Шоколадні біскотті
Домашнє італійське печиво біскотті як не можна краще підходить до чашки кави. І незважаючи на те, що по класичному рецепту печиво містить у своєму складі лише мигдаль, ми підемо по шляху експериментаторів і приготуємо це ласощі з шоколадом і різноманітними добавками.
Інгредієнти:
обсмажений фундук - 1 ст.;
борошно - 1 1/2 ст.;
какао-порошок - 1/2 ст.;
сода - 1/2 ч. ложки;
сіль - щіпка;
порошок для випічки - 3/4 ч. ложки;
яйця - 4 шт.;
цукор - 1 1/3 ст.
Приготування
Борошно просіваємо разом з какао , содою і порошком для випічки. Ретельно перемішуємо всі сухі інгредієнти з допомогою віночка з сіллю. Яйця злегка збиваємо окремо, 2 столові ложки яєчної суміші виливаємо окремо, а решта збиваємо з цукром дочиста. Переливаємо яйця до суміші сухих інгредієнтів і замішуємо однорідне тісто. Ділимо тісто на 2 половини, кожну з яких замішуємо з фундуком і розгортаємо в "ковбаску" довжиною 30-35 див.
Кожну з "ковбасок" викладаємо на лист пергаменту і змащуємо залишилися яйцем. Випікаємо печиво 15 хвилин, після чого нарізаємо і кожну з окремих печеньок готуємо ще 20 хвилин. Перед подачею біскотті повинні повністю охолонути.
Інгредієнти:
борошно - 2 ст.;
цукор - 1 ст.;
мелена кориця - 1 /3 ч. ложки;
мелений імбир - 1/4 ч. ложки;
какао-порошок - 1/3 ст.;
сіль - щіпка;
яйця - 2 шт.;
яєчні білки - 2 шт.;
ванільний екстракт - 3/4 ч. ложки;
мигдаль - 2/3 ст.;
шоколадні чіпси - 1/3 ст.
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з какао порошком, цукром, порошком для випічки, содою і спеціями. Яйця збиваємо з ячними білками і вводимо в суміш сухих інгредієнтів. Слідом додаємо мигдаль і шоколадні чіпси. Замішуємо круте тісто і ділимо його на дві половини.
Як і в попередньому рецепті кожну з половин розгортаємо в "ковбаску" і запікаємо в духовці спочатку цілком 30 хвилин при 180 градусах, а потім нарізавши на шматочки ще 15 хвилин. Перед подачею даємо шоколадним біскотті з імбиром і корицею охолонути.
Ласуни можуть покрити печиво ще одним шаром шоколаду. Для цього плитку молочного та чорного шоколаду розтопити на водяній бані зі столовою ложкою вершкового масла. Зануривши половинку печива в шоколад, кладемо його застигнути на папір для випічки і подаємо до столу з чашкою чаю або кави.
Рецепт шоколадних біскотті з фундуком
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо разом з какао , содою і порошком для випічки. Ретельно перемішуємо всі сухі інгредієнти з допомогою віночка з сіллю. Яйця злегка збиваємо окремо, 2 столові ложки яєчної суміші виливаємо окремо, а решта збиваємо з цукром дочиста. Переливаємо яйця до суміші сухих інгредієнтів і замішуємо однорідне тісто. Ділимо тісто на 2 половини, кожну з яких замішуємо з фундуком і розгортаємо в "ковбаску" довжиною 30-35 див.
Кожну з "ковбасок" викладаємо на лист пергаменту і змащуємо залишилися яйцем. Випікаємо печиво 15 хвилин, після чого нарізаємо і кожну з окремих печеньок готуємо ще 20 хвилин. Перед подачею біскотті повинні повністю охолонути.
Пряні шоколадні біскотті з корицею і горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з какао порошком, цукром, порошком для випічки, содою і спеціями. Яйця збиваємо з ячними білками і вводимо в суміш сухих інгредієнтів. Слідом додаємо мигдаль і шоколадні чіпси. Замішуємо круте тісто і ділимо його на дві половини.
Як і в попередньому рецепті кожну з половин розгортаємо в "ковбаску" і запікаємо в духовці спочатку цілком 30 хвилин при 180 градусах, а потім нарізавши на шматочки ще 15 хвилин. Перед подачею даємо шоколадним біскотті з імбиром і корицею охолонути.
Ласуни можуть покрити печиво ще одним шаром шоколаду. Для цього плитку молочного та чорного шоколаду розтопити на водяній бані зі столовою ложкою вершкового масла. Зануривши половинку печива в шоколад, кладемо його застигнути на папір для випічки і подаємо до столу з чашкою чаю або кави.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво з медом
Не знаєте такого новенького приготувати до чаю? Тоді радимо спекти чудове печиво з медом, ми впевнені, такий десерт припаде до смаку і дорослим і
Печиво з какао
Печиво - це смачна випічка, яку обожнюють і дорослі і діти. Приготувати його можна різними способами і з додаванням різноманітних інгредієнтів. І
Шоколадні вафлі
Домашні шоколадні вафлі - відмінний варіант сніданку для всієї родини, особливо якщо тісто заготовити з вечора. Пропонуємо вам кілька цікавих і
Шоколадні пряники
Пряники - це дивовижне ласощі, яке люблять і дорослі, і діти. В нашій сьогоднішній статті ми розповімо, як зробити смачні шоколадні пряники в
Шоколадні трюфелі
Шоколадні трюфелі - вишукане французьке ласощі, яке досить легко можна зробити в домашніх умовах. Такий приголомшливий десерт неодмінно прикрасить
Біскотті з мигдалем
Біскотті - популярне італійське печиво. Приготує його досить нескладно, і в цьому вам допоможуть наші прості рецепти. Давайте розберемося, як спекти