Як приготувати рагу з кабачків?
Рагу також може стати цілком собі річним стравою, якщо на його приготування пустити сезонні овочі. Одним з варіантів ситного гарячого в літню пору може стати рагу з кабачків, приготування якого ми вирішили присвятити цей матеріал.
Інгредієнти:
оливкова олія - 15 мл;
цибуля ріпчаста - 90 г;
часниковий зубок - 3 шт.;
яблуко - 90 г;
морква - 110 г;
фарш з індички - 900 г;
кабачки - 360 г;
шавлія сушений, кориця, мускатний горіх, сушений чилі - по 1 ч. ложці;
томати - 460 р.
Приготування
Попередньо розігрів оливкову олію в сотейнику, спасеруйте на ньому цибулю. До шматочках цибулі додайте часник, а через 30 секунд покажіть засмажку тертою морквою і яблуком. Приправте вміст жаровні мускатом, шавлією, корицею, чилі і щедрою пучкою морської солі. Одночасно додайте нарізані кубиками кабачки з фаршем індички, а через пару хвилин залийте все пюрированными томатами і тушкуйте 25 хвилин.
Якщо ви не знаєте, як приготувати таке рагу з кабачків в мультиварці, то нічого простіше і бути не може. Обсмажте всі овочі разом з індичкою, поки м'ясо не схопиться, влийте пюрированные томати і виставте режим «Гасіння» на півгодини.
Інгредієнти:
баклажан - 75 г;
кабачок - 130 г;
ріпчаста цибуля - 65 г;
солодкий перець - 120 г;
часникові зубки - 3 шт.;
курячий бульйон - 540 мл;
бульби картоплі - 110 г;
томати у власному соку - 370 г;
сушений базилік, чилі, кумін, орегано - 1 ч. ложці;
консервована кукурудза і квасоля - по 160 р.
Приготування
Довільно нарізавши всі овочі, покладіть в жаровню і підрум'яньте на сильному вогні. Всипте трави і спеції, додайте бобові, залийте все томатами і склянкою води. Накрийте ємність з рагу кришкою і тушкуйте на середньому вогні 35-40 хвилин.
Інгредієнти:
кабачки і баклажани - по 240 г;
оливкова олія - 45 мл;
солодкий перець - 140 г;
помідори - 750 г;
лист лавра;
ріпчаста цибуля - 85 м;
чебрець - 4 гілочки;
червоний винний оцет - 15 мл
Приготування
Обсмажте шматочки баклажана до зарум'янювання, додайте до нього кабачки і цибулю, кубики солодкого перцю, лавр і тимьян. Залийте блюдо винним оцтом, приправити морською сіллю і додайте пюрированные томати. Як тільки томатний соус почне вирувати, зменшіть жар і тушкуйте рагу 20-25 хвилин. Перед подачею вийміть чебрець і лавр із страви.
Як приготувати рагу з фаршем і кабачками?
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо розігрів оливкову олію в сотейнику, спасеруйте на ньому цибулю. До шматочках цибулі додайте часник, а через 30 секунд покажіть засмажку тертою морквою і яблуком. Приправте вміст жаровні мускатом, шавлією, корицею, чилі і щедрою пучкою морської солі. Одночасно додайте нарізані кубиками кабачки з фаршем індички, а через пару хвилин залийте все пюрированными томатами і тушкуйте 25 хвилин.
Якщо ви не знаєте, як приготувати таке рагу з кабачків в мультиварці, то нічого простіше і бути не може. Обсмажте всі овочі разом з індичкою, поки м'ясо не схопиться, влийте пюрированные томати і виставте режим «Гасіння» на півгодини.
Як смачно приготувати рагу з кабачків і картоплі?
Інгредієнти:
Приготування
Довільно нарізавши всі овочі, покладіть в жаровню і підрум'яньте на сильному вогні. Всипте трави і спеції, додайте бобові, залийте все томатами і склянкою води. Накрийте ємність з рагу кришкою і тушкуйте на середньому вогні 35-40 хвилин.
Як приготувати рагу з кабачків і баклажанів?
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажте шматочки баклажана до зарум'янювання, додайте до нього кабачки і цибулю, кубики солодкого перцю, лавр і тимьян. Залийте блюдо винним оцтом, приправити морською сіллю і додайте пюрированные томати. Як тільки томатний соус почне вирувати, зменшіть жар і тушкуйте рагу 20-25 хвилин. Перед подачею вийміть чебрець і лавр із страви.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені баклажани з помідорами
Насичений смак обсмажених баклажанів відмінно доповнюють томати. З цих продуктів можна зробити апетитну запіканку, закусочні рулетики, рагу або
Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.
Лечо з перцю і помідорів
Лечо з перцю і помідорів - смачна, дуже яскрава і святкова закуска, від якої навряд чи хто-небудь зважиться відмовитися. Пропонуємо вам кілька
Кабачки з фаршем в духовці
Фаршировані кабачки є одним з найпопулярніших страв у багатьох будинках. Особливо вони смачні в духовці з фаршем. Така закуска відмінно підійде і для
Рагу з квасолею
Рагу з квасолею - це смачне і ситне блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних варіантів створення
Рагу з грибами
Рагу являє собою тушкувати у власному соку м'ясо, овочі або гриби. Ось про останньому варіанті створення цієї страви ми і поговоримо. Таке ситне