Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тушковані кабачки з помідорами

Тушковані кабачки з помідорами

20-06-2015, 21:45
7 033
Тушковані кабачки з помідорами
Після горезвісних оладок, овочеве рагу з кабачками є одним з найпопулярніших літніх страв. Ми візьмемо за основу перевірені рецепти тушкованих кабачків з помідорами і довершим їх на свій лад різноманітними добавками з овочів і трав, що банальну овочеве рагу знову стане сімейним фаворитом.

Кабачки тушковані з помідорами і часником


Інгредієнти:

  • великий кабачок - 1 шт.;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • гілочка свіжого чебрецю;

  • томати - 670 г;

  • фіолетовий цибулю - 110 г;

  • ковбаса - 130 г;

  • томатний соус - 240 мл;

  • копчена паприка - 1 ч. ложка;

  • оливкова олія - 15 мл


  • Приготування
    Розігрів трохи олії в жаровні, використовуємо його для пасерування нарізаного фіолетового лука. До цибулевої засмажки додаємо подрібнений часник і листочки чебрецю, а через пару хвилин кладемо нарізані сосиски. Коли останні придбають характерний золотистий відлив, заливаємо вміст посуду томатним соусом і чекаємо його закипання. Викладаємо кабачки і помідори, додаємо паприку для аромату і тушкуємо все ще 15-17 хвилин.
    Кабачки тушковані з помідорами можна зробити і в мультиварці, для цього насамперед обсмажте овочі на «Випікання», а після додавання рідини перейдіть на «Гасіння» на півгодини.

    Тушковані кабачки з грибами і помідорами


    Інгредієнти:

  • кукурудза - 4 качана;

  • вершкове масло - 45 мл;

  • цибуля ріпчаста - 90 г;

  • морква - 120 г;

  • стебло селери - 1 шт.;

  • кабачок - 320 г;

  • печериці - 270 г;

  • томати - 800 г;

  • листя орегано - 1 /4 ст.


  • Приготування
    Зрізаємо кукурудзяні зерна, а качани виварюємо півгодини. На вершковому маслі моркву пасеруємо з нарізаними стеблами селери і цибулею. До засмажки додаємо кабачок, гриби і тушкуємо все ще пару-трійку хвилин. Заливаємо овочі склянкою відвару з кукурудзяних качанів, додаємо томати і кукурудзяні зерна. Через 7 хвилин додаємо нарізану орегано і подаємо.

    Кабачки тушковані з перцем і помідорами


    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • оливкова олія - 60 мл;

  • часникові зубки - 8 шт.;

  • мелений коріандру - 2 ч. ложки;

  • томати свіжі - 12 кг;

  • баклажани - 320;

  • кабачки - 290;

  • солодкий перець - 420 г;

  • листя лавра - 4 шт.
  • Тушковані кабачки з помідорами


    Приготування
    Перед тим, як приготувати тушковані кабачки з помідорами, всі овочі сполосніть, очистіть і наріжте кубиками однакового розміру. Кубики кабачки і баклажани посоліть і залиште на півгодини, а потім промийте.
    У розігрітому маслі спасеруйте цибулю, коріандр і часникові зубки. Додайте підготовлені овочі і лавр, зменшіть вогонь і готуйте тушковані кабачки з помідорами півгодини. Соку від овочів має бути достатньо, але, якщо вам здається, що рідини замало, влийте трохи овочевого бульйону або простої води.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кабачки з часником
    Кабачки з часником
    Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
    Тушковані баклажани з помідорами
    Тушковані баклажани з помідорами
    Приготувати швидко смачне блюдо цілком можливо, особливо влітку, коли навколо безліч свіжих овочів. Сьогодні ми пропонуємо приготувати тушковані
    Смажені баклажани з помідорами
    Смажені баклажани з помідорами
    Насичений смак обсмажених баклажанів відмінно доповнюють томати. З цих продуктів можна зробити апетитну запіканку, закусочні рулетики, рагу або
    Кабачки з фаршем в духовці
    Кабачки з фаршем в духовці
    Фаршировані кабачки є одним з найпопулярніших страв у багатьох будинках. Особливо вони смачні в духовці з фаршем. Така закуска відмінно підійде і для
    Овочі, тушковані в сметані
    Овочі, тушковані в сметані
    Варіантів приготування такого простого страви, овочі, тушковані в сметані досить багато. У нашій статті ми пропонуємо вам парочку цікавих рецептів,
    Кабачки, тушковані з картоплею
    Кабачки, тушковані з картоплею
    Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або