Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
Ніжний шніцель зі свинини стане прекрасним святковим блюдом, яке чудово поєднується з рисом, картопляним пюре і гречкою. Ми розповімо вам, як приготувати шніцель зі свинини в духовці.
Інгредієнти:
вирізка свиняча – 600 г;
яйце – 1 шт.;
борошно – 3 ст. ложки;
майонез – 4 ст. ложки;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Свинину промиваємо, обсушуємо і розрізаємо пластами. Потім накриваємо м'ясо плівкою і відбиваємо кухонним молотком. Далі промазуємо їх майонезом і залишаємо маринуватися на 30 хвилин. У плоскій тарілці змішуємо борошно зі спеціями, а інший пиалке збиваємо яйце. Тепер занурюємо кожен м'ясної шматочок у борошні, потім в яєчну суміш і знову присипаємо борошном. Деко промазуємо маслом, викладаємо скибочки свинини і відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин. Готове м'ясо виходить чудово ніжними і з хрусткою скоринкою.
Інгредієнти:
свинина – 800 г;
спеції ;
олія – за смаком;
майонез – за смаком;
цибулина – 1 шт.;
сир твердий – 100 р.
Приготування
Пропонуємо вам ще один рецепт, як запекти в духовці шніцель зі свинини. М'якоть промиваємо, розрізаємо на скибки, злегка відбиваємо. Чистимо цибулину, шаткуємо кільцями, сир натираємо на тертці. Викладаємо м'ясо на деко, скропіть олією. Зверху посипаємо кільцями цибулі і сиром. Запікаємо шніцель в розігрітій духовці 35 хвилин, а перед подачею прикрашаємо рубаною зеленню.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 900 г;
картопля – 1 кг;
свіжі помідори – 3 шт.;
цибулина – 2 шт.;
сир твердих сортів – 200 г;
часник – 2 зубчики;
майонез – 100 мл;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Отже, спочатку підготуємо всі інгредієнти: чистимо цибулину, шаткуємо кільцями і викладаємо на деко. Свіже м'ясо ретельно промиваємо, обсушуємо його і нарізаємо тонкими пластинками поперек волокон. Тепер злегка відбиваємо кожен шматочок, присмачую натираємо спеціями і подрібненим часником. Після цього залишаємо м'ясо маринуватися, а потім викладаємо наступним шаром. Помідори промиваємо, рубаємо кружечками і розподіляємо поверх свинини. Промазуємо майонезом, викладаємо картоплю, нарізану скибочками, і присипаємо блюдо тертим сиром. Відправляємо шніцель на 45 хвилин в розігріту духовку і запікаємо.
Рецепт шніцеля зі свинини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину промиваємо, обсушуємо і розрізаємо пластами. Потім накриваємо м'ясо плівкою і відбиваємо кухонним молотком. Далі промазуємо їх майонезом і залишаємо маринуватися на 30 хвилин. У плоскій тарілці змішуємо борошно зі спеціями, а інший пиалке збиваємо яйце. Тепер занурюємо кожен м'ясної шматочок у борошні, потім в яєчну суміш і знову присипаємо борошном. Деко промазуємо маслом, викладаємо скибочки свинини і відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин. Готове м'ясо виходить чудово ніжними і з хрусткою скоринкою.
Шніцель зі свинини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один рецепт, як запекти в духовці шніцель зі свинини. М'якоть промиваємо, розрізаємо на скибки, злегка відбиваємо. Чистимо цибулину, шаткуємо кільцями, сир натираємо на тертці. Викладаємо м'ясо на деко, скропіть олією. Зверху посипаємо кільцями цибулі і сиром. Запікаємо шніцель в розігрітій духовці 35 хвилин, а перед подачею прикрашаємо рубаною зеленню.
Шніцель зі свинини в духовці з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку підготуємо всі інгредієнти: чистимо цибулину, шаткуємо кільцями і викладаємо на деко. Свіже м'ясо ретельно промиваємо, обсушуємо його і нарізаємо тонкими пластинками поперек волокон. Тепер злегка відбиваємо кожен шматочок, присмачую натираємо спеціями і подрібненим часником. Після цього залишаємо м'ясо маринуватися, а потім викладаємо наступним шаром. Помідори промиваємо, рубаємо кружечками і розподіляємо поверх свинини. Промазуємо майонезом, викладаємо картоплю, нарізану скибочками, і присипаємо блюдо тертим сиром. Відправляємо шніцель на 45 хвилин в розігріту духовку і запікаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Чудове, ситне і апетитне блюдо зі свинини можна приготувати, використовуючи рекомендації, представлені далі. Пропонуємо посмажити чудовий шніцель,
Шніцель з курячої грудки
З курячої грудки готують багато смачних страв. Одним з таких є шніцель. Це чудове блюдо гідно головного місця у святковому меню, так як виглядає
Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,
М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте
Свинина з грибами в духовці
Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
Картопляний шніцель
Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми