Ескалоп з свинини на сковороді - рецепт

Рецепт ескалопи з свинини на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо паперовою серветкою і нарізаємо шматками товщиною не більше 3 див. Потім накриваємо зверху харчовою плівкою і гарненько відбиваємо молотком. Краї м'яса трохи надрізаємо, щоб вони не поверталися під час приготування. Після цього свинину підсолюємо, перчимо за смаком і обсмажуємо ескалопи на сковороді по 5 хвилин з кожного боку на сильному вогні в невеликій кількості масла.
Листкові ескалопи з свинини на сковороді
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Свинину добре промиваємо, нарізаємо шматочками поперек волокон, трохи відбиваємо кожен скибочку і натираємо спеціями. У кожному скибочці робимо ножем поздовжній розріз і заповнюємо його начинкою. Для її приготування розтираємо столову гірчицю з яєчним жовтком, додаємо майонез і кидаємо натертий на маленькій тертці сир. Яйце збиваємо міксером окремо і поступово вливаємо молоко. Вмочуємо наші ескалопи в приготований кляр, паніруємо в борошні і викладаємо на сковороду з розпеченим маслом. Обсмажуємо з двох сторін до готовності і подаємо ескалопи з відварною картоплею, рисом, гречкою або салатами.
Свинячий пряний ескалоп на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо в мисці всі прянощі: червону паприку, спеції, прованські трави. Потім вливаємо бальзамічний оцет і соєвий натуральний соус. В отриману суміш викладаємо шматочки свинини і залишаємо їх маринуватися приблизно на годину. Після цього викладаємо м'ясо на розігріту суху сковороду і обсмажуємо ескалопи по кілька хвилин з кожного боку до появи апетитною і рум'яної скоринки.
Як посмажити ескалоп з свинини на сковороді з помідорами?
Інгредієнти:
Приготування
Приготування ескалопи починаємо з того, що свинячу вирізку добре промиваємо, обсушуємо і нарізаємо скибочками. Після цього добре відбиваємо кожен шматочок, загорнувши в плівку, і натираємо спеціями за смаком з усіх боків. У миску наливаємо невелику кількість рослинного масла, вводимо винний оцет і кидаємо дрібку солі і меленого перцю.

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати ескалоп з свинини на сковороді?
Серед неймовірної кількості способів смаження свинини ескалоп займає одне з лідируючих місць. І це цілком виправдано, адже з цим блюдом кожен здатний

Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
Традиційно шніцель готують із свинячої вирізки в неймовірно хрусткій паніровці і обсмажують у великій кількості олії на сковороді. Відступати від

Як приготувати ескалоп з свинини?
Якщо ви шукайте хороший рецепт ескалопи з свинини, то ви на правильному шляху. Готувати це блюдо зовсім нескладно, однак є свої нюанси. Хочете

Брізоль із свинини
Бризол - це спосіб обсмажування м'яса, овочів, грибів у яйцях. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити зі свинини. До такого м'ясної

Ескалоп з індички - рецепт
Стежите за своєю фігурою? Тоді ви точно знаєте багато страв з індички. Ми пропонуємо вам вивчити ще одне - ескалоп. Це ніжне м'ясо готується дуже

Ескалоп з свинини в духовці
Ескалоп - це ніжне блюдо з вирізки. Сьогодні ми поговоримо про способи приготування свинячого ескалопи в духовці, щоб м'ясо вийшло не тільки смачним