Як зробити манти в домашніх умовах?

Як зробити тісто на манти?
Варіантів безліч, основних – 3 а саме:
Як правильно зробити манти в домашніх умовах, щоб вони вийшли соковитими? Зробити соковитою начинку, звичайно ж, для цього потрібно свіже м'ясо і ще дещо. У начинці повинен бути присутнім жир і/або овочевий компонент, наприклад, цибулю і гарбуз.
Як зробити пряні манти з м'яса і гарбуза – рецепт?
Інгредієнти:
Для начинки:
Для соусу:
Приготування
Просіваємо борошно в робочу миску, щоб вийшла гірка, поглиблення додаємо куркуму, щіпку солі, яйця, потім вливаємо потроху кисляк, перемішуємо виделкою або міксером на малих обертах. Вимішуємо тісто ретельно, але недовго, залишаємо відпочити.
В цей час готуємо начинку: пропускаємо через м'ясорубку з великою насадкою м'ясо. Цибулю і м'якоть гарбуза найкраще подрібнити за допомогою блендера, кухонного процесора або терки, більш тонко, ніж м'ясо. Трохи присаливаем подрібнені овочі, мнемо руками, додаємо оцет і перемішуємо. М'ясний фарш ретельно вимішуємо і вибиваємо об стіл.
З'єднуємо гарбузово-цибульну суміш з м'ясним фаршем, приправляємо сухими спеціями. Перепочинемо хвилин 20 начинка повинна трохи постояти, щоб гарбуз пустила сік.
Перед ліпленням вливаємо в начинку розтоплене вершкове масло і перемішуємо виделкою.
Як зробити манти?
З тіста розкачуємо пласти (тонкі, але не занадто), вибиваємо кружечки спеціальною пробивний формою або склянкою, ліпимо манти ретельно скріплюючи по краях.
Можна наліпити на 2-3 трапези, заморозити і зберігати в морозильному відділенні, також як пельмені, але бажано не більше 5 днів.
Варимо манти на пару в каструлі-мантышнице протягом 40-45 хвилин.
Тепер соус

Солодкий перець нарізаємо досить дрібно, також і помідори і пасеруємо на олії в сковороді. Протушиваем до м'якості, додаємо продавлений часник, трохи охолоджуємо, приправляємо пекучим червоним перцем і доводимо блендером до стану пюре.
Сварившиеся манти викладаємо в порційний посуд, поливаємо соусом або подаємо його окремо. Також на столі або в тарілках повинна бути свіжа зелень. Манти у нас вийшли соковиті, ситні, пряні і корисні – хороший варіант сніданку або обіду особливо в прохолодну погоду.
Таку чудову трапезу краще всього завершити подачею джомбы або свіжого міцного чаю.
Рекомендуємо добрі рецепти

Манти з гарбузом і м'ясом
Різноманітність наповнень для узбецьких мантів - вражає. Їх роблять з різного м'яса з додаванням великої кількості овочів. Докладно розповімо тільки

Манти з м'ясом рецепт
Рецептів приготування узбецьких мантів існує кілька десятків. Зазвичай вони розрізняються начинками, різноманітність яких вражає. Сьогодні пропонуємо

Як варити манти в мантоварке?
Традиційні манти прийнято готувати виключно на пару - так вони виходять значно смачніші. І звичайно для полегшення цього процесу існує спеціальне

Як зробити тісто на манти?
Головною особливістю узбецьких мантів є неймовірно тонка і досить міцне тісто, головне завдання якого утримати весь сік всередині самого виробу.

Як приготувати манти?
Багато вважають, що манти - це щось, схоже на пельмені. Не треба гадати - спробуйте приготувати це блюдо самі і зрозумієте, що воно не порівняти ні з

Манти з гарбузом - рецепт
Соковиті манти з гарбузом - прекрасна дієтична альтернатива знаменитому східному страви з м'ясом. Готувати такі манти не складніше класичних, а