Біскотті з мигдалем
Біскотті - це дуже популярний сухе італійське печиво. Воно виходить досить хрустким, твердим і дуже смачним. Пропонуємо вам кілька оригінальних рецептів приготування біскотті з мигдалем.
Інгредієнти:
цукор - 80 г;
борошно - 180 г;
яйце - 1 шт.;
масло вершкове - 50 г;
ванільний цукор - 1 ч. ложка;
розпушувач - 05 ч. ложки;
родзинки - 50 г;
мигдаль - 50 г;
сіль - щіпка.
Приготування
Отже, мигдаль заливаємо окропом, залишаємо на 5 хвилин, а потім очищаємо горіхи від шкірки і ріжемо великими шматочками. Яйце, ванільний і простий цукор змішуємо в окремій мисці і трохи збиваємо. Додаємо м'яке масло, додаємо розпушувач, борошно і вимішуємо однорідне, але досить щільне тісто. Далі кидаємо в нього родзинки і рубаний мигдаль, рівномірно вмішуючи їх в нашу масу. Деко застеляємо пекарським папером, поділяємо тісто навпіл, з кожної скачуємо довгу ковбаску і викладаємо на деко. Відправляємо заготовки в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 25 хвилин.
Потім остуджуємо їх на деку і гострим ножем акуратно розрізаємо навскоси на шматочки. Викладаємо їх в один шар на деко і повертаємо печиво назад в духовку ще на 20 хвилин. Готові мигдальні біскотті повністю охолодити і зберігати в пакеті або в коробці. Вживати ласощі найкраще з кавою, чаєм, соком та іншими напоями.
Інгредієнти:
в'ялена вишня - 30 г;
мигдаль - 120 г;
вода - 1 ст. ложка;
борошно - 400 г;
цукор ванільний - 1 ч. ложка;
апельсинова цедра - 1 ч. ложка;
розпушувач - 1 ч. ложка;
цукор - 200 г;
яйце - 4 шт.
Приготування
Мигдаль замочуємо на 15 хвилин в окропі. Потім воду зливаємо, знімаємо з горіхів шкірку і злегка підсмажуємо їх на сухій сковорідці. Після цього мигдаль крупно рубаємо і висипаємо в миску. Додаємо до нього подрібнену також вишню і перемішуємо.
В іншому посуді з'єднуємо просіяне борошно, сіль, цукор, ванільний цукор і розпушувач. Додаємо в суху суміш збиті яйця, вливаємо трохи води і замішуємо трохи липке, щільне тісто. Далі вмішуємо в нього терту апельсинову цедру і горіхи з вишнею.
Отриману масу ділимо на 2 частини, скачуємо з кожної ковбаски, викладаємо їх на деко і випікаємо 30 хвилин в розігрітій духовці. Після цього акуратно виймаємо печиво , злегка остуджуємо, нарізаємо навскоси і підрум'янюємо біскотті ще раз хвилин 10.
Біскотті з мигдалем і родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, мигдаль заливаємо окропом, залишаємо на 5 хвилин, а потім очищаємо горіхи від шкірки і ріжемо великими шматочками. Яйце, ванільний і простий цукор змішуємо в окремій мисці і трохи збиваємо. Додаємо м'яке масло, додаємо розпушувач, борошно і вимішуємо однорідне, але досить щільне тісто. Далі кидаємо в нього родзинки і рубаний мигдаль, рівномірно вмішуючи їх в нашу масу. Деко застеляємо пекарським папером, поділяємо тісто навпіл, з кожної скачуємо довгу ковбаску і викладаємо на деко. Відправляємо заготовки в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 25 хвилин.
Потім остуджуємо їх на деку і гострим ножем акуратно розрізаємо навскоси на шматочки. Викладаємо їх в один шар на деко і повертаємо печиво назад в духовку ще на 20 хвилин. Готові мигдальні біскотті повністю охолодити і зберігати в пакеті або в коробці. Вживати ласощі найкраще з кавою, чаєм, соком та іншими напоями.
Мигдальні біскотті з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Мигдаль замочуємо на 15 хвилин в окропі. Потім воду зливаємо, знімаємо з горіхів шкірку і злегка підсмажуємо їх на сухій сковорідці. Після цього мигдаль крупно рубаємо і висипаємо в миску. Додаємо до нього подрібнену також вишню і перемішуємо.
В іншому посуді з'єднуємо просіяне борошно, сіль, цукор, ванільний цукор і розпушувач. Додаємо в суху суміш збиті яйця, вливаємо трохи води і замішуємо трохи липке, щільне тісто. Далі вмішуємо в нього терту апельсинову цедру і горіхи з вишнею.
Отриману масу ділимо на 2 частини, скачуємо з кожної ковбаски, викладаємо їх на деко і випікаємо 30 хвилин в розігрітій духовці. Після цього акуратно виймаємо печиво , злегка остуджуємо, нарізаємо навскоси і підрум'янюємо біскотті ще раз хвилин 10.
Рекомендуємо добрі рецепти
Мигдальне печиво
Що може бути смачніше, ніж поїсти на сніданок мигдалевого печива з молоком. Причому, вам не потрібно купувати його в магазині. Ви приготуєте дане
Лимонне печиво
Любите солодощі? Особливо печиво? У цьому випадку ви будете раді дізнатися, що в цій статті ми розповімо вам про дуже смачне ласощі - лимонному
Печиво з маком
Якщо ви любите домашню випічку, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. І зараз ми розповімо, як приготувати чудове печиво з маком. Ми впевнені, що
Біскотті: рецепт
Біскотті можна використовувати і як десерт, і як доповнення до м'ясних страв, наприклад. Ми все ж таки будемо випікати класичне солодке біскотті з
Кантуччи
Відвідавши будь-яку італійську кав'ярню, вам напевно вдасться поласувати печивом кантуччи - невеликими мигдальними сухариками, які слід вмочати в
Шоколадні біскотті
Незважаючи на те, що класичний варіант італійського печива біскотті готується тільки з додаванням мигдалю, ми ж підемо шляхом експериментів і