Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?

Смачний гуляш зі свинини з підливою
Класична підлива для гуляшу являє собою розварені в густий соус свіжі томати, аромат яких доповнюють сумішшю сушених трав. Не будемо відступати від класики і приготуємо свинину з підливою на основі зі свіжих томатів.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити гуляш зі свинини з підливою, нарізане кубиками м'ясо слід обваляти в борошні. У подальшому цей прийом допоможе не тільки створити рум'яну скоринку на скибочках свинини, але і загустити томатну підливу. Шматки свинини викладіть на дно розігрітій жаровні з рослинним маслом. Коли м'ясо схопиться рум'янцем, приберіть його на окрему страву, а на тому ж маслі спасеруйте кільця цибулі, томати, трохи солодкого перцю і часник. Через пару хвилин овочі слід приправити сушеними травами і змішати з вже обсмаженим м'ясом. Залийте інгредієнти гуляшу бульйоном, зменшіть жар і залиште м'ясо гаситися на 45-50 хвилин.
Гуляш зі свинини з підливою можна зробити і в мультиварці. Для цього м'ясо спершу підрум'янюють її разом з овочами на «Випікання», а потім, перемкнувшись на «Гасіння», заливають бульйоном і залишають на годину.
Гуляш зі свинини з томатною підливою
Якщо традиційний свинячий гуляш готується з цільного шматка м'яса, то його альтернатива допускає використання натуральної свинячої ковбаси в якості основи. Таке блюдо готується значно швидше і виходить не менш смачним, ніж автентичний варіант.
Інгредієнти:
Приготування
Розтопіть трохи вершкового масла в жаровні і використовуйте його для приготування свинячої ковбаси, яку попередньо необхідно нарізати кружечками товщиною в кілька сантиметрів. До обсмаженої ковбасі кладемо кільця цибулі, солодкого перцю і розтертий в пасту часник. Коли останній пустить аромат, всі інгредієнти страви можна приправити меленою паприкою і залити бульйоном. Залишивши гуляш під кришкою, тушкуйте його близько години. За цей час страву необхідно буде перемішати кілька разів. У готовому гуляш картопля практично розпадається, а соус виходить густим і ароматним. Зелень петрушки і ложка сметани під час подачі зроблять страва тільки смачніше.
Гуляш зі свинини з підливою зі сметани
Гуляш зі сметанною підливою чи можна віднести до розряду класичних рецептів, але в цьому і немає необхідності, адже з появою такої страви на тарілці будь-які питання про його історію відходять на другий план, на першому ж залишається смак.
Інгредієнти:

Приготування
Обваляти шматочки свинини в борошні, обсмажте їх до зарум'янювання, а потім залийте бульйоном, доповніть лавром і залиште гаситися на півтори години. По закінченні часу бульйон повинен перетворитися в густий соус, який тепер залишається доповнити сумішшю хрону і сметани. Ще через 3 хвилини варіння додайте до м'яса зелень кропу і подавайте.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гуляш з яловичої печінки з підливою
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,

Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально

Гуляш з індички з підливою – рецепт
Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш

Гуляш з підливою
Гуляш, при правильному приготуванні, виходить смачним і ароматним. Шматочки м'яса повинні бути ніжними, м'якими, распадающимися на волокна. Страву

Гуляш зі свинини - рецепт
Різноманіття рецептів такого, всім відомого, страви як гуляш, дозволяє нам використовувати різні види м'яса, щоб урізноманітнити смак готового

Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми