Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці
Мультиварка – безперечно, цікавий пристрій, але важко не погодитися з тим, що новомодний кухонний гаджет можна замінити звичайною кухонною плитою. Винятком для мультиварок є лише режим «Гасіння». Зрозуміло, ця опція доступна і в простій жаровні, але тієї повноти смаку, яка формується при тривалому готуванні в чашу мультиварки, гасінням на звичайній плиті не домогтися. Перевірити це твердження на власному досвіді можна, приготувавши тушковану капусту з м'ясом в мультиварці за наступними рецептами.
Інгредієнти:
вершкове масло - 55 г;
цибуля ріпчаста - 90 г;
часник - 2 зубки;
борошно - 35 г;
яловича солонина - 450 г;
квашена капуста - 320 г;
картопля - 170 г;
вустерський соус - 15 мл;
вершки - 120 мл;
листя лавра - 2 шт.;
курячий або яловичий бульйон - 2 л;
тертий сир, хліб - для подачі.
Приготування
Розігрів чашу пристрою, розтопіть в ній вершкове масло і спасеруйте на ньому цибулю. До цибулевої засмажки додайте часник, трохи борошна і перемішайте. Тепер настала черга додавання інших інгредієнтів: сміливо відправляйте в чашу все, крім вершків, сиру і хліба. Закрийте кришку пристрою і виставте режим «Суп» або «Тушкування» на пару годин. Після звукового сигналу заправте суп вершками, а розлив по тарілках, посипте сиром і подавайте з хлібом.
Інгредієнти:
квашена капуста - 2 кг;
свіжа капуста - 15 кг;
індичка - 900 г;
пісна яловичина і свинина - 18 кг;
свиняча ковбаса або бекон - 150 г;
білі гриби (сушені) - 55 г;
жменя чорносливу;
ріпчаста цибуля - 540 г;
томатний сік - 900 мл;
томатна паста - 45 г;
кмин, перець запашний - за смаком.
Приготування
Попередньо залийте гриби гарячою водою і дайте набрякнути. Змішайте рідину з-під грибів з томатним соком і пастою, а самі гриби наріжте і обсмажте з півкільцями цибулі на шматочки бекону, використовуючи режим «Випічка». До засмажки покладіть соломку чорносливу, спеції і нарізну кубиками м'ясо. Коли м'ясо схопиться, покладіть в чашу обидва види капусти і залийте томатно-грибним розчином, який ми приготували раннє.
Тушкувати капусту з м'ясом в мультиварці слід в режимі «Суп» або «Гасіння» 25 години.
Інгредієнти:
яловичина 450 г;
рисова локшина - 75 г;
головка пекінської капусти;
твердий тофу - 130 г;
гриби шиітаке - 8 шт.;
шпинат і зелений лук;
бульйон даши - 25 л;
соєвий соус - 55 іл;
мірін - 60 мл;
саке - 30 мл
Приготування
Нарізану соломкою яловичину обсмажуємо на сухій розігрітій чаші разом з грибами. Коли останні віддадуть всю свою вологу, заливаємо м'ясо бульйоном, соєю, мирином і саке, закриваємо кришкою і тушкуємо м'ясо годину, використовуючи «Гасіння». Після закінчення часу, що залишився бульйон кладемо капусту і рисову локшину, виставляємо додаткові 20 хвилин на таймері. У фіналі доповніть тушковану капусту жменею шпинату і зеленою цибулею, дайте рагу настоятися 10 хвилин і спробуйте в компанії тофу.
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 280 м;
яловичина - 500 г;
морква - 120 г;
солодкий перець - 140 г;
ріпчаста цибуля - 140 г;
бульби картоплі - 200 г;
томатна паста - 35 г;
яловичий бульйон - 550 мл
Приготування
На дно мультиварочной чаші укладаємо кубики картоплі, моркву, цибулю і перець шарами. Приправляємо все і доповнюємо листям лавра перед тим, як викласти в каструлю м'ясо. Фінальним шаром рагу стане нашаткована капуста, після чого, весь вміст чаші заливаємо розчином томатної пасти в бульйоні. Залишається лише накрити кришку пристрою і приготувати тушковану капусту з м'ясом в мультиварці використовуючи режим «Гасіння» півтори години.
Тушкована квашена капуста з м'ясом в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів чашу пристрою, розтопіть в ній вершкове масло і спасеруйте на ньому цибулю. До цибулевої засмажки додайте часник, трохи борошна і перемішайте. Тепер настала черга додавання інших інгредієнтів: сміливо відправляйте в чашу все, крім вершків, сиру і хліба. Закрийте кришку пристрою і виставте режим «Суп» або «Тушкування» на пару годин. Після звукового сигналу заправте суп вершками, а розлив по тарілках, посипте сиром і подавайте з хлібом.
Тушкована капуста з м'ясом, грибами і чорносливом в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо залийте гриби гарячою водою і дайте набрякнути. Змішайте рідину з-під грибів з томатним соком і пастою, а самі гриби наріжте і обсмажте з півкільцями цибулі на шматочки бекону, використовуючи режим «Випічка». До засмажки покладіть соломку чорносливу, спеції і нарізну кубиками м'ясо. Коли м'ясо схопиться, покладіть в чашу обидва види капусти і залийте томатно-грибним розчином, який ми приготували раннє.
Тушкувати капусту з м'ясом в мультиварці слід в режимі «Суп» або «Гасіння» 25 години.
Свіжа пекінська капуста тушкована з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізану соломкою яловичину обсмажуємо на сухій розігрітій чаші разом з грибами. Коли останні віддадуть всю свою вологу, заливаємо м'ясо бульйоном, соєю, мирином і саке, закриваємо кришкою і тушкуємо м'ясо годину, використовуючи «Гасіння». Після закінчення часу, що залишився бульйон кладемо капусту і рисову локшину, виставляємо додаткові 20 хвилин на таймері. У фіналі доповніть тушковану капусту жменею шпинату і зеленою цибулею, дайте рагу настоятися 10 хвилин і спробуйте в компанії тофу.
Тушкована капуста з м'ясом і овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
На дно мультиварочной чаші укладаємо кубики картоплі, моркву, цибулю і перець шарами. Приправляємо все і доповнюємо листям лавра перед тим, як викласти в каструлю м'ясо. Фінальним шаром рагу стане нашаткована капуста, після чого, весь вміст чаші заливаємо розчином томатної пасти в бульйоні. Залишається лише накрити кришку пристрою і приготувати тушковану капусту з м'ясом в мультиварці використовуючи режим «Гасіння» півтори години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована капуста з грибами в мультиварці
Капусту можна тушкувати з овочами, м'ясом або з ковбасками. Щоразу отримуючи практично нове блюдо. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт тушкованої
Щі з квашеної капусти в мультиварці
Рецептів приготування щів безліч. Але найулюбленіші щі у більшості людей – з квашеної капусти. Пропонуємо приготувати цей суп в мультиварці. У ній
Тушкована капуста з картоплею і м'ясом
Тушкована капуста з картоплею та м'ясом – простий, смачний і красивий обід. Знайома всім з дитинства страва негайно позбавляє від голоду всіх
Тушкована квашена капуста з м'ясом
Тушкована капуста з м'ясом дуже популярна в Західній Європі, де її зазвичай подають з пивом і хлібом. У нашій країні це блюдо теж припало до смаку
Капуста з м'ясом в мультиварці
Капуста з м'ясом - смачне і ароматне блюдо. Але тушкувати її можна не тільки в казані або сковорідці. Можна максимально спростити процес готування,
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.