Кабачки, смажені з часником і помідорами
Кабачок – це той овоч, який, як правило, завжди буває урожай. Їх завжди багато, тому в сезон часто доводиться придумувати різні рецепти з їх використанням. Але, на щастя, це зовсім не складно, так як даний продукт чудово поєднується з іншими овочами. Нижче вас чекають рецепти смажених кабачків з часником і помідорами.
Інгредієнти:
кабачки молоді – 4 шт.;
помідори великі – 4 шт.;
борошно пшеничне – 50 г;
сир твердий – 220 г;
майонез 67% жирності – 40 г;
часник – 4 зубчики;
олія рослинна;
сіль.
Приготування
Вимиті кабачки ріжемо кружальцями. Якщо вони молоденькі і з тонкою шкіркою, то її можна не зчищати, якщо ж шкіра вже грубувата, то її краще очистити. Кабачки паніруємо в борошні, додаємо сіль і з двох сторін смажимо до рум'яності. Помідори ріжемо тоненькими кружальцями. Сир з часником трьом на маленькій тертці. Додаємо майонез і перемішуємо. Смажені кабачки промазуємо сирною масою і зверху кладемо скибочку помідора.
Інгредієнти:
кабачки молоденькі – 3 шт.;
помідори – 3 шт.;
часник – 4 зубчики;
петрушка – 1 пучок;
олія рослинна;
сіль;
перець.
Приготування
Вимиті кабачки ріжемо кружальцями завтовшки 12 мм Більше товсто нарізати не потрібно, інакше серединка не прожариться. Розміщуємо їх на сковороду і смажимо одну сторону до рум'яності, а потім перевертаємо і смажимо з другої сторони. Розміщуємо їх на блюдо одним шаром і залишаємо остигати. Помідори ріжемо кубиками, петрушку дрібненько рубаємо. Часник чистимо, натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес. Остиглі кабачки ріжемо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо за смаком і акуратно перемішуємо. Прикрашаємо зверху зеленню. Подавати такий салат найкраще охолодженим.
Інгредієнти:
кабачки середнього розміру – 3 шт.;
перець солодкий – 1 шт.;
помідор – 1 шт.;
цибуля дрібний – 1 шт.;
олія оливкова – 40 мл;
часник – 4 зубчики;
петрушка, кріп – 40 г;
сіль;
перець.
Приготування
Цибулю дрібненько кришимо і пасеруємо на оливковій олії хвилин 5. Перець ріжемо смужками, помідори – кубиками, додаємо їх до цибулі і обсмажуємо хвилини 3. Кабачки також ріжемо кубиками, обвалюємо їх у борошні, відправляємо на сковороду до інших овочів і обсмажуємо ще хвилин 3 на вогні трохи більше середнього. Потім накриваємо сковороду кришкою, готуємо ще хвилин 15 але при цьому вогонь зменшуємо. Зелень петрушки і часник дрібно рубаємо і посипаємо ними готові овочі.
Рецепт смажених кабачків з часником і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті кабачки ріжемо кружальцями. Якщо вони молоденькі і з тонкою шкіркою, то її можна не зчищати, якщо ж шкіра вже грубувата, то її краще очистити. Кабачки паніруємо в борошні, додаємо сіль і з двох сторін смажимо до рум'яності. Помідори ріжемо тоненькими кружальцями. Сир з часником трьом на маленькій тертці. Додаємо майонез і перемішуємо. Смажені кабачки промазуємо сирною масою і зверху кладемо скибочку помідора.
Кабачки смажені з часником і помідорами кубиками
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті кабачки ріжемо кружальцями завтовшки 12 мм Більше товсто нарізати не потрібно, інакше серединка не прожариться. Розміщуємо їх на сковороду і смажимо одну сторону до рум'яності, а потім перевертаємо і смажимо з другої сторони. Розміщуємо їх на блюдо одним шаром і залишаємо остигати. Помідори ріжемо кубиками, петрушку дрібненько рубаємо. Часник чистимо, натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес. Остиглі кабачки ріжемо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо за смаком і акуратно перемішуємо. Прикрашаємо зверху зеленню. Подавати такий салат найкраще охолодженим.
Як смажити кабачки з часником і помідорами?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібненько кришимо і пасеруємо на оливковій олії хвилин 5. Перець ріжемо смужками, помідори – кубиками, додаємо їх до цибулі і обсмажуємо хвилини 3. Кабачки також ріжемо кубиками, обвалюємо їх у борошні, відправляємо на сковороду до інших овочів і обсмажуємо ще хвилин 3 на вогні трохи більше середнього. Потім накриваємо сковороду кришкою, готуємо ще хвилин 15 але при цьому вогонь зменшуємо. Зелень петрушки і часник дрібно рубаємо і посипаємо ними готові овочі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки в духовці з помідорами і сиром
Кабачки – дивовижний овоч, ніжний і соковитий, що дозволяє приготувати сотні смачних страв. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати кабачки
Кабачки в духовці з сиром
Кабачки, запечені в духовці з сиром, можуть підкорити серце навіть самого бувалого гурмана, якщо правильно підібрати рецепт і не прогадати з соусом.
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Тушковані баклажани з помідорами
Приготувати швидко смачне блюдо цілком можливо, особливо влітку, коли навколо безліч свіжих овочів. Сьогодні ми пропонуємо приготувати тушковані
Кабачки смажені з часником
Смажені кабачки з часником - смачне і просте блюдо. Приготувати їх можна і як основна страва, і як закуску, для бутербродів або як гарнір до м'ясних
Кабачки з сиром і часником
Вам обов'язково сподобається цей рецепт приготування кабачків з сиром і часником, так як кабачки виходять соковитими і гострими, з сирним присмаком.