Кабачки в духовці з сиром
Пропонуємо вам приготувати оригінальне і смачне блюдо – кабачки в духовці з сиром. Воно виходить неймовірно ніжним і неодмінно прикрасить ваш стіл.
Інгредієнти:
рис – 160 г;
олія оливкова – 1 ст. ложка;
кабачок – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
яйце – 6 шт.;
сир твердий – 100 г;
спеції.
Приготування
Отже, духова шафа заздалегідь розігріваємо до 180 градусів. Форму промазуємо маслом. Рис промиваємо, заливаємо фільтрованою водою, доводимо до кипіння і проварюємо під кришкою 10 хвилин. Цим часом розігріваємо в сковороді оливкове масло й обсмажуємо в ньому до м'якості дрібно нарізану цибульку. Кабачки обробляємо і натираємо на крупній терочке. Змішуємо їх з цибулею, вареним рисом, вбиваємо яйця і додаємо тертий сир. Підсолюємо, перчимо масу за смаком і викладаємо в підготовлену форму. Присипаємо зверху залишилися сиром і запікаємо приблизно 45 хвилин до рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
кабачок – 4 шт.;
часник – 1 зубчик;
сир – 120 г;
сметана – 180 мл;
спеції.
Приготування
Для приготування запечених кабачків з сиром готуємо спочатку всі інгредієнти. Для цього овочі промиваємо, обсушуємо й нарізаємо кружечками. Подрібнюємо сир на тертці, додаємо сметану, видавлюємо часничок і приправляємо до смаку сіллю. Деко застеляємо папером, промазуємо кабачки з усіх боків сметаною сумішшю, посипаємо сиром і запікаємо в духовці. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню.
Інгредієнти:
кабачки – 500 г;
помідор – 500 г;
сир – 100 г;
часник – 2 зубчик;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
спеції;
петрушка – за смаком.
Приготування
Кабачки, стиглі помідори і петрушку промиваємо й обсушуємо. Потім зрізаємо з кабачком шкірку, відрізаємо кінчики і шаткуємо овочі тонкими кружками, товщиною 1 сантиметр. Помідори розрізаємо кільцями, зелень петрушки дрібно кришимо. Кільця кабачків обсмажуємо кілька хвилин на рослинній олії на розпеченій сковороді. Духовку заздалегідь включаємо і прогріваємо до 180 градусів. Деко покриваємо папером, викладаємо кружечки кабачків, зверху накриваємо скибочкою помідора, видавлюємо часник і зверху кладемо шматочок сиру. Відправляємо кабачки з помідорами і сиром в духовку і запікаємо хвилин 20. Готову закуску прикрашаємо свіжою рубаною петрушкою і подаємо.
Запіканка з кабачків з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Отже, духова шафа заздалегідь розігріваємо до 180 градусів. Форму промазуємо маслом. Рис промиваємо, заливаємо фільтрованою водою, доводимо до кипіння і проварюємо під кришкою 10 хвилин. Цим часом розігріваємо в сковороді оливкове масло й обсмажуємо в ньому до м'якості дрібно нарізану цибульку. Кабачки обробляємо і натираємо на крупній терочке. Змішуємо їх з цибулею, вареним рисом, вбиваємо яйця і додаємо тертий сир. Підсолюємо, перчимо масу за смаком і викладаємо в підготовлену форму. Присипаємо зверху залишилися сиром і запікаємо приблизно 45 хвилин до рум'яної скоринки.
Кабачки, запечені з сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування запечених кабачків з сиром готуємо спочатку всі інгредієнти. Для цього овочі промиваємо, обсушуємо й нарізаємо кружечками. Подрібнюємо сир на тертці, додаємо сметану, видавлюємо часничок і приправляємо до смаку сіллю. Деко застеляємо папером, промазуємо кабачки з усіх боків сметаною сумішшю, посипаємо сиром і запікаємо в духовці. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню.
Закуска з кабачків з помідорами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки, стиглі помідори і петрушку промиваємо й обсушуємо. Потім зрізаємо з кабачком шкірку, відрізаємо кінчики і шаткуємо овочі тонкими кружками, товщиною 1 сантиметр. Помідори розрізаємо кільцями, зелень петрушки дрібно кришимо. Кільця кабачків обсмажуємо кілька хвилин на рослинній олії на розпеченій сковороді. Духовку заздалегідь включаємо і прогріваємо до 180 градусів. Деко покриваємо папером, викладаємо кружечки кабачків, зверху накриваємо скибочкою помідора, видавлюємо часник і зверху кладемо шматочок сиру. Відправляємо кабачки з помідорами і сиром в духовку і запікаємо хвилин 20. Готову закуску прикрашаємо свіжою рубаною петрушкою і подаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Запіканка з кабачків з сиром
Це повноцінне, самостійне, досить ситне блюдо, до того ж - смачне і ароматне. Запіканка з кабачків з сиром виглядає дуже красиво і апетитно. Так само
Кабачки в духовці з помідорами і сиром
Кабачки – дивовижний овоч, ніжний і соковитий, що дозволяє приготувати сотні смачних страв. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати кабачки
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Кабачки з помідорами і сиром
Кабачки є універсальними і корисними овочами, з яких можна створити безліч смачних страв. Вони чудово поєднуються з будь-якими продуктами. Розглянемо
Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
Кабачки з сиром
Кабачки з сиром - відмінний варіант закуски до будь-якого гарніру. Таке просте, але в теж час оригінальна страва, неодмінно оцінять ваші рідні та