Рагу також може стати цілком собі річним стравою, якщо на його приготування пустити сезонні овочі. Одним з варіантів ситного гарячого в літню пору може стати рагу з кабачків, приготування якого ми вирішили присвятити цей матеріал.
Як приготувати рагу з фаршем і кабачками?
Інгредієнти: оливкова олія - 15 мл; цибуля ріпчаста - 90 г; часниковий зубок - 3 шт.; яблуко - 90 г; морква - 110 г; фарш з індички - 900 г; кабачки - 360 г; шавлія сушений, кориця, мускатний горіх, сушений чилі - по 1 ч. ложці; томати - 460 р. Приготування Попередньо розігрів оливкову олію в сотейнику, спасеруйте на ньому цибулю. До шматочках цибулі додайте часник, а через 30 секунд покажіть засмажку тертою морквою і яблуком. Приправте вміст жаровні мускатом, шавлією, корицею, чилі і щедрою пучкою морської солі. Одночасно додайте нарізані кубиками кабачки з фаршем індички, а через пару хвилин залийте все пюрированными томатами і тушкуйте 25 хвилин.
Якщо ви не знаєте, як приготувати таке рагу з кабачків в мультиварці, то нічого простіше і бути не може. Обсмажте всі овочі разом з індичкою, поки м'ясо не схопиться, влийте пюрированные томати і виставте режим «Гасіння» на півгодини.
Як смачно приготувати рагу з кабачків і картоплі?
Інгредієнти: баклажан - 75 г; кабачок - 130 г; ріпчаста цибуля - 65 г; солодкий перець - 120 г; часникові зубки - 3 шт.; курячий бульйон - 540 мл; бульби картоплі - 110 г; томати у власному соку - 370 г; сушений базилік, чилі, кумін, орегано - 1 ч. ложці; консервована кукурудза і квасоля - по 160 р. Приготування Довільно нарізавши всі овочі, покладіть в жаровню і підрум'яньте на сильному вогні. Всипте трави і спеції, додайте бобові, залийте все томатами і склянкою води. Накрийте ємність з рагу кришкою і тушкуйте на середньому вогні 35-40 хвилин.
Як приготувати рагу з кабачків і баклажанів?
Інгредієнти: кабачки і баклажани - по 240 г; оливкова олія - 45 мл; солодкий перець - 140 г; помідори - 750 г; лист лавра; ріпчаста цибуля - 85 м; чебрець - 4 гілочки; червоний винний оцет - 15 мл Приготування Обсмажте шматочки баклажана до зарум'янювання, додайте до нього кабачки і цибулю, кубики солодкого перцю, лавр і тимьян. Залийте блюдо винним оцтом, приправити морською сіллю і додайте пюрированные томати. Як тільки томатний соус почне вирувати, зменшіть жар і тушкуйте рагу 20-25 хвилин. Перед подачею вийміть чебрець і лавр із страви.