Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці

Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці

21-06-2015, 16:00
621
Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці
Мультиварка – безперечно, цікавий пристрій, але важко не погодитися з тим, що новомодний кухонний гаджет можна замінити звичайною кухонною плитою. Винятком для мультиварок є лише режим «Гасіння». Зрозуміло, ця опція доступна і в простій жаровні, але тієї повноти смаку, яка формується при тривалому готуванні в чашу мультиварки, гасінням на звичайній плиті не домогтися. Перевірити це твердження на власному досвіді можна, приготувавши тушковану капусту з м'ясом в мультиварці за наступними рецептами.

Тушкована квашена капуста з м'ясом в мультиварці – рецепт


Інгредієнти:

  • вершкове масло - 55 г;

  • цибуля ріпчаста - 90 г;

  • часник - 2 зубки;

  • борошно - 35 г;

  • яловича солонина - 450 г;

  • квашена капуста - 320 г;

  • картопля - 170 г;

  • вустерський соус - 15 мл;

  • вершки - 120 мл;

  • листя лавра - 2 шт.;

  • курячий або яловичий бульйон - 2 л;

  • тертий сир, хліб - для подачі.


  • Приготування
    Розігрів чашу пристрою, розтопіть в ній вершкове масло і спасеруйте на ньому цибулю. До цибулевої засмажки додайте часник, трохи борошна і перемішайте. Тепер настала черга додавання інших інгредієнтів: сміливо відправляйте в чашу все, крім вершків, сиру і хліба. Закрийте кришку пристрою і виставте режим «Суп» або «Тушкування» на пару годин. Після звукового сигналу заправте суп вершками, а розлив по тарілках, посипте сиром і подавайте з хлібом.

    Тушкована капуста з м'ясом, грибами і чорносливом в мультиварці – рецепт


    Інгредієнти:

  • квашена капуста - 2 кг;

  • свіжа капуста - 15 кг;

  • індичка - 900 г;

  • пісна яловичина і свинина - 18 кг;

  • свиняча ковбаса або бекон - 150 г;

  • білі гриби (сушені) - 55 г;

  • жменя чорносливу;

  • ріпчаста цибуля - 540 г;

  • томатний сік - 900 мл;

  • томатна паста - 45 г;

  • кмин, перець запашний - за смаком.


  • Приготування
    Попередньо залийте гриби гарячою водою і дайте набрякнути. Змішайте рідину з-під грибів з томатним соком і пастою, а самі гриби наріжте і обсмажте з півкільцями цибулі на шматочки бекону, використовуючи режим «Випічка». До засмажки покладіть соломку чорносливу, спеції і нарізну кубиками м'ясо. Коли м'ясо схопиться, покладіть в чашу обидва види капусти і залийте томатно-грибним розчином, який ми приготували раннє.
    Тушкувати капусту з м'ясом в мультиварці слід в режимі «Суп» або «Гасіння» 25 години.

    Свіжа пекінська капуста тушкована з м'ясом в мультиварці


    Інгредієнти:

  • яловичина 450 г;

  • рисова локшина - 75 г;

  • головка пекінської капусти;

  • твердий тофу - 130 г;

  • гриби шиітаке - 8 шт.;

  • шпинат і зелений лук;

  • бульйон даши - 25 л;

  • соєвий соус - 55 іл;

  • мірін - 60 мл;

  • саке - 30 мл


  • Приготування
    Нарізану соломкою яловичину обсмажуємо на сухій розігрітій чаші разом з грибами. Коли останні віддадуть всю свою вологу, заливаємо м'ясо бульйоном, соєю, мирином і саке, закриваємо кришкою і тушкуємо м'ясо годину, використовуючи «Гасіння». Після закінчення часу, що залишився бульйон кладемо капусту і рисову локшину, виставляємо додаткові 20 хвилин на таймері. У фіналі доповніть тушковану капусту жменею шпинату і зеленою цибулею, дайте рагу настоятися 10 хвилин і спробуйте в компанії тофу.

    Тушкована капуста з м'ясом і овочами в мультиварці


    Інгредієнти:

  • білокачанна капуста - 280 м;

  • яловичина - 500 г;

  • морква - 120 г;

  • солодкий перець - 140 г;

  • ріпчаста цибуля - 140 г;

  • бульби картоплі - 200 г;

  • томатна паста - 35 г;
  • Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці

  • яловичий бульйон - 550 мл


  • Приготування
    На дно мультиварочной чаші укладаємо кубики картоплі, моркву, цибулю і перець шарами. Приправляємо все і доповнюємо листям лавра перед тим, як викласти в каструлю м'ясо. Фінальним шаром рагу стане нашаткована капуста, після чого, весь вміст чаші заливаємо розчином томатної пасти в бульйоні. Залишається лише накрити кришку пристрою і приготувати тушковану капусту з м'ясом в мультиварці використовуючи режим «Гасіння» півтори години.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тушкована капуста з грибами в мультиварці
    Тушкована капуста з