Вернуться назад Распечатать

Шніцель зі свинини в духовці - рецепт

Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
Ніжний шніцель зі свинини стане прекрасним святковим блюдом, яке чудово поєднується з рисом, картопляним пюре і гречкою. Ми розповімо вам, як приготувати шніцель зі свинини в духовці.

Рецепт шніцеля зі свинини в духовці


Інгредієнти:

  • вирізка свиняча – 600 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • борошно – 3 ст. ложки;

  • майонез – 4 ст. ложки;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Свинину промиваємо, обсушуємо і розрізаємо пластами. Потім накриваємо м'ясо плівкою і відбиваємо кухонним молотком. Далі промазуємо їх майонезом і залишаємо маринуватися на 30 хвилин. У плоскій тарілці змішуємо борошно зі спеціями, а інший пиалке збиваємо яйце. Тепер занурюємо кожен м'ясної шматочок у борошні, потім в яєчну суміш і знову присипаємо борошном. Деко промазуємо маслом, викладаємо скибочки свинини і відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин. Готове м'ясо виходить чудово ніжними і з хрусткою скоринкою.

    Шніцель зі свинини в духовці


    Інгредієнти:

  • свинина – 800 г;

  • спеції ;

  • олія – за смаком;

  • майонез – за смаком;

  • цибулина – 1 шт.;

  • сир твердий – 100 р.


  • Приготування
    Пропонуємо вам ще один рецепт, як запекти в духовці шніцель зі свинини. М'якоть промиваємо, розрізаємо на скибки, злегка відбиваємо. Чистимо цибулину, шаткуємо кільцями, сир натираємо на тертці. Викладаємо м'ясо на деко, скропіть олією. Зверху посипаємо кільцями цибулі і сиром. Запікаємо шніцель в розігрітій духовці 35 хвилин, а перед подачею прикрашаємо рубаною зеленню.

    Шніцель зі свинини в духовці з картоплею


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 900 г;

  • картопля – 1 кг;

  • свіжі помідори – 3 шт.;

  • цибулина – 2 шт.;

  • сир твердих сортів – 200 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • майонез – 100 мл;

  • спеції;

  • олія рослинна.
  • Шніцель зі свинини в духовці - рецепт


    Приготування
    Отже, спочатку підготуємо всі інгредієнти: чистимо цибулину, шаткуємо кільцями і викладаємо на деко. Свіже м'ясо ретельно промиваємо, обсушуємо його і нарізаємо тонкими пластинками поперек волокон. Тепер злегка відбиваємо кожен шматочок, присмачую натираємо спеціями і подрібненим часником. Після цього залишаємо м'ясо маринуватися, а потім викладаємо наступним шаром. Помідори промиваємо, рубаємо кружечками і розподіляємо поверх свинини. Промазуємо майонезом, викладаємо картоплю, нарізану скибочками, і присипаємо блюдо тертим сиром. Відправляємо шніцель на 45 хвилин в розігріту духовку і запікаємо.