Кабачки смажені з часником

Пожарив кабачки з часником, зможемо подати до столу оригінальне блюдо з пікантним і приємним смаком. А урізноманітнити його можна додавши соус зі сметани або майонезу, свіжі помідори і зелень на будь-який смак.
Як готувати смажені кабачки з часником ми сьогодні розповімо.
Насамперед при приготуванні смажених кабачків рекомендуємо враховувати, що шкірку з молодих плодів чистити не обов'язково, на відміну від перезрілих, і знімати з вогню їх потрібно злегка сыроватыми, давши настоятися. Вмочати в паніровці кабачки слід безпосередньо перед відправленням на сковорідку, щоб борошно не встигла намокнути від виділяється соку.
Рецепт смажених кабачків з часником
Інгредієнти:
Приготування
Промиті і просушені кабачки нарізаємо на кружечки бажаної товщини. Потім кожен кружечок в борошні, змішаної за смаком сіллю, і обсмажуємо на сковороді з рослинним рафінованим маслом з однієї й іншої сторони до отримання красивого золотисто-коричневого кольору. Дістаємо зі сковороди, розкладаємо на паперовий рушник або серветку і даємо зайвому маслу стекти.
Викладаємо обсмажені шматочки на тарілку, посипаємо нарубаним з допомогою ножа часником і подрібненою зеленню кропу.
Кабачки смажені з часником, помідорами і майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Промиті і нарізані кільцями кабачки товщиною п'ять-сім міліметрів мачає в борошні із сіллю і смажимо на олії з обох боків до світло-коричневого кольору. Викладаємо на паперовий рушник або серветку для вбирання зайвого жиру.
Промиті помідори (бажано, щоб діаметр помідор був трохи менше діаметра кабачка) нарізаємо кружечками, майонез змішуємо з дрібно нарубаним часником, подрібнюємо кріп.
Тепер формуємо гарні кабачкові тортики. Викладаємо на тарілку обсмажений кружечок кабачка, змащуємо майонезом з часником, накриваємо другим кружечком, знову трохи соусу, тепер гурток помідора, знову красиву краплю з майонезу і присипаємо кропом. Повторюємо таким чином до останнього шматочка кабачка.
В результаті у нас вийшла чудова гостра і одночасно ніжна закуска, яка стане гідною прикрасою як святкового, так і буденного столу.
Кабачки смажені в клярі з часником і сиром - рецепт
Інгредієнти:
Приготування

Нарізаємо кабачки на кружечки товщиною не більше одного сантиметра (менше можна). Потім занурюємо в кляр і смажимо на сковороді з рафінованим рослинним маслом до світло-коричневого кольору. Викладаємо на паперовий рушник, щоб дати жиру стекти.
Натертий на дрібній тертці сир змішуємо з майонезом і дрібно нарубаним часником.
Викладаємо на кожен шматочок обсмаженої кабачка соус з майонезу, сиру та часнику і присипаємо подрібненою зеленню.
Оригінальна і апетитна закуска готова!
Рекомендуємо добрі рецепти

Кабачки в духовці з помідорами і сиром
Кабачки – дивовижний овоч, ніжний і соковитий, що дозволяє приготувати сотні смачних страв. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати кабачки

Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і

Кабачки, смажені з часником і помідорами
З появою перших молоденьких кабачків, вони так і просяться, щоб їх засмажили з помідорами і подали з часниковим соусом. Ці надзвичайно смачні та

Кабачки з сиром і часником
Вам обов'язково сподобається цей рецепт приготування кабачків з сиром і часником, так як кабачки виходять соковитими і гострими, з сирним присмаком.

Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а

Смажені кабачки
З кабачка можна зробити багато різних і ароматних страв, будь то закуски або основні страви. Але сьогодні мова піде про смажені кабачки. У нашій