Як приготувати ескалоп з свинини на сковороді?
Особливістю приготування эскалопов як раз і є те, що готувати їх слід виключно на сковороді або на відкритому вогні. Ледь відбите м'ясо смажиться досить швидко, а від того зберігає максимум м'якості, соковитості і не забирає багато часу.
Ескалоп прийшов до нас із Франції, кухня якої рясніє стравами з великою кількістю вершкового масла, вина і естрагону. Ми маємо намір не зраджувати традиціям і приготувати свинину на традиційний французький манер.
Інгредієнти:
свинина - 430 г;
вершкове масло - 35 г;
сушений естрагон - 1/2 ч. ложки;
оливкова олія - 15 мл;
сухе біле вино - 95 мл
Приготування
Перед тим, як смажити ескалоп з свинини на сковороді, розріжте м'якоть на два великих битка і злегка відбийте. Приправте шматки пучкою морської солі і сушеним естрагоном.
Розтопити половину вершкового масла, змішавши його з оливковою. Викладіть в масляну суміш шматочки свинини і дайте їм гарненько підрум'янитися з обох сторін. Після, влийте біле вино, накрийте посуд кришкою і залиште свинину нудитися до готовності (залежно від товщини шматка). Готове м'ясо викладіть на блюдо.
Рідина (вино і м'ясний сік) в сковороді доповніть шматочком вершкового масла. Дайте вмісту сковороди дойди до кипіння, а після залиште побурлить на пару хвилин. Полийте гарячою сумішшю м'ясо і та година ж подавайте.
Свинина ідеально поєднується з яблуками та іншими солодкими доповненнями. Ми пропонуємо відродити класичне поєднання і швидко приготувати ескалопи з карамелізованими яблучними шматочками.
Інгредієнти:
свинина - 950 г;
яблука - 210 г;
вершкове масло - 45 г;
гострий перець чилі - за смаком;
яблучний сік - 190 мл;
коричневий цукор - 15 р.
Приготування
Наріжте шматок свинячої м'якоті проти волокон, злегка відбийте його і приправити морською сіллю з перцем чилі. Розжаримо гриль і викладіть на нього шматки м'яса. Скільки смажити ескалоп з свинини на сковороді залежить від товщини шматка м'яса, але, як правило, на приготування йде не більш 10 хвилин. Коли ескалопи будуть готові, перекладіть їх на блюдо, а в гриль налийте яблучного соку. Дайте йому випаруватися пару хвилин. Окремо карамелизируйте шматочки яблук з коричневим цукром до м'якості. Подавайте свинину з яблуками, полив соком.
Ескалопи з свинини на сковороді
Ескалоп прийшов до нас із Франції, кухня якої рясніє стравами з великою кількістю вершкового масла, вина і естрагону. Ми маємо намір не зраджувати традиціям і приготувати свинину на традиційний французький манер.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як смажити ескалоп з свинини на сковороді, розріжте м'якоть на два великих битка і злегка відбийте. Приправте шматки пучкою морської солі і сушеним естрагоном.
Розтопити половину вершкового масла, змішавши його з оливковою. Викладіть в масляну суміш шматочки свинини і дайте їм гарненько підрум'янитися з обох сторін. Після, влийте біле вино, накрийте посуд кришкою і залиште свинину нудитися до готовності (залежно від товщини шматка). Готове м'ясо викладіть на блюдо.
Рідина (вино і м'ясний сік) в сковороді доповніть шматочком вершкового масла. Дайте вмісту сковороди дойди до кипіння, а після залиште побурлить на пару хвилин. Полийте гарячою сумішшю м'ясо і та година ж подавайте.
Рецепт приготування ескалопи з свинини на сковороді гриль
Свинина ідеально поєднується з яблуками та іншими солодкими доповненнями. Ми пропонуємо відродити класичне поєднання і швидко приготувати ескалопи з карамелізованими яблучними шматочками.
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте шматок свинячої м'якоті проти волокон, злегка відбийте його і приправити морською сіллю з перцем чилі. Розжаримо гриль і викладіть на нього шматки м'яса. Скільки смажити ескалоп з свинини на сковороді залежить від товщини шматка м'яса, але, як правило, на приготування йде не більш 10 хвилин. Коли ескалопи будуть готові, перекладіть їх на блюдо, а в гриль налийте яблучного соку. Дайте йому випаруватися пару хвилин. Окремо карамелизируйте шматочки яблук з коричневим цукром до м'якості. Подавайте свинину з яблуками, полив соком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ескалоп з свинини на сковороді - рецепт
Одним з найпростіших способів приготування свинини є обсмажування м'яса на сковороді. Але просто посмажити відбивну не цікаво, адже часом хочеться і
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Свинина з яблуками
Якщо ви любите свинину у всіх варіаціях, то вам до душі наші рецепти свинини з яблуками. Ніжне м'ясо з легкої яблучної кислинкою зведе з розуму
Як приготувати ескалоп з свинини?
Якщо ви шукайте хороший рецепт ескалопи з свинини, то ви на правильному шляху. Готувати це блюдо зовсім нескладно, однак є свої нюанси. Хочете
Ескалоп з індички - рецепт
Стежите за своєю фігурою? Тоді ви точно знаєте багато страв з індички. Ми пропонуємо вам вивчити ще одне - ескалоп. Це ніжне м'ясо готується дуже
Ескалоп з свинини в духовці
Ескалоп - це ніжне блюдо з вирізки. Сьогодні ми поговоримо про способи приготування свинячого ескалопи в духовці, щоб м'ясо вийшло не тільки смачним