Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?

Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?

28-07-2015, 20:45
849
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Наваристий гуляш зі свинини з підливою – класичне блюдо з дитинства. Легко уявити себе сидячим на кухні над тарілкою гарячого маминого гуляшу з густою підливкою, а в компанії до ароматного м'ясної страви – порція картопляного гарніру, варена крупа і макарони. Відродити теплі спогади можна навіть будучи дорослим, взявши на замітку кілька рецептів домашнього гуляшу зі списку далі.

Смачний гуляш зі свинини з підливою


Класична підлива для гуляшу являє собою розварені в густий соус свіжі томати, аромат яких доповнюють сумішшю сушених трав. Не будемо відступати від класики і приготуємо свинину з підливою на основі зі свіжих томатів.
Інгредієнти:

  • свиняча лопатка - 480 м;

  • борошно для панірування м'яса;

  • бульйон - 750 мл;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • кмин мелений, кайенский перець - по 1/2 ч. ложки;

  • цибуля ріпчаста - 90 г;

  • томат - 320 г;

  • солодкий перець - 450 р.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити гуляш зі свинини з підливою, нарізане кубиками м'ясо слід обваляти в борошні. У подальшому цей прийом допоможе не тільки створити рум'яну скоринку на скибочках свинини, але і загустити томатну підливу. Шматки свинини викладіть на дно розігрітій жаровні з рослинним маслом. Коли м'ясо схопиться рум'янцем, приберіть його на окрему страву, а на тому ж маслі спасеруйте кільця цибулі, томати, трохи солодкого перцю і часник. Через пару хвилин овочі слід приправити сушеними травами і змішати з вже обсмаженим м'ясом. Залийте інгредієнти гуляшу бульйоном, зменшіть жар і залиште м'ясо гаситися на 45-50 хвилин.
    Гуляш зі свинини з підливою можна зробити і в мультиварці. Для цього м'ясо спершу підрум'янюють її разом з овочами на «Випікання», а потім, перемкнувшись на «Гасіння», заливають бульйоном і залишають на годину.

    Гуляш зі свинини з томатною підливою


    Якщо традиційний свинячий гуляш готується з цільного шматка м'яса, то його альтернатива допускає використання натуральної свинячої ковбаси в якості основи. Таке блюдо готується значно швидше і виходить не менш смачним, ніж автентичний варіант.
    Інгредієнти:

  • натуральна свиняча ковбаса - 480 м;

  • вершкове масло - 25 г;

  • ріпчаста цибуля - 210 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • мелена паприка - 1 1/2 ч. ложки;

  • картопля - 950 г;

  • курячий бульйон - 320 р.


  • Приготування
    Розтопіть трохи вершкового масла в жаровні і використовуйте його для приготування свинячої ковбаси, яку попередньо необхідно нарізати кружечками товщиною в кілька сантиметрів. До обсмаженої ковбасі кладемо кільця цибулі, солодкого перцю і розтертий в пасту часник. Коли останній пустить аромат, всі інгредієнти страви можна приправити меленою паприкою і залити бульйоном. Залишивши гуляш під кришкою, тушкуйте його близько години. За цей час страву необхідно буде перемішати кілька разів. У готовому гуляш картопля практично розпадається, а соус виходить густим і ароматним. Зелень петрушки і ложка сметани під час подачі зроблять страва тільки смачніше.

    Гуляш зі свинини з підливою зі сметани


    Гуляш зі сметанною підливою чи можна віднести до розряду класичних рецептів, але в цьому і немає необхідності, адже з появою такої страви на тарілці будь-які питання про його історію відходять на другий план, на першому ж залишається смак.
    Інгредієнти:

  • свинина - 650 г;

  • борошно - 5 р;

  • бульйон - 760 мл;
  • Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?

  • лист лавра;

  • сметана - 60 мл;

  • тертий хрін - 2 ст. ложки;

  • зелень кропу.


  • Приготування
    Обваляти шматочки свинини в борошні, обсмажте їх до зарум'янювання, а потім залийте бульйоном, доповніть лавром і залиште гаситися на півтори години. По закінченні часу бульйон повинен перетворитися в густий соус, який тепер залишається доповнити сумішшю хрону і сметани. Ще через 3 хвилини варіння додайте до м'яса зелень кропу і подавайте.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гуляш з яловичої печінки з підливою
    Гуляш з яловичої печінки з підливою
    Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,
    Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
    Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
    Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
    Гуляш з індички з підливою – рецепт
    Гуляш з індички з підливою – рецепт
    Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш
    Гуляш з підливою
    Гуляш з підливою
    Гуляш, при правильному приготуванні, виходить смачним і ароматним. Шматочки м'яса повинні бути ніжними, м'якими, распадающимися на волокна. Страву
    Гуляш зі свинини - рецепт
    Гуляш зі свинини - рецепт
    Різноманіття рецептів такого, всім відомого, страви як гуляш, дозволяє нам використовувати різні види м'яса, щоб урізноманітнити смак готового
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми