Гуляш з підливою
Навіть дешевий і жорсткий шматок м'яса можна перетворити в ніжний апетитний обід, доповнивши його базовим овочевим асортиментом і підливою. Готовий гуляш, через годину-інший гасіння на мінімальному вогні, виходить ніжним, распадающимся на волокна і підходить для подачі з будь-яким гарніром.
Інгредієнти:
оливкова олія - 35 мл;
курятина - 480 м;
баклажан - 340 г;
жменя томатів черрі;
печериці - 165 г;
часникові зубки - 2 шт.;
мелений каррі - 1 ст. ложка;
курячий бульйон - 240 мл;
сметана - 240 мл;
вершкове масло - 45 г;
відварений нут - 340 г;
зелень петрушки, м'яти, кінзи.
Приготування
Перед тим, як зробити гуляш з яловичини з підливою, розділіть куру на шматки, підрум'яньте її на половині розігрітого в жаровні олії. Наріжте баклажани кубиками і також припустіть на рослинному маслі. Коли останні підрум'яняться, покладіть до них половинки томатів, гриби і часник. До овочевої засмажки додайте шматки кури, прянощі і відварений нут. З бульйону і сметани зробіть основу для підливи і залийте отриманим розчином складові гуляшу. Накрийте жаровню і тушкуйте куру з овочами близько півгодини. В кінці додайте до птиці щедру порцію асорті із зелені і шматочок вершкового масла.
Інгредієнти:
куряча печінка - 540 г;
ріпчаста цибуля - 350 г;
картопля - 380 г;
морква - 280 м;
печериці - 350 г;
томатна паста - 65 г;
вустерський соус - 35 мл;
суміш спецій для курки - 1 ч. ложка.
Приготування
Нарізавши ріпчасту цибулю з морквою, спасеруйте овочі разом. Як тільки цибуля почне схоплюватися рум'янцем, додайте до нього шматочки печериць і дочекайтеся моменту, коли гриби віддадуть всю вологу. До засмажки покладіть кубики картоплі. Окремо обсмажте шматочки курячої печінки. З'єднайте печінка з овочами і залийте 3 склянками води з томатною пастою. Додайте в блюдо вустер, суміш спецій і залиште гуляш з підливою чекати близько півгодини.
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 16 кг;
гострий перець чилі - за смаком;
мелена кориця - 1/2 ч. ложки;
гвоздика - 3-4 бутона;
мелений кумін, куркума - по 1 ч. ложці;
часникові зубки - 4-5 шт.;
фіолетовий цибуля - 75 г;
рослинна олія - 25 р.
Приготування
Кубики свинячий м'якоті обваляйте в суміші спецій, підрум'яньте в жаровні з часником і цибулею, а потім залийте 130 мл води і залиште нудитися на слабкому вогні близько 50-55 хвилин. При необхідності можна підливати додаткові порції рідини. Смачний гуляш зі свинини з підливою краще всього підходить до гарніром з рису або картоплі.
Гуляш курячий з підливою
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити гуляш з яловичини з підливою, розділіть куру на шматки, підрум'яньте її на половині розігрітого в жаровні олії. Наріжте баклажани кубиками і також припустіть на рослинному маслі. Коли останні підрум'яняться, покладіть до них половинки томатів, гриби і часник. До овочевої засмажки додайте шматки кури, прянощі і відварений нут. З бульйону і сметани зробіть основу для підливи і залийте отриманим розчином складові гуляшу. Накрийте жаровню і тушкуйте куру з овочами близько півгодини. В кінці додайте до птиці щедру порцію асорті із зелені і шматочок вершкового масла.
Гуляш з курячої печінки з підливою
Інгредієнти:
Приготування
Нарізавши ріпчасту цибулю з морквою, спасеруйте овочі разом. Як тільки цибуля почне схоплюватися рум'янцем, додайте до нього шматочки печериць і дочекайтеся моменту, коли гриби віддадуть всю вологу. До засмажки покладіть кубики картоплі. Окремо обсмажте шматочки курячої печінки. З'єднайте печінка з овочами і залийте 3 склянками води з томатною пастою. Додайте в блюдо вустер, суміш спецій і залиште гуляш з підливою чекати близько півгодини.
Як робити гуляш з м'яса з підливою?
Інгредієнти:
Приготування
Кубики свинячий м'якоті обваляйте в суміші спецій, підрум'яньте в жаровні з часником і цибулею, а потім залийте 130 мл води і залиште нудитися на слабкому вогні близько 50-55 хвилин. При необхідності можна підливати додаткові порції рідини. Смачний гуляш зі свинини з підливою краще всього підходить до гарніром з рису або картоплі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до
Гуляш з яловичої печінки з підливою
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,
Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
Гуляш з індички з підливою – рецепт
Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш
Гуляш з курки в мультиварці
Традиційно гуляш готується з телятини. Але сьогодні існує безліч його варіацій, в тому числі з курки. Так страва виходить більш легким, так і