Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Мафіни з сиром і шинкою

Мафіни з сиром і шинкою

21-03-2015, 17:28
1 931
Мафіни з сиром і шинкою
Ці маленькі кексики відмінно підійдуть і для сніданку, і для святкового столу. А як приготувати мафіни з сиром і шинкою, ми вам зараз розповімо.

Мафіни з шинкою


Інгредієнти:

  • борошно - 300 г;

  • вершкове масло - 100 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • молоко - 150 г;

  • розпушувач - 2 ч. ложки;

  • твердий сир - 100 г;

  • шинка - 100 г;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Шинку з сиром нарізаємо невеликими кубиками. Розбиваємо яйця, додаємо в них сіль, перець і збиваємо. Потім доливаємо молоко, розм'якшене вершкове масло і перемішуємо. Висипаємо підготовлену шинку і сир, знову розмішуємо. Додаємо борошно, змішану з розпушувачем, і замішуємо тісто. Воно виходить м'яким, не крутим. Спеціальні формочки для мафінів змащуємо маслом і викладаємо в них тісто приблизно на 2/3 об'єму. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів близько півгодини, а потім перевіряємо готовність за допомогою зубочистки.

    Рецепт мафінів з шинкою, сиром, кропом і часником


    Інгредієнти:

  • борошно - 1 склянка;

  • молоко - 100 г;

  • сіль - 1/4 ч. ложки;

  • цукор - 1/4 ч. ложки;

  • яйця - 1 шт.;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • вершкове масло - 20 г;

  • сир - 60 г;

  • шинка - 100 г;

  • кріп - 20 г;

  • часник - 1 зубчик;

  • панірувальні сухарі для присипки форм.


  • Приготування
    Розтоплюємо вершкове масло, з'єднуємо його з молоком, яйцем. В окремому посуді змішуємо борошно і розпушувач, сіль і цукор. Змішуємо суху суміш з молочно-яєчною, додаємо порізані кубиками шинку і сир, подрібнений кріп і часник, пропущений через прес. Перемішуємо інгредієнти, щоб начинка рівномірно розподілилася. Формочки змащуємо вершковим маслом і посипаємо панірувальними сухарями, викладаємо тісто на 3/4 об'єму і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 30.

    Сирні маффіни з сиром і шинкою


    Інгредієнти:

  • просеянная борошно - 2 склянки;

  • сода - 05 ч. ложки;

  • сіль - щіпка;

  • розтоплене вершкове масло - 200 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • сир - 250 г;

  • сир твердий - 100 г;

  • шинка - 150 р.


  • Мафіни з сиром і шинкою

    Приготування
    З'єднуємо розтоплене вершкове масло, сметану, яйця, сир і все гарненько перемішуємо. Якщо ви любите, щоб сир у випічці особливо не відчувався, попередньо його можна протерти через сито або збити блендером. У цю суміш додаємо сир і шинку, нарізані кубиками, а також борошно, змішане з содою і сіллю. Замішуємо тісто. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Якщо ви використовуєте силіконові формочки для випічки, то їх можна просто злегка змочити водою, змащувати маслом не потрібно. Отже, наповнюємо формочки на 2/3 об'єму тіста і відправляємо в духовку хвилин на 25-30. Ну, ось і готові сирні маффіни з шинкою і сиром!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирні коржики з шинкою
    Сирні коржики з шинкою
    Балабушки - це відмінний варіант для перекусу або повноцінного вечері. Їх можна приготувати з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. І
    Омлет з шинкою
    Омлет з шинкою
    Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
    Мафіни в мікрохвильовці
    Мафіни в мікрохвильовці
    Мафіни - це легкі і повітряні порційні кексики. Сьогодні ми розберемося, як їх швидко і просто приготувати в мікрохвильовій печі, заощадивши час і
    Сирні маффіни
    Сирні маффіни
    Мафіни - це популярна в нашій країні випічка, яку ми любимо з дитинства. Її роблять з ягодами, овочами, м'ясом. Сьогодні ми з вами поговоримо про
    Мафіни з кабачків
    Мафіни з кабачків
    Мафіни - маленькі кексики, які бувають солодкі і несолодкі. Їх роблять з сиром, шоколадом, сиром, вишнями, чорницями, родзинками і т. д. Але сьогодні
    Мафіни з родзинками
    Мафіни з родзинками
    Якщо ви любите домашню випічку, тоді пропонуємо вам кілька цікавих рецептів створення мафінів з родзинками. Вони стануть прекрасним доповненням до