Вернуться назад Распечатать

Гуляш з курки в мультиварці

Гуляш з курки в мультиварці
Мультиварка вже давно стала головною гостею на більшості кухонь. Завдяки цьому пристрою без клопоту можна готувати практично все, від супу до торта і від варення до м'ясного рагу. Згадуючи про останній, варто зауважити, що в даному випадку мультиварка – пристрій практично незамінний, оскільки дозволяє довго і повільно нагрівати червоне і біле м'ясо в соусах, роблячи його ніжним і распадающимся на волокна.

Гуляш зі сметаною з курки в мультиварці


Інгредієнти:

  • куряче філе - 950 г;

  • мелена паприка - 1 ч. ложка;

  • часникові зубки - 6 шт.;

  • борошно - 25 г;

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • оливкова олія - 15 мл;

  • вустерський соус - 30 мл;

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • коньяк - 30 мл;

  • кетчуп - 45 мл;

  • діжонська гірчиця - 30 мл;

  • вершкове масло - 25 г;

  • томатне пюре - 240 мл;

  • сметана - 310 мл.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати гуляш з курки в мультиварці, курятину очистіть від шкіри і довільно, але крупно, наріжте. М'ясо приправити морською сіллю, додайте розтертий в пасту часник і паприку, а потім посипте шматочки борошном.
    В чаші пристрою на «Випікання» розігрійте обидва види масла і використовуйте його для пасерування цибулі. До цибулевої засмажки додайте курку, дайте їй схопитися рум'янцем і починайте додавати вустер, коньяк, кетчуп, гірчицю і томати зі сметаною. Переключіть пристрій в режим «Гасіння» і готуйте гуляш ще 25 хвилин.

    Гуляш з філе курки з підливою в мультиварці


    Інгредієнти:

  • відварене куряче філе - 690 м;

  • вода - 240 мл;

  • томатний соус - 320 мл;

  • консервована квасоля - 270 г;

  • томати у власному соку - 420 г;

  • кукурудза заморожена - 180 г;

  • ріпчаста цибуля - 120 г;

  • щіпка куміна;

  • сік 1 лайма.


  • Приготування
    Розберіть відварну курятину на волокна. Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. Розігрійте чашу мультиварки в режимі «Гасіння» і змішайте в ній курку з бобами і овочами. Вміст пристрою залийте сумішшю томатів з соусом і водою, додайте щедру дрібної морської солі і меленого куміна. Гуляш з курки готується в мультиварці близько півтора годин. Перед подаванням страву збризкують соком лайма.

    Гуляш з курки в мультиварці – рецепт


    Інгредієнти:
    Гуляш з курки в мультиварці


  • курячі стегна - 12 кг;

  • томати - 620 г;

  • часникова і імбирна паста - по 1 ст. ложці;

  • паличка кориці;

  • лист лавра;

  • гвоздика - 4 шт.;

  • кардамон - 2 шт.;

  • кетчуп - 35 мл;

  • цукровий пісок - 15 г;

  • мелений чилі, пажитник - по 1/2 ч. ложці;

  • рослинне масло - 35 мл


  • Приготування
    Підрум'янивши курячі стегна, додайте інші інгредієнти зі списку, увімкніть режим «Гасіння» і готуйте рагу протягом півтора годин.