Гуляш з курки з підливою
Гуляш – класичне угорське блюдо, приготоване з різних видів м'яса з додаванням овочів. Так як він вважається густуватим супом, то завжди подається з томатним або сметанним соусом . Сьогодні ми розповімо вам, як зробити ароматний і смачний гуляш з курки з підливою.
Інгредієнти:
куряче філе – 450 г;
цибулина – 2 шт.;
зелень кропу – 1 пучок;
болгарський перець – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
морква – 1 шт.;
паста томатна – 2 ст. ложки;
аджика – 2 ч. ложки;
олія оливкова – 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Куряче філе обполіскуємо і нарізаємо маленькими шматочками. Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями, а перець і моркву рубаємо соломкою. М'ясо викладаємо в глибоку тарілку, додаємо подрібнений часник і зелень. Приправляємо аджикою, солимо за смаком, все ретельно перемішуємо і залишаємо курку маринуватися на 20 хвилин. Розігріваємо Сковороду з оливковою маслом і обсмажуємо м'ясо на сильному вогні 5-7 хвилин. Окремо пасеруємо до м'якості всі овочі. В склянці з теплою водою розвести томатну пасту і, як слід, перемішуємо. Виливаємо суміш в сковороду з овочами, додаємо м'ясо, накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин. Подаємо гуляш курячий як самостійне блюдо або з будь-яким гарніром на ваш розсуд.
Інгредієнти:
цибулина – 2 шт.;
масло рослинне – 1 ст. ложка;
куряче філе – 800 г;
морква – 1 шт.;
молочні вершки – 1 ст.;
вода – 900 мл;
сир – 100 г;
соус натуральний соєвий – 1 ст. ложка;
гірчиця гостра – 1 ч. ложка;
борошно кукурудзяне – 1 ч. ложка;
куркума – за смаком;
спеції.
Приготування
Як готувати гуляш курячий? Моркву чистимо, натираємо на крупній терочке, а цибулини шаткуємо півкільцями і пасеруємо овочі в олії 5 хвилин. Готову обжарку перекладаємо на тарілку, акуратно зливаючи зайве масло. Куряче філе промиваємо, крупно нарізаємо і підрум'янюємо м'ясо протягом 7 хвилин. Тепер додаємо обжарку, вливаємо соєвий соус, додаємо кріп, запашний перець, паприку, куркуму і солимо за смаком. Заливаємо теплою водою і тушкуємо страву на сильному вогні. Після закипання, зменшуємо полум'я, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо ще хвилин 20. Борошно розвести в невеликій кількості води і виливаємо в гуляш. Додаємо вершкове масло, гірчицю, вершки, посипаємо тертим сирком і перемішуємо. Тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин, і подаємо до запеченої цвітній капусті або картопляного пюре.
Інгредієнти:
курячі стегенця – 2 шт.;
свіжі печериці – 500 г;
часник – 4 зубчики;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
спеції;
зелень;
борошно – 1 ч. ложка;
молоко – 100 мл;
сметана – 100 мл
Приготування
Курку нарізаємо маленьких розмірів і обсмажуємо на сухій сковороді. Потім додаємо подрібнені овочі, тушкуємо 15 хвилин, помішуючи. Борошно розводимо молоці, кладемо сметану і зелень. Виливаємо соус м'ясо, перемішуємо і тушкуємо блюдо 15 хвилин. Готовий гуляш підсолюємо за смаком і подаємо до столу.
Інгредієнти:
куряче філе – 550 г;
цибулина – 2 шт.;
сметана – 210 мл;
часник – 2 зубчики;
жир – 60 г;
болгарський червоний перець – 2 шт.;
гострий червоний перець;
спеції.
Приготування
Жир акуратно розтоплюємо в сотейнику. Цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо до рум'яного кольору. Потім додаємо куряче м'ясо, нарізане невеликими шматочками і обсмажуємо близько 7 хвилин. Вливаємо трохи води, додаємо спеції і тушкуємо приблизно 35 хвилин. Солодкий перець розрізаємо соломкою і викладаємо в сотейник до всіх інгредієнтів. Тушкуємо 10 хвилин, а цим часом готуємо поки соус. Для цього в тарілці змішуємо сметану з сіллю, додаємо гострий перець і видавлюємо часник. Виливаємо підливку в сотейник, гарненько перемішуємо, посипаємо блюдо зеленню і знімаємо з плити.
