» » Як приготувати рагу в мультиварці?

Як приготувати рагу в мультиварці?

Як приготувати рагу в мультиварці?
Незважаючи на інші достоїнства кухонних помічниці, головним її козирем є можливість тривалого і повільного томління продуктів, що дозволяє екстрагувати з них максимум смаку. У рецептах далі ми застосуємо можливості мультиварки на практиці, приготувавши в ній кілька видів рагу.

Рагу в мультиварці з м'ясом і картоплею


Інгредієнти:

  • картопляні бульби - 530 г;

  • бекон - 140 г;

  • яловича вирізка - 12 кг;

  • борошно - 35 г;

  • червоне вино - 480 мл;

  • печериці - 430 г;

  • морква - 350 г;

  • часникові зубки - 4 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 90 г;

  • томатна паста - 10 г;

  • листя лавра - 2 шт.;

  • м'ясний бульйон - 900 мл.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати рагу з м'ясом в мультиварці, сухий чаші підрум'яньте скибочки бекону на «Випікання» і перекладіть їх на окрему тарілку. На вытопившемся жиру обсмажте кубики яловичої м'якоті, попередньо присолив останні й обсипав їх борошном. Коли м'ясо схопиться рум'янцем, також приберіть його на тарілку, а посуд деглазируйте вином і дочекайтеся, поки 2/3 рідини випаруються. Покладіть в жаровню гриби, а через 10 хвилин поверніть в неї бекон і обсмажене м'ясо. Слідом укладіть півкільця цибулі, моркву, лавр і часник з томатною пастою. Залийте вміст чаші бульйоном і перейдіть на «Гасіння», час приготування – 2 години.

    Як приготувати рагу з кабачків в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • кабачок - 360 г;

  • свинина (підчеревина) - 230 г;

  • ріпчаста цибуля - 60 г;

  • соєвий соус - 35 мл;

  • вода - 900 мл;

  • чилі - 1 шт.;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • зелена цибуля - 3-4 пера.


  • Приготування
    За годину до приготування замаринуйте шматочки підчеревини в суміші соєвого соусу з перцем чилі. Мариноване м'ясо пару хвилин припустіть в рослинному маслі на «Випікання». До свинини додайте цибулю і залийте все водою. Готуйте м'ясо з цибулею в режимі «Гасіння» 20 хвилин, слідом додайте кабачок, часник і продовжуйте готування аналогічний період часу. Подавайте, посипавши зеленню цибулі.

    Овочеве рагу з картоплею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • часникові зубки - 4 шт.;

  • вода - 29 л;

  • морква - 490 г;
  • Як приготувати рагу в мультиварці?

  • білокачанна капуста - 420 г;

  • пшонка - 1 ст.;

  • консервована квасоля (біла) - 420 г;

  • консервована квасоля (червона) - 480 г;

  • картопля - 650 р.


  • Приготування
    Налийте в келих трохи рослинного масла, швидко обсмажте на ньому часник і покладіть всі інші інгредієнти, попередньо довільно нарізавши їх, всипте крупу і залийте воду. Через 2 години в режимі «Гасіння» рагу буде готове.
    Додав: admin | 27-07-2015, 20:44
    Переглядів: 579