Шоколадні пряники

Рецепт шоколадних пряників
Інгредієнти:
Приготування
Спершу цукор і масло збиваємо дочиста, після чого, не перестаючи вимішувати, по одному додаємо яйця. Як тільки маса стане повітряної, змішуємо її з просіяний какао-порошком і тертим шоколадом. Продовжуючи перемішувати основу нашого тесту на середній швидкості міксера, починаємо підсипати попередньо просіяне з розпушувачем борошно. Останніми в тісто йдуть спеції, але перед тим, як додати їх, необхідно перетерти всі разом за допомогою ступки, а потім просіяти, щоб позбавиться від плівок і іншої лушпиння.
Тепер у готове тісто вносимо вівсяні пластівці. Для даного рецепту необхідні вже пропарені або не потребують варіння пластівці. Також на даному етапі можна внести в тісто горіхи або цукати.
Готове пряничное тісто викладаємо на застелені пергаментом деко і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Пряники домашні, шоколадні, подаємо, змастити розтопленим шоколадом.
Рецепт домашніх шоколадних пряників
У цьому рецепті ми буде готувати звичайні пряники в шоколадній глазурі , але при бажанні, ви можете додати шоколад і какао-порошок в саме тісто.
Інгредієнти:
Для пряників:
Для глазурі:
Приготування
Цукор збиваємо з яйцями до утворення білої пишної маси. В іншій мисці з'єднуємо теплий кефір із содою. Гасити соду попередньо не потрібно, так як міститься в кефірі молочна кислота легко впорається з цим завданням. Туди ж вливаємо олію і додаємо дрібку солі. Ретельно перемішуємо кефірну суміш і додаємо до неї яйця і просіяне борошно. Замішуємо густе, не липнущее до рук тісто і даємо йому постояти 5-7 хвилин. Розкачуємо кульку тесту в пласт, товщиною близько 2 см і вирізаємо з нього кружечки. Майбутні пряники викладаємо на змащений олією лист пекарської папери і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Білок з цукром і какао збиваємо в гладку білу глазур і поливаємо її остиглі шоколадні пряники на кефірі.
Як приготувати шоколадні пряники по ГОСТу?
Інгредієнти:
Для пряників:
Для глазурі:
Приготування

Маргарин збиваємо з яйцем і згущеним молоком, додаємо сироп. Окремо змішуємо просіяне борошно з какао-порошком і сіллю. Додаємо сухі інгредієнти до яєчно-масляної суміші, соду гасимо лимонним соком і також вводимо в суміш. Швидко замішуємо тісто, скачуємо його в ковбаску і нарізаємо на рівні порції. Викладаємо печиво на лист пекарської папери і ставимо в розігріту до 190 градусів духовку на 8-12 хвилин. Остиглі пряники, при бажанні, поливаємо сиропом з води, какао і цукру.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт без випічки пряників
Якщо часу на приготування повноцінних бісквітних коржів не залишається, на виручку приходять готові варіанти з вафель, булочок, або з пряників. Про

Торт з пряників
Якщо ви хочете пригостити друзів десертом власного приготування, але для цього у вас мало часу, пропонуємо вам відмінне рішення - торт з пряників.

Пряники на кефірі
Пряники - це смачна і ароматна випічка, яка подобається як дорослим, так і дітям. А якщо вона ще приготовлена в домашніх умовах - це взагалі чудово.

Домашні пряники - рецепт
Домашня випічка завжди краще магазинної. І сьогодні мова піде про дивовижних ароматних пряниках, які досить просто приготувати в домашніх умовах.

Імбирні пряники
Пряники - смачне і ароматне ласощі, яке обожнюють багато. Вони добре поєднуються з чашкою гарячого шоколаду або чаю. І сьогодні ми розповімо, як

Шоколадні біскотті
Незважаючи на те, що класичний варіант італійського печива біскотті готується тільки з додаванням мигдалю, ми ж підемо шляхом експериментів і