Ескалоп з свинини на сковороді - рецепт
Ескалопи – м'ясо без кісточки, порізане круглими шайбами і обсмажене на маслі до появи рум'яної скоринки. Пропонуємо вам рецепт ескалопи з свинини, приготованого на сковороді. А в якості гарніру до нього чудово підійдуть свіжі овочі та зелень.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 700 г;
спеції – за смаком;
олія рослинна.
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо паперовою серветкою і нарізаємо шматками товщиною не більше 3 див. Потім накриваємо зверху харчовою плівкою і гарненько відбиваємо молотком. Краї м'яса трохи надрізаємо, щоб вони не поверталися під час приготування. Після цього свинину підсолюємо, перчимо за смаком і обсмажуємо ескалопи на сковороді по 5 хвилин з кожного боку на сильному вогні в невеликій кількості масла.
Інгредієнти:
свинина – 600 г;
яйце – 1 шт.;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
молоко – 1 ст. ложка;
борошно;
спеції.
Для начинки:
яєчний жовток – 1 шт.;
сир – 20 г;
столова гірчиця і майонез – по смаку.
Приготування
Свинину добре промиваємо, нарізаємо шматочками поперек волокон, трохи відбиваємо кожен скибочку і натираємо спеціями. У кожному скибочці робимо ножем поздовжній розріз і заповнюємо його начинкою. Для її приготування розтираємо столову гірчицю з яєчним жовтком, додаємо майонез і кидаємо натертий на маленькій тертці сир. Яйце збиваємо міксером окремо і поступово вливаємо молоко. Вмочуємо наші ескалопи в приготований кляр, паніруємо в борошні і викладаємо на сковороду з розпеченим маслом. Обсмажуємо з двох сторін до готовності і подаємо ескалопи з відварною картоплею, рисом, гречкою або салатами.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 400 г;
соєвий натуральний соус – 1 ст. ложка;
бальзамічний оцет – 1 ч. ложка;
сіль дрібна;
червона мелена паприка – за смаком;
прованські трави – за бажанням.
Приготування
Змішуємо в мисці всі прянощі: червону паприку, спеції, прованські трави. Потім вливаємо бальзамічний оцет і соєвий натуральний соус. В отриману суміш викладаємо шматочки свинини і залишаємо їх маринуватися приблизно на годину. Після цього викладаємо м'ясо на розігріту суху сковороду і обсмажуємо ескалопи по кілька хвилин з кожного боку до появи апетитною і рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
свиняча вирізка – 800 г;
сир твердий – 100 г;
помідор – 1 шт.;
спеції;
зелень петрушки для прикраси;
винний оцет – 1 ст. ложка;
олія рослинна.
Приготування
Приготування ескалопи починаємо з того, що свинячу вирізку добре промиваємо, обсушуємо і нарізаємо скибочками. Після цього добре відбиваємо кожен шматочок, загорнувши в плівку, і натираємо спеціями за смаком з усіх боків. У миску наливаємо невелику кількість рослинного масла, вводимо винний оцет і кидаємо дрібку солі і меленого перцю. Получившимся маринадом промазуємо кожен м'ясної шматочок і прибираємо на 2 години в холодильник. Потім кожен ескалоп викладаємо на розігріту з рослинним маслом сковороду і обсмажуємо з одного боку. Не гаючи часу, промиваємо помідор і шаткуємо його тонкими кружками. Твердий сир нарізаємо пластинками. Обсмажені ескалопи акуратно перевертаємо на інший бік, і зверху на кожен медальйон викладаємо гурток помідора і сирний скибочку. Сковороду накриваємо кришкою і обсмажуємо все 5-7 хвилин, поки сир повністю не розплавиться. Готовий ескалоп з помідорами посипаємо подрібненою петрушкою і подаємо до столу.
Рецепт ескалопи з свинини на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо паперовою серветкою і нарізаємо шматками товщиною не більше 3 див. Потім накриваємо зверху харчовою плівкою і гарненько відбиваємо молотком. Краї м'яса трохи надрізаємо, щоб вони не поверталися під час приготування. Після цього свинину підсолюємо, перчимо за смаком і обсмажуємо ескалопи на сковороді по 5 хвилин з кожного боку на сильному вогні в невеликій кількості масла.
Листкові ескалопи з свинини на сковороді
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Свинину добре промиваємо, нарізаємо шматочками поперек волокон, трохи відбиваємо кожен скибочку і натираємо спеціями. У кожному скибочці робимо ножем поздовжній розріз і заповнюємо його начинкою. Для її приготування розтираємо столову гірчицю з яєчним жовтком, додаємо майонез і кидаємо натертий на маленькій тертці сир. Яйце збиваємо міксером окремо і поступово вливаємо молоко. Вмочуємо наші ескалопи в приготований кляр, паніруємо в борошні і викладаємо на сковороду з розпеченим маслом. Обсмажуємо з двох сторін до готовності і подаємо ескалопи з відварною картоплею, рисом, гречкою або салатами.
Свинячий пряний ескалоп на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо в мисці всі прянощі: червону паприку, спеції, прованські трави. Потім вливаємо бальзамічний оцет і соєвий натуральний соус. В отриману суміш викладаємо шматочки свинини і залишаємо їх маринуватися приблизно на годину. Після цього викладаємо м'ясо на розігріту суху сковороду і обсмажуємо ескалопи по кілька хвилин з кожного боку до появи апетитною і рум'яної скоринки.
Як посмажити ескалоп з свинини на сковороді з помідорами?
Інгредієнти:
Приготування
Приготування ескалопи починаємо з того, що свинячу вирізку добре промиваємо, обсушуємо і нарізаємо скибочками. Після цього добре відбиваємо кожен шматочок, загорнувши в плівку, і натираємо спеціями за смаком з усіх боків. У миску наливаємо невелику кількість рослинного масла, вводимо винний оцет і кидаємо дрібку солі і меленого перцю. Получившимся маринадом промазуємо кожен м'ясної шматочок і прибираємо на 2 години в холодильник. Потім кожен ескалоп викладаємо на розігріту з рослинним маслом сковороду і обсмажуємо з одного боку. Не гаючи часу, промиваємо помідор і шаткуємо його тонкими кружками. Твердий сир нарізаємо пластинками. Обсмажені ескалопи акуратно перевертаємо на інший бік, і зверху на кожен медальйон викладаємо гурток помідора і сирний скибочку. Сковороду накриваємо кришкою і обсмажуємо все 5-7 хвилин, поки сир повністю не розплавиться. Готовий ескалоп з помідорами посипаємо подрібненою петрушкою і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати ескалоп з свинини на сковороді?
Серед неймовірної кількості способів смаження свинини ескалоп займає одне з лідируючих місць. І це цілком виправдано, адже з цим блюдом кожен здатний
Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
Традиційно шніцель готують із свинячої вирізки в неймовірно хрусткій паніровці і обсмажують у великій кількості олії на сковороді. Відступати від
Як приготувати ескалоп з свинини?
Якщо ви шукайте хороший рецепт ескалопи з свинини, то ви на правильному шляху. Готувати це блюдо зовсім нескладно, однак є свої нюанси. Хочете
Брізоль із свинини
Бризол - це спосіб обсмажування м'яса, овочів, грибів у яйцях. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити зі свинини. До такого м'ясної
Ескалоп з індички - рецепт
Стежите за своєю фігурою? Тоді ви точно знаєте багато страв з індички. Ми пропонуємо вам вивчити ще одне - ескалоп. Це ніжне м'ясо готується дуже
Ескалоп з свинини в духовці
Ескалоп - це ніжне блюдо з вирізки. Сьогодні ми поговоримо про способи приготування свинячого ескалопи в духовці, щоб м'ясо вийшло не тільки смачним