Мафіни з сиром і шинкою
Ці маленькі кексики відмінно підійдуть і для сніданку, і для святкового столу. А як приготувати мафіни з сиром і шинкою, ми вам зараз розповімо.
Інгредієнти:
борошно - 300 г;
вершкове масло - 100 г;
яйця - 3 шт.;
молоко - 150 г;
розпушувач - 2 ч. ложки;
твердий сир - 100 г;
шинка - 100 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Шинку з сиром нарізаємо невеликими кубиками. Розбиваємо яйця, додаємо в них сіль, перець і збиваємо. Потім доливаємо молоко, розм'якшене вершкове масло і перемішуємо. Висипаємо підготовлену шинку і сир, знову розмішуємо. Додаємо борошно, змішану з розпушувачем, і замішуємо тісто. Воно виходить м'яким, не крутим. Спеціальні формочки для мафінів змащуємо маслом і викладаємо в них тісто приблизно на 2/3 об'єму. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів близько півгодини, а потім перевіряємо готовність за допомогою зубочистки.
Інгредієнти:
борошно - 1 склянка;
молоко - 100 г;
сіль - 1/4 ч. ложки;
цукор - 1/4 ч. ложки;
яйця - 1 шт.;
розпушувач - 1 ч. ложка;
вершкове масло - 20 г;
сир - 60 г;
шинка - 100 г;
кріп - 20 г;
часник - 1 зубчик;
панірувальні сухарі для присипки форм.
Приготування
Розтоплюємо вершкове масло, з'єднуємо його з молоком, яйцем. В окремому посуді змішуємо борошно і розпушувач, сіль і цукор. Змішуємо суху суміш з молочно-яєчною, додаємо порізані кубиками шинку і сир, подрібнений кріп і часник, пропущений через прес. Перемішуємо інгредієнти, щоб начинка рівномірно розподілилася. Формочки змащуємо вершковим маслом і посипаємо панірувальними сухарями, викладаємо тісто на 3/4 об'єму і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 30.
Інгредієнти:
просеянная борошно - 2 склянки;
сода - 05 ч. ложки;
сіль - щіпка;
розтоплене вершкове масло - 200 г;
яйця - 3 шт.;
сметана - 2 ст. ложки;
сир - 250 г;
сир твердий - 100 г;
шинка - 150 р.
Приготування
З'єднуємо розтоплене вершкове масло, сметану, яйця, сир і все гарненько перемішуємо. Якщо ви любите, щоб сир у випічці особливо не відчувався, попередньо його можна протерти через сито або збити блендером. У цю суміш додаємо сир і шинку, нарізані кубиками, а також борошно, змішане з содою і сіллю. Замішуємо тісто. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Якщо ви використовуєте силіконові формочки для випічки, то їх можна просто злегка змочити водою, змащувати маслом не потрібно. Отже, наповнюємо формочки на 2/3 об'єму тіста і відправляємо в духовку хвилин на 25-30. Ну, ось і готові сирні маффіни з шинкою і сиром!
Мафіни з шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Шинку з сиром нарізаємо невеликими кубиками. Розбиваємо яйця, додаємо в них сіль, перець і збиваємо. Потім доливаємо молоко, розм'якшене вершкове масло і перемішуємо. Висипаємо підготовлену шинку і сир, знову розмішуємо. Додаємо борошно, змішану з розпушувачем, і замішуємо тісто. Воно виходить м'яким, не крутим. Спеціальні формочки для мафінів змащуємо маслом і викладаємо в них тісто приблизно на 2/3 об'єму. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів близько півгодини, а потім перевіряємо готовність за допомогою зубочистки.
Рецепт мафінів з шинкою, сиром, кропом і часником
Інгредієнти:
Приготування
Розтоплюємо вершкове масло, з'єднуємо його з молоком, яйцем. В окремому посуді змішуємо борошно і розпушувач, сіль і цукор. Змішуємо суху суміш з молочно-яєчною, додаємо порізані кубиками шинку і сир, подрібнений кріп і часник, пропущений через прес. Перемішуємо інгредієнти, щоб начинка рівномірно розподілилася. Формочки змащуємо вершковим маслом і посипаємо панірувальними сухарями, викладаємо тісто на 3/4 об'єму і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 30.
Сирні маффіни з сиром і шинкою
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо розтоплене вершкове масло, сметану, яйця, сир і все гарненько перемішуємо. Якщо ви любите, щоб сир у випічці особливо не відчувався, попередньо його можна протерти через сито або збити блендером. У цю суміш додаємо сир і шинку, нарізані кубиками, а також борошно, змішане з содою і сіллю. Замішуємо тісто. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Якщо ви використовуєте силіконові формочки для випічки, то їх можна просто злегка змочити водою, змащувати маслом не потрібно. Отже, наповнюємо формочки на 2/3 об'єму тіста і відправляємо в духовку хвилин на 25-30. Ну, ось і готові сирні маффіни з шинкою і сиром!
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирні коржики з шинкою
Балабушки - це відмінний варіант для перекусу або повноцінного вечері. Їх можна приготувати з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. І
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
Мафіни в мікрохвильовці
Мафіни - це легкі і повітряні порційні кексики. Сьогодні ми розберемося, як їх швидко і просто приготувати в мікрохвильовій печі, заощадивши час і
Сирні маффіни
Мафіни - це популярна в нашій країні випічка, яку ми любимо з дитинства. Її роблять з ягодами, овочами, м'ясом. Сьогодні ми з вами поговоримо про
Мафіни з кабачків
Мафіни - маленькі кексики, які бувають солодкі і несолодкі. Їх роблять з сиром, шоколадом, сиром, вишнями, чорницями, родзинками і т. д. Але сьогодні
Мафіни з родзинками
Якщо ви любите домашню випічку, тоді пропонуємо вам кілька цікавих рецептів створення мафінів з родзинками. Вони стануть прекрасним доповненням до