник і кріп, сметану і шинку, нарізану кубиками. На кожен пласт тіста викладаємо трохи начинки, краї з'єднайте і злегка розкачуємо. Смажимо на невеликому вогні з двох сторін, прикривши сковороду кришкою.
Коржі з шинкою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо тісто: з'єднуємо домашній кефір з сіллю, цукром, содою і ретельно перемішуємо. Сир тремо на дрібній тертці, додаємо його в кефірну масу, туди ж додаємо борошно і замішуємо тісто. Ділимо його на шматочки, кожен з яких розкачуємо, кладемо зверху нарізану соломкою шинку, з'єднуємо краю коржі і злегка розкачуємо. Обсмажуємо на сковороді з розігрітим рослинним маслом з обох боків до утворення рум'яної скоринки.
Рецепт сирних коржів з шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки змішуємо з тертим сиром, нарізаним кубиками шинкою і борошном. Білки збиваємо до утворення щільної піни і додаємо в тісто. Акуратно перемішуємо. На змащене маслом деко викладаємо ложкою тісто і випікаємо коржі в духовці 10 хвилин при температурі близько 180 градусів.
Коржі з шинкою, сиром і грибами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У глибоку миску просіваємо борошно, додаємо сіль. Кип'ятимо воду і відразу ж вливаємо його в борошно, гарненько перемішуємо тісто ложкою і даємо йому трохи охолонути. Як тільки воно охололо, вимішуємо тісто до однорідності руками. Накриваємо його серветкою і ставимо в холодильник на півгодини.
А тим часом готуємо начинку: гриби ріжемо соломкою і обсмажуємо, коли випарується вся рідина, солимо і перчимо. Шинку нарізаємо соломкою, цибулю - дрібними кубиками. Цибулю з шинкою обсмажуємо до рум'яності на середньому вогні, додаємо подрібнену зелень і спеції. З'єднуємо гриби і шинку з цибулею. Туди ж висипаємо тертий сир, перемішуємо і даємо трохи постояти.
Тепер займаємося тестом. Стіл посипаємо борошном, відщипуємо від тесту невеликий шматочок, обвалюємо в борошні і тонко розкочуємо. Повинен вийти пласт товщиною не більше 1-2 мм. На половину заготовки кладемо 1 столову ложку начинки і прикривають зверху другою половинкою тіста. Краї гарненько защипуємо. Обсмажуємо коржі на сковороді з добре розігрітою олією хвилини по 2-3 з обох сторін. Подаємо до столу їх гарячими, так як, коли вони охолонуть, вже не будуть такими хрусткими.
Коржі на кефірі з шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо тісто: додаємо в кефір цукор, сіль, соду, яйце і добре перемішуємо. Потім додаємо тертий сир і борошно. Замішуємо тісто. Тісто ділимо на 10-12 частин і кожну з них розгортаємо в тонкий пласт. Для начинки змішуємо сир, подрібнений часник і кріп, сметану і шинку, нарізану кубиками. На кожен пласт тіста викладаємо трохи начинки, краї з'єднайте і злегка розкачуємо. Смажимо на невеликому вогні з двох сторін, прикривши сковороду кришкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Мафіни з сиром і шинкою
Мафіни - це повітряні і легкі кексики, які чудово підійдуть для сніданку або просто перекусу на роботі. Варіантів їх створення з різними солодкими
Слойки з сиром і шинкою
Слойки з сиром - це, звичайно ж, класика кулінарного жанру, з яким знайомі багато. І в нашій статті ми зібрали деякі оригінальні і смачні рецепти
Пиріг з шинкою
Пиріг з шинкою - смачна і проста в приготуванні випічка, яка відмінно підійде для сніданку всіх членів сім'ї, а також може стати чудовим перекусу на
Млинці з шинкою
Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде
Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили