Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Біскотті з мигдалем

Біскотті з мигдалем

4-01-2015, 19:58
1 050
Біскотті з мигдалем
Біскотті - це дуже популярний сухе італійське печиво. Воно виходить досить хрустким, твердим і дуже смачним. Пропонуємо вам кілька оригінальних рецептів приготування біскотті з мигдалем.

Біскотті з мигдалем і родзинками


Інгредієнти:

  • цукор - 80 г;

  • борошно - 180 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • масло вершкове - 50 г;

  • ванільний цукор - 1 ч. ложка;

  • розпушувач - 05 ч. ложки;

  • родзинки - 50 г;

  • мигдаль - 50 г;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    Отже, мигдаль заливаємо окропом, залишаємо на 5 хвилин, а потім очищаємо горіхи від шкірки і ріжемо великими шматочками. Яйце, ванільний і простий цукор змішуємо в окремій мисці і трохи збиваємо. Додаємо м'яке масло, додаємо розпушувач, борошно і вимішуємо однорідне, але досить щільне тісто. Далі кидаємо в нього родзинки і рубаний мигдаль, рівномірно вмішуючи їх в нашу масу. Деко застеляємо пекарським папером, поділяємо тісто навпіл, з кожної скачуємо довгу ковбаску і викладаємо на деко. Відправляємо заготовки в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 25 хвилин.
    Потім остуджуємо їх на деку і гострим ножем акуратно розрізаємо навскоси на шматочки. Викладаємо їх в один шар на деко і повертаємо печиво назад в духовку ще на 20 хвилин. Готові мигдальні біскотті повністю охолодити і зберігати в пакеті або в коробці. Вживати ласощі найкраще з кавою, чаєм, соком та іншими напоями.

    Мигдальні біскотті з вишнею


    Інгредієнти:

  • в'ялена вишня - 30 г;

  • мигдаль - 120 г;

  • вода - 1 ст. ложка;

  • борошно - 400 г;

  • цукор ванільний - 1 ч. ложка;

  • апельсинова цедра - 1 ч. ложка;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • цукор - 200 г;

  • яйце - 4 шт.


  • Приготування
    Мигдаль замочуємо на 15 хвилин в окропі. Потім воду зливаємо, знімаємо
    Біскотті з мигдалем
    з горіхів шкірку і злегка підсмажуємо їх на сухій сковорідці. Після цього мигдаль крупно рубаємо і висипаємо в миску. Додаємо до нього подрібнену також вишню і перемішуємо.
    В іншому посуді з'єднуємо просіяне борошно, сіль, цукор, ванільний цукор і розпушувач. Додаємо в суху суміш збиті яйця, вливаємо трохи води і замішуємо трохи липке, щільне тісто. Далі вмішуємо в нього терту апельсинову цедру і горіхи з вишнею.
    Отриману масу ділимо на 2 частини, скачуємо з кожної ковбаски, викладаємо їх на деко і випікаємо 30 хвилин в розігрітій духовці. Після цього акуратно виймаємо печиво , злегка остуджуємо, нарізаємо навскоси і підрум'янюємо біскотті ще раз хвилин 10.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Мигдальне печиво
    Мигдальне печиво
    Що може бути смачніше, ніж поїсти на сніданок мигдалевого печива з молоком. Причому, вам не потрібно купувати його в магазині. Ви приготуєте дане
    Лимонне печиво
    Лимонне печиво
    Любите солодощі? Особливо печиво? У цьому випадку ви будете раді дізнатися, що в цій статті ми розповімо вам про дуже смачне ласощі - лимонному
    Печиво з маком
    Печиво з маком
    Якщо ви любите домашню випічку, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. І зараз ми розповімо, як приготувати чудове печиво з маком. Ми впевнені, що
    Біскотті: рецепт
    Біскотті: рецепт
    Біскотті можна використовувати і як десерт, і як доповнення до м'ясних страв, наприклад. Ми все ж таки будемо випікати класичне солодке біскотті з
    Кантуччи
    Кантуччи
    Відвідавши будь-яку італійську кав'ярню, вам напевно вдасться поласувати печивом кантуччи - невеликими мигдальними сухариками, які слід вмочати в
    Шоколадні біскотті
    Шоколадні біскотті
    Незважаючи на те, що класичний варіант італійського печива біскотті готується тільки з додаванням мигдалю, ми ж підемо шляхом експериментів і