» » Як приготувати рагу з кабачків?

Як приготувати рагу з кабачків?

Як приготувати рагу з кабачків?
Рагу також може стати цілком собі річним стравою, якщо на його приготування пустити сезонні овочі. Одним з варіантів ситного гарячого в літню пору може стати рагу з кабачків, приготування якого ми вирішили присвятити цей матеріал.

Як приготувати рагу з фаршем і кабачками?


Інгредієнти:

  • оливкова олія - 15 мл;

  • цибуля ріпчаста - 90 г;

  • часниковий зубок - 3 шт.;

  • яблуко - 90 г;

  • морква - 110 г;

  • фарш з індички - 900 г;

  • кабачки - 360 г;

  • шавлія сушений, кориця, мускатний горіх, сушений чилі - по 1 ч. ложці;

  • томати - 460 р.


  • Приготування
    Попередньо розігрів оливкову олію в сотейнику, спасеруйте на ньому цибулю. До шматочках цибулі додайте часник, а через 30 секунд покажіть засмажку тертою морквою і яблуком. Приправте вміст жаровні мускатом, шавлією, корицею, чилі і щедрою пучкою морської солі. Одночасно додайте нарізані кубиками кабачки з фаршем індички, а через пару хвилин залийте все пюрированными томатами і тушкуйте 25 хвилин.
    Якщо ви не знаєте, як приготувати таке рагу з кабачків в мультиварці, то нічого простіше і бути не може. Обсмажте всі овочі разом з індичкою, поки м'ясо не схопиться, влийте пюрированные томати і виставте режим «Гасіння» на півгодини.

    Як смачно приготувати рагу з кабачків і картоплі?


    Інгредієнти:

  • баклажан - 75 г;

  • кабачок - 130 г;

  • ріпчаста цибуля - 65 г;

  • солодкий перець - 120 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • курячий бульйон - 540 мл;

  • бульби картоплі - 110 г;

  • томати у власному соку - 370 г;

  • сушений базилік, чилі, кумін, орегано - 1 ч. ложці;

  • консервована кукурудза і квасоля - по 160 р.


  • Приготування
    Довільно нарізавши всі овочі, покладіть в жаровню і підрум'яньте на сильному вогні. Всипте трави і спеції, додайте бобові, залийте все томатами і склянкою води. Накрийте ємність з рагу кришкою і тушкуйте на середньому вогні 35-40 хвилин.

    Як приготувати рагу з кабачків і баклажанів?


    Інгредієнти:

  • кабачки і баклажани - по 240 г;

  • оливкова олія - 45 мл;

  • солодкий перець - 140 г;

  • помідори - 750 г;
  • Як приготувати рагу з кабачків?

  • лист лавра;

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • чебрець - 4 гілочки;

  • червоний винний оцет - 15 мл


  • Приготування
    Обсмажте шматочки баклажана до зарум'янювання, додайте до нього кабачки і цибулю, кубики солодкого перцю, лавр і тимьян. Залийте блюдо винним оцтом, приправити морською сіллю і додайте пюрированные томати. Як тільки томатний соус почне вирувати, зменшіть жар і тушкуйте рагу 20-25 хвилин. Перед подачею вийміть чебрець і лавр із страви.
    Додав: admin | 22-07-2015, 21:11
    Переглядів: 360