Тушковані кабачки з помідорами
Після горезвісних оладок, овочеве рагу з кабачками є одним з найпопулярніших літніх страв. Ми візьмемо за основу перевірені рецепти тушкованих кабачків з помідорами і довершим їх на свій лад різноманітними добавками з овочів і трав, що банальну овочеве рагу знову стане сімейним фаворитом.
Інгредієнти:
великий кабачок - 1 шт.;
часникові зубки - 3 шт.;
гілочка свіжого чебрецю;
томати - 670 г;
фіолетовий цибулю - 110 г;
ковбаса - 130 г;
томатний соус - 240 мл;
копчена паприка - 1 ч. ложка;
оливкова олія - 15 мл
Приготування
Розігрів трохи олії в жаровні, використовуємо його для пасерування нарізаного фіолетового лука. До цибулевої засмажки додаємо подрібнений часник і листочки чебрецю, а через пару хвилин кладемо нарізані сосиски. Коли останні придбають характерний золотистий відлив, заливаємо вміст посуду томатним соусом і чекаємо його закипання. Викладаємо кабачки і помідори, додаємо паприку для аромату і тушкуємо все ще 15-17 хвилин.
Кабачки тушковані з помідорами можна зробити і в мультиварці, для цього насамперед обсмажте овочі на «Випікання», а після додавання рідини перейдіть на «Гасіння» на півгодини.
Інгредієнти:
кукурудза - 4 качана;
вершкове масло - 45 мл;
цибуля ріпчаста - 90 г;
морква - 120 г;
стебло селери - 1 шт.;
кабачок - 320 г;
печериці - 270 г;
томати - 800 г;
листя орегано - 1 /4 ст.
Приготування
Зрізаємо кукурудзяні зерна, а качани виварюємо півгодини. На вершковому маслі моркву пасеруємо з нарізаними стеблами селери і цибулею. До засмажки додаємо кабачок, гриби і тушкуємо все ще пару-трійку хвилин. Заливаємо овочі склянкою відвару з кукурудзяних качанів, додаємо томати і кукурудзяні зерна. Через 7 хвилин додаємо нарізану орегано і подаємо.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 75 г;
оливкова олія - 60 мл;
часникові зубки - 8 шт.;
мелений коріандру - 2 ч. ложки;
томати свіжі - 12 кг;
баклажани - 320;
кабачки - 290;
солодкий перець - 420 г;
листя лавра - 4 шт.
Приготування
Перед тим, як приготувати тушковані кабачки з помідорами, всі овочі сполосніть, очистіть і наріжте кубиками однакового розміру. Кубики кабачки і баклажани посоліть і залиште на півгодини, а потім промийте.
У розігрітому маслі спасеруйте цибулю, коріандр і часникові зубки. Додайте підготовлені овочі і лавр, зменшіть вогонь і готуйте тушковані кабачки з помідорами півгодини. Соку від овочів має бути достатньо, але, якщо вам здається, що рідини замало, влийте трохи овочевого бульйону або простої води.
Кабачки тушковані з помідорами і часником
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів трохи олії в жаровні, використовуємо його для пасерування нарізаного фіолетового лука. До цибулевої засмажки додаємо подрібнений часник і листочки чебрецю, а через пару хвилин кладемо нарізані сосиски. Коли останні придбають характерний золотистий відлив, заливаємо вміст посуду томатним соусом і чекаємо його закипання. Викладаємо кабачки і помідори, додаємо паприку для аромату і тушкуємо все ще 15-17 хвилин.
Кабачки тушковані з помідорами можна зробити і в мультиварці, для цього насамперед обсмажте овочі на «Випікання», а після додавання рідини перейдіть на «Гасіння» на півгодини.
Тушковані кабачки з грибами і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Зрізаємо кукурудзяні зерна, а качани виварюємо півгодини. На вершковому маслі моркву пасеруємо з нарізаними стеблами селери і цибулею. До засмажки додаємо кабачок, гриби і тушкуємо все ще пару-трійку хвилин. Заливаємо овочі склянкою відвару з кукурудзяних качанів, додаємо томати і кукурудзяні зерна. Через 7 хвилин додаємо нарізану орегано і подаємо.
Кабачки тушковані з перцем і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати тушковані кабачки з помідорами, всі овочі сполосніть, очистіть і наріжте кубиками однакового розміру. Кубики кабачки і баклажани посоліть і залиште на півгодини, а потім промийте.
У розігрітому маслі спасеруйте цибулю, коріандр і часникові зубки. Додайте підготовлені овочі і лавр, зменшіть вогонь і готуйте тушковані кабачки з помідорами півгодини. Соку від овочів має бути достатньо, але, якщо вам здається, що рідини замало, влийте трохи овочевого бульйону або простої води.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Тушковані баклажани з помідорами
Приготувати швидко смачне блюдо цілком можливо, особливо влітку, коли навколо безліч свіжих овочів. Сьогодні ми пропонуємо приготувати тушковані
Смажені баклажани з помідорами
Насичений смак обсмажених баклажанів відмінно доповнюють томати. З цих продуктів можна зробити апетитну запіканку, закусочні рулетики, рагу або
Кабачки з фаршем в духовці
Фаршировані кабачки є одним з найпопулярніших страв у багатьох будинках. Особливо вони смачні в духовці з фаршем. Така закуска відмінно підійде і для
Овочі, тушковані в сметані
Варіантів приготування такого простого страви, овочі, тушковані в сметані досить багато. У нашій статті ми пропонуємо вам парочку цікавих рецептів,
Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або