Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тортілья з картоплею

Тортілья з картоплею

4-01-2015, 18:45
1 009
Тортілья з картоплею
Тортилья - національне блюдо в Іспанії. Сьогодні ми з вами поговоримо про картопляну тортилью і нижче ми пропонуємо кілька рецептів її приготування.

Тортілья з картоплею


Інгредієнти:

  • картопля - 5 шт.;

  • сіль, перець, паприка;

  • ріпчаста цибуля - 3 шт.;

  • яйця - 5 шт.;

  • оливкова олія - 1 стакан.


  • Приготування
    Очищаємо картоплю і ріжемо кружальцями товщиною близько 6 мм. Вливаємо олію в сковороду з високими бортиками, додаємо картоплю в розпечене масло і готуємо 15 хвилин (картопля повинна вийти м'якою), після викладаємо її в тарілку. На підсоленому маслі обсмажуємо нарізану соломкою цибулю. Перемішуємо з картоплею і остуджуємо. Яйця збиваємо і вливаємо в картоплю з цибулею, солимо, перчимо. Акуратно перемішуємо, намагаючись не розламати картоплю. Форму змащуємо оливковою олією і вливаємо в неї нашу масу. Випікаємо тортилью в духовці 10 хвилин при температурі 200 градусів. Наша тортилья готова, остуджуємо її і нарізаємо на порційні шматочки.

    Тортілья з картоплею і зеленню


    Інгредієнти:

  • яйця - 3 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • сіль;

  • картопля - 2 шт.;

  • зелень.


  • Приготування
    Картопля очищаємо, миємо, нарізаємо дрібними кубиками, підсмажуємо на сковорідці з цибулею, солимо і викладаємо в глибоку миску остигати. В цей час збиваємо яйця виделкою, трохи додаємо сіль і додаємо в картоплю суміш з яєць. Перемішуємо, щоб картопля рівномірно розподілився. Виливаємо суміш на розігріту сковороду, накриваємо кришкою і підсмажуємо на повільному вогні три хвилини з кожного боку.
    Знімаємо тортилью зі сковороди і нарізаємо порційними шматочками. Якщо при нарізуванні ми бачимо, що тортилья сирувата, ставимо її в мікрохвильову піч на кілька хвилин, щоб довести до готовності. Подаємо тортилью зі сметаною або домашнім майонезом .

    Картопляна тортілья з куркою


    Інгредієнти:

  • картопля - 300 г;

  • куряча грудка - 1 шт.;

  • олія оливкова - 60 г;

  • перець солодкий - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • перець мелений;

  • помідори - 2 шт.;

  • кукурудза заморожена - 100 г;

  • яйця - 5 шт.;
  • Тортілья з картоплею

  • вершки - 40 мл;

  • петрушка.


  • Приготування
    Курячу грудку відварюємо. Картоплю нарізаємо кружальцями і смажимо на олії. Перець і часник очищаємо, нарізаємо і відправляємо до картопляним кружочкам, додаємо сіль і перець. Протушиваем інгредієнти 7 хвилин, і закидаємо до них кукурудзу, помідори і курячу грудку, яку попередньо нарізали кубиками. Окремо збиваємо вершки, яйця і зелень. До готового картоплі вливаємо збиті вершки з яйцями і відправляємо в сковороду розігріту духовку на три хвилини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Картопля з перцем
    Картопля з перцем
    Картопля з перцем - це просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно оцінять ваші близькі. Пропонуємо вам зробити сьогодні це ароматне, смачне і тане в
    Жульєн з картоплею
    Жульєн з картоплею
    Жульєн - це французька страва, яку готують зазвичай з курки та грибів під сиром. Але сьогодні ми відійдемо від традицій і розповімо вам, як
    Тортилья: рецепт
    Тортилья: рецепт
    Правильно, тобто по-мексиканськи, спечена тортилья - це неймовірно смачні, хрусткі і тануть у роті коржі. Для латиноамериканців це практично заміна
    Тортілья з язиком
    Тортілья з язиком
    Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І
    Тортілья з куркою
    Тортілья з куркою
    Тортилья - тонка коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна. Вона популярна в Латинській Америці, США, Мексиці. У неї можна загортати начинку. І
    Іспанська тортилья
    Іспанська тортилья
    Всі ми знаємо, що тортилья - тонка мексиканська перепічка, приготовлена з кукурудзяного борошна, нагадує лаваш. Але сьогодні ми з вами поговоримо про