Гуляш з курки в мультиварці
Мультиварка вже давно стала головною гостею на більшості кухонь. Завдяки цьому пристрою без клопоту можна готувати практично все, від супу до торта і від варення до м'ясного рагу. Згадуючи про останній, варто зауважити, що в даному випадку мультиварка – пристрій практично незамінний, оскільки дозволяє довго і повільно нагрівати червоне і біле м'ясо в соусах, роблячи його ніжним і распадающимся на волокна.
Інгредієнти:
куряче філе - 950 г;
мелена паприка - 1 ч. ложка;
часникові зубки - 6 шт.;
борошно - 25 г;
ріпчаста цибуля - 75 г;
оливкова олія - 15 мл;
вустерський соус - 30 мл;
ріпчаста цибуля - 75 г;
коньяк - 30 мл;
кетчуп - 45 мл;
діжонська гірчиця - 30 мл;
вершкове масло - 25 г;
томатне пюре - 240 мл;
сметана - 310 мл.
Приготування
Перед тим, як приготувати гуляш з курки в мультиварці, курятину очистіть від шкіри і довільно, але крупно, наріжте. М'ясо приправити морською сіллю, додайте розтертий в пасту часник і паприку, а потім посипте шматочки борошном.
В чаші пристрою на «Випікання» розігрійте обидва види масла і використовуйте його для пасерування цибулі. До цибулевої засмажки додайте курку, дайте їй схопитися рум'янцем і починайте додавати вустер, коньяк, кетчуп, гірчицю і томати зі сметаною. Переключіть пристрій в режим «Гасіння» і готуйте гуляш ще 25 хвилин.
Інгредієнти:
відварене куряче філе - 690 м;
вода - 240 мл;
томатний соус - 320 мл;
консервована квасоля - 270 г;
томати у власному соку - 420 г;
кукурудза заморожена - 180 г;
ріпчаста цибуля - 120 г;
щіпка куміна;
сік 1 лайма.
Приготування
Розберіть відварну курятину на волокна. Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. Розігрійте чашу мультиварки в режимі «Гасіння» і змішайте в ній курку з бобами і овочами. Вміст пристрою залийте сумішшю томатів з соусом і водою, додайте щедру дрібної морської солі і меленого куміна. Гуляш з курки готується в мультиварці близько півтора годин. Перед подаванням страву збризкують соком лайма.
Інгредієнти:
курячі стегна - 12 кг;
томати - 620 г;
часникова і імбирна паста - по 1 ст. ложці;
паличка кориці;
лист лавра;
гвоздика - 4 шт.;
кардамон - 2 шт.;
кетчуп - 35 мл;
цукровий пісок - 15 г;
мелений чилі, пажитник - по 1/2 ч. ложці;
рослинне масло - 35 мл
Приготування
Підрум'янивши курячі стегна, додайте інші інгредієнти зі списку, увімкніть режим «Гасіння» і готуйте рагу протягом півтора годин.
Гуляш зі сметаною з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати гуляш з курки в мультиварці, курятину очистіть від шкіри і довільно, але крупно, наріжте. М'ясо приправити морською сіллю, додайте розтертий в пасту часник і паприку, а потім посипте шматочки борошном.
В чаші пристрою на «Випікання» розігрійте обидва види масла і використовуйте його для пасерування цибулі. До цибулевої засмажки додайте курку, дайте їй схопитися рум'янцем і починайте додавати вустер, коньяк, кетчуп, гірчицю і томати зі сметаною. Переключіть пристрій в режим «Гасіння» і готуйте гуляш ще 25 хвилин.
Гуляш з філе курки з підливою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розберіть відварну курятину на волокна. Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. Розігрійте чашу мультиварки в режимі «Гасіння» і змішайте в ній курку з бобами і овочами. Вміст пристрою залийте сумішшю томатів з соусом і водою, додайте щедру дрібної морської солі і меленого куміна. Гуляш з курки готується в мультиварці близько півтора годин. Перед подаванням страву збризкують соком лайма.
Гуляш з курки в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'янивши курячі стегна, додайте інші інгредієнти зі списку, увімкніть режим «Гасіння» і готуйте рагу протягом півтора годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію
Печеня в мультиварці
Мультиварки створені для того, щоб полегшити наше життя, і важко з цим не погодитися. Тепер можна готувати будь-яку страву, не переживаючи про
Гуляш в мікрохвильовці
Гуляш - це універсальне блюдо, яке можна подавати як на обід, так і на вечерю. Але не завжди у нас буває досить часу, для приготування м'ясного
Гуляш з курки з підливою
Гуляш - страва угорської кухні, яке щільно оселилося і в нашій меню. Готують гуляш з м'яса з додаванням овочів. Гуляш курячий з підливою чудово
Страви з свинини в мультиварці
Приготує страву зі свинини в мультиварці нескладно - головне знати відповідні рецепти. Саме про них ми сьогодні і поговоримо. Рагу зі свинини,
Гуляш з курки
Любите гуляш, але під рукою немає ні яловичини, ні телятини? Приготуйте його з іншого м'яса! Наприклад, з курки. Рецептів цієї страви дуже багато,