Кабачки з часником
Дме часнику і кабачків – одне з головних смакових поєднань літа, про який, ймовірно, знає кожен. У рецептах далі ми поділимося з вами новими варіаціями давно знайомої смакової композиції.
Інгредієнти:
вершкове масло - 55 г;
часникові зубки - 3 шт.;
сухі італійські трави - 1 ч. ложка;
сік лимона;
кабачки - 2 шт.;
зелень петрушки.
Приготування
Розітріть часник з сіллю в пасту і змішайте її з олією, травами і лимонним соком. Змастіть збитим маслом кожен шматочок кабачка, а потім обсмажте їх по парі хвилин з кожного боку.
Інгредієнти:
борошно - 40 г;
пиво - 60 мл;
сушений часник, цибуля, паприка - 1/2 ч. ложці;
розпушувач - 5 г;
кабачок - 1 шт.
Приготування
Нарізує кубиками кабачок, ретельно обсушуємо його. Змішуємо борошно зі спеціями і розпушувачем, вливаємо пиво і збиваємо однорідний кляр. Занурюємо скибочки кабачка в кляр і даємо надлишків стекти, після чого занурюємо їх у розігріте масло. Як тільки кабачки з часником підрум'яняться, страву можна пробувати.
Інгредієнти:
кабачок;
м'який сир - 60 г;
майонез - 5 ст. ложок;
часник - 2 зубки;
томат - 1 шт.
Приготування
Кабачки наріжте тонкими смужками і обсмажте кожну з них на грилі. Змішайте часник з майонезом і сиром, додайте в суміш дрібно нарізані томати. Викладіть ложку сирної маси на один з країв кабачкової стрічки і поверніть її рулетом. Кабачки з часником і майонезом можуть подаватися як теплими, так і охолодженими.
Інгредієнти:
борошно - 120 г;
сир - 45 г;
тертий кабачок - 2 ст.;
яйце - 1 шт.;
пір'я зеленої цибулі - 2 шт.
Приготування
Тертий кабачок посоліть і залиште на 7 хвилин, а після цього відіжміть зайву вологу. Змішати кабачки з яйцем і сиром, додайте борошно і зелень. Обсмажуйте порції суміші на розігрітій олії до рум'янцю.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 40 г;
кабачок - 2 шт.;
помідори - 5 шт.;
часник - 3 зубки;
печериці - 120 г;
овочевий бульйон - 400 мл;
сушений базилік - 1 ч. ложка;
тертий пармезан - для подачі.
Приготування
Довільно наріжте гриби з овочами і припустіть їх на розігрітій олії, поки волога з грибів не випарується. Залийте вміст сковороди бульйоном, посипте базиліком, додайте часник і тушкуйте півгодини на середньому вогні. Подавайте, посипавши щіпка тертого пармезану.
Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Розітріть часник з сіллю в пасту і змішайте її з олією, травами і лимонним соком. Змастіть збитим маслом кожен шматочок кабачка, а потім обсмажте їх по парі хвилин з кожного боку.
Кабачки в клярі з часником
Інгредієнти:
Приготування
Нарізує кубиками кабачок, ретельно обсушуємо його. Змішуємо борошно зі спеціями і розпушувачем, вливаємо пиво і збиваємо однорідний кляр. Занурюємо скибочки кабачка в кляр і даємо надлишків стекти, після чого занурюємо їх у розігріте масло. Як тільки кабачки з часником підрум'яняться, страву можна пробувати.
Закуска з кабачків з помідорами і часником
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки наріжте тонкими смужками і обсмажте кожну з них на грилі. Змішайте часник з майонезом і сиром, додайте в суміш дрібно нарізані томати. Викладіть ложку сирної маси на один з країв кабачкової стрічки і поверніть її рулетом. Кабачки з часником і майонезом можуть подаватися як теплими, так і охолодженими.
Оладки з кабачків з сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Тертий кабачок посоліть і залиште на 7 хвилин, а після цього відіжміть зайву вологу. Змішати кабачки з яйцем і сиром, додайте борошно і зелень. Обсмажуйте порції суміші на розігрітій олії до рум'янцю.
Кабачки тушковані з помідорами і часником
Інгредієнти:
Приготування
Довільно наріжте гриби з овочами і припустіть їх на розігрітій олії, поки волога з грибів не випарується. Залийте вміст сковороди бульйоном, посипте базиліком, додайте часник і тушкуйте півгодини на середньому вогні. Подавайте, посипавши щіпка тертого пармезану.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки в духовці з сиром
Кабачки, запечені в духовці з сиром, можуть підкорити серце навіть самого бувалого гурмана, якщо правильно підібрати рецепт і не прогадати з соусом.
Кабачки, смажені з часником і помідорами
З появою перших молоденьких кабачків, вони так і просяться, щоб їх засмажили з помідорами і подали з часниковим соусом. Ці надзвичайно смачні та
Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.
Кабачки з сиром і часником
Вам обов'язково сподобається цей рецепт приготування кабачків з сиром і часником, так як кабачки виходять соковитими і гострими, з сирним присмаком.
Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
Смажені кабачки
З кабачка можна зробити багато різних і ароматних страв, будь то закуски або основні страви. Але сьогодні мова піде про смажені кабачки. У нашій