Гуляш курячий з підливою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе обполіскуємо і нарізаємо маленькими шматочками. Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями, а перець і моркву рубаємо соломкою. М'ясо викладаємо в глибоку тарілку, додаємо подрібнений часник і зелень. Приправляємо аджикою, солимо за смаком, все ретельно перемішуємо і залишаємо курку маринуватися на 20 хвилин. Розігріваємо Сковороду з оливковою маслом і обсмажуємо м'ясо на сильному вогні 5-7 хвилин. Окремо пасеруємо до м'якості всі овочі. В склянці з теплою водою розвести томатну пасту і, як слід, перемішуємо. Виливаємо суміш в сковороду з овочами, додаємо м'ясо, накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин. Подаємо гуляш курячий як самостійне блюдо або з будь-яким гарніром на ваш розсуд.
Гуляш курячий у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Як готувати гуляш курячий? Моркву чистимо, натираємо на крупній терочке, а цибулини шаткуємо півкільцями і пасеруємо овочі в олії 5 хвилин. Готову обжарку перекладаємо на тарілку, акуратно зливаючи зайве масло. Куряче філе промиваємо, крупно нарізаємо і підрум'янюємо м'ясо протягом 7 хвилин. Тепер додаємо обжарку, вливаємо соєвий соус, додаємо кріп, запашний перець, паприку, куркуму і солимо за смаком. Заливаємо теплою водою і тушкуємо страву на сильному вогні. Після закипання, зменшуємо полум'я, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо ще хвилин 20. Борошно розвести в невеликій кількості води і виливаємо в гуляш. Додаємо вершкове масло, гірчицю, вершки, посипаємо тертим сирком і перемішуємо. Тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин, і подаємо до запеченої цвітній капусті або картопляного пюре.
Гуляш курячий зі сметаною і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Курку нарізаємо маленьких розмірів і обсмажуємо на сухій сковороді. Потім додаємо подрібнені овочі, тушкуємо 15 хвилин, помішуючи. Борошно розводимо молоці, кладемо сметану і зелень. Виливаємо соус м'ясо, перемішуємо і тушкуємо блюдо 15 хвилин. Готовий гуляш підсолюємо за смаком і подаємо до столу.
Гуляш курячий у сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Жир акуратно розтоплюємо в сотейнику. Цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо до рум'яного кольору. Потім додаємо куряче м'ясо, нарізане невеликими шматочками і обсмажуємо близько 7 хвилин. Вливаємо трохи води, додаємо спеції і тушкуємо приблизно 35 хвилин. Солодкий перець розрізаємо соломкою і викладаємо в сотейник до всіх інгредієнтів. Тушкуємо 10 хвилин, а цим часом готуємо поки соус. Для цього в тарілці змішуємо сметану з сіллю, додаємо гострий перець і видавлюємо часник. Виливаємо підливку в сотейник, гарненько перемішуємо, посипаємо блюдо зеленню і знімаємо з плити.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бефстроганов з яловичини
Незважаючи на свою назву, бефстроганов споконвічно російська страва. М'ясо, порізане на шматочки, готується в сметанному соусі. Неймовірно ніжно і
Гуляш зі свинини - рецепт
Різноманіття рецептів такого, всім відомого, страви як гуляш, дозволяє нам використовувати різні види м'яса, щоб урізноманітнити смак готового
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Гуляш з курки
Любите гуляш, але під рукою немає ні яловичини, ні телятини? Приготуйте його з іншого м'яса! Наприклад, з курки. Рецептів цієї страви дуже багато,
Гуляш з курячого філе
Гуляш - це угорське національне блюдо, яке відноситься до категорії густих супів. У класичному варіанті його готують з молодої яловичини. Але можна
Як приготувати гуляш зі свинини?
Гуляш - популярний угорське блюдо, яке традиційно готується з телятини чи яловичини. Але не менш смачним це страва вийде, якщо для його створення