Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Коржики з м'ясом

Коржики з м'ясом

19-03-2015, 19:31
975
Коржики з м'ясом
Коржики з м'ясом - оригінальна і досить ситна закуска, яка неодмінно викличе захоплення у ваших гостей і родичів.

Грузинські коржики з м'ясом


Інгредієнти:

  • дріжджове тісто - 400 г;

  • яловичина - 400 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • свіжий помідор - 1 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • томатна паста - 15 ч. ложки;

  • зелень;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо перекручуємо на м'ясорубці разом з очищеним цибулею, часником, болгарським перцем і помідором. Потім додаємо у фарш подрібнену свіжу зелень, підсолюємо і перчимо за смаком. Далі викладаємо томатну пасту і добре перемішуємо начинку. Дріжджове тісто заздалегідь розморожуємо, ділимо на шматочки, розкачуємо кожен в тонкі коржі, діаметром близько 20 сантиметрів, і викладаємо на деко. Змащуємо заготовки тонким шаром фаршу і випікаємо грузинські коржі в духовці, розігрітій до 250 градусів, не більше 10 хвилин до утворення рум'яної, хрусткої скоринки.

    Коржик з м'ясом


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 330 г;

  • вода - 1 ст.


  • Для начинки:

  • яловичина - 300 г;

  • олія кунжутна - 1 ч. ложка;

  • соус соєвий - 1 ч. ложка;

  • цибулина - 05 шт.;

  • зелена цибуля - 1 пучок;

  • вода - 20 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Для приготування китайських листкових коржів з м'ясом з борошна і води замішуємо м'яке тісто прісне. Після цього даємо йому відпочити хвилин 15 а потім гарненько вимішуємо до гладкості і однорідності. Для м'ясної начинки прокручуємо через м'ясорубку яловичину у фарш, вливаємо соєвий соус , кунжутне масло, кидаємо дрібно нарізану зелену цибульку, нашатковану ріпчасту цибулю, приправляємо спеціями і перемішуємо.
    При необхідності розбавляємо масу водою до отримання в'язкої консистенції. Скачуємо тісто в джгут, поділяємо на 3 рівні частини і
    Коржики з м'ясом
    розкачуємо кожну в тонкий пласт. Далі подумки поділяємо його на 9 квадратних частин, робимо по 2 надрізу з різних сторін. Один крайній квадратик залишаємо вільним, а на все інше тісто намазуємо рівномірно підготовлений фарш, залишаючи вільними по половині сантиметри вздовж розрізів.
    Потім складаємо тісто, розігріваємо на сковороді рослинне масло й обсмажуємо коржі з м'ясом з двох сторін до рум'яної скоринки. Потім накриваємо їх кришкою і доводимо на слабенькому вогні до повної готовності, періодично наливаючи при необхідності трохи гарячої води.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Хичини - рецепт
    Хичини - рецепт
    Якщо ви бували на Кавказі, то вас напевно пригощали чудовим блюдом - хичинами. Ці тоненькі коржі можна приготувати в домашніх умовах, якщо мати
    Штрудель з м'ясом
    Штрудель з м'ясом
    Ситний м'ясної штрудель - блюдо, яке відмінно впишеться за святковим столом, або сімейною вечерею.Приготувати цю м'ясну закуску можна без особливих
    Коржі з картоплею
    Коржі з картоплею
    Балабушки - це смачне блюдо, яке обожнюють і дорослі, і діти. Приготувати їх можна з будь-якою начинкою, все залежить від ваших уподобань. В нашій
    Сирні коржики з шинкою
    Сирні коржики з шинкою
    Балабушки - це відмінний варіант для перекусу або повноцінного вечері. Їх можна приготувати з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. І
    Узбецький коржик
    Узбецький коржик
    Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили