Смажені кабачки
До кабачкового сезону залишилося всього нічого, так що саме час збирати рецепти з участю цього ароматного овоча. Страв, які можна приготувати з кабачка, існує величезна безліч, але ми поділимося з вами рецептом смажених кабачків, які готуються за лічені хвилини.
Інгредієнти:
рослинна олія - 4 ст.;
хлібна паніровка - 1 ст.;
тертий "Пармезан" - 3 ст. ложки;
яйця - 3 шт.;
холодна вода - 2-3 ст. ложки;
кабачок - 3-4 шт.;
борошно - 2 ст.;
паприка - 1 ст. ложка;
лимон - 1 шт.
Приготування
Масло у фритюрі розігріваємо до 180 градусів. Для панірування тертий сир змішуємо з хлібної паніровкою. В іншій мисці готуємо кляр , змішавши яйця, воду і борошно з дрібкою солі і перцю.
Кабачки нарізаємо соломкою і посипаємо сіллю з борошном, ретельно перемішуємо. Занурюємо скибочки кабачків спочатку в кляр, а потім обвалюємо в паніровці. Обсмажуємо кабачки в розігрітій олії до золотистого кольору, а після кладемо на паперові серветки, щоб прибрати надлишки жиру.
Якщо хрустка скоринка для вас не головне, то достатньо буде просто приготувати кабачки, смажені в борошні.
Інгредієнти:
кабачки - 2 шт.;
часник - 2-3 зубчики;
мелена орегано;
сіль, перець;
олія для смаження.
Приготування
Кабачки нарізаємо кружечками сантиметрової товщини і обсмажуємо на рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору. Посипаємо готові кабачки сіллю, перцем і орегано. Часник пропускаємо через прес, а отриману кашку розподіляємо між усіма скибочками.
Інгредієнти:
квіти кабачків - 12 шт.;
козячий сир - 150 г;
зелена цибуля - 2 ст. ложки;
цедра 1 лимона;
часник сушений - 1 ч. ложка;
сіль, перець;
рисове борошно -1 ст.;
холодна вода - 1 ст.;
сушений лук - 1 ч. ложка;
сода - 1/2 ч. ложки.
Приготування
У невеликій мисці змішуємо козячий сир , лимонну цедру, зелену цибулю, сушену цибулю і часник, а також сіль і перець. Начиняємо сирною масою квіти цукіні і ретельно загортаємо пелюстки, щоб квітка не розкрився під час смаження. Ставимо квіти в холодильник, а тим часом беремося за приготування кляра.
У невеликій мисці змішуємо борошно з водою, содою, сіллю, сушеним часником і цибулею. Занурюємо в кляр фаршировані квіти і обсмажуємо в олії до золотистого кольору. Надлишки масла вбираємо з допомогою паперового рушника. Кабачкові квіти, смажені з сиром готові!
Інгредієнти:
кабачки - 2 шт.;
помідори - 3-4 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
коричневий цукор - 1 ст. ложка;
суміш італійських трав - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Перед тим, як готувати смажені кабачки, овочі нарізаємо кільцями. У сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо кабачки з цибулею і смажимо 5 хвилин. Після, кладемо томати, суміш трав, а також сіль, цукор і перець. Тушкуємо овочі до м'якості.
Смажені кабачки можна приготувати і в мультиварці, поклавши всі овочі в чашу, і смажити в режимі «Випічка» 30 хвилин.
Кабачки, смажені в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Масло у фритюрі розігріваємо до 180 градусів. Для панірування тертий сир змішуємо з хлібної паніровкою. В іншій мисці готуємо кляр , змішавши яйця, воду і борошно з дрібкою солі і перцю.
Кабачки нарізаємо соломкою і посипаємо сіллю з борошном, ретельно перемішуємо. Занурюємо скибочки кабачків спочатку в кляр, а потім обвалюємо в паніровці. Обсмажуємо кабачки в розігрітій олії до золотистого кольору, а після кладемо на паперові серветки, щоб прибрати надлишки жиру.
Якщо хрустка скоринка для вас не головне, то достатньо буде просто приготувати кабачки, смажені в борошні.
Рецепт кабачків, смажених з часником
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки нарізаємо кружечками сантиметрової товщини і обсмажуємо на рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору. Посипаємо готові кабачки сіллю, перцем і орегано. Часник пропускаємо через прес, а отриману кашку розподіляємо між усіма скибочками.
Рецепт смажених квітів кабачків
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій мисці змішуємо козячий сир , лимонну цедру, зелену цибулю, сушену цибулю і часник, а також сіль і перець. Начиняємо сирною масою квіти цукіні і ретельно загортаємо пелюстки, щоб квітка не розкрився під час смаження. Ставимо квіти в холодильник, а тим часом беремося за приготування кляра.
У невеликій мисці змішуємо борошно з водою, содою, сіллю, сушеним часником і цибулею. Занурюємо в кляр фаршировані квіти і обсмажуємо в олії до золотистого кольору. Надлишки масла вбираємо з допомогою паперового рушника. Кабачкові квіти, смажені з сиром готові!
Кабачки, смажені з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати смажені кабачки, овочі нарізаємо кільцями. У сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо кабачки з цибулею і смажимо 5 хвилин. Після, кладемо томати, суміш трав, а також сіль, цукор і перець. Тушкуємо овочі до м'якості.
Смажені кабачки можна приготувати і в мультиварці, поклавши всі овочі в чашу, і смажити в режимі «Випічка» 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а
Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення
Смажені помідори
Якщо вам набридли звичні страви, і хочеться чогось новенького, тоді пропонуємо вам зробити страви зі смаженими помідорами. У нашій статті ми зібрали
Кабачки, фаршировані овочами
З кабачків можна зробити безліч смачних і цікавих страв. Одним з найпопулярніших страв є фаршировані кабачки. І сьогодні ми розповімо, як їх
Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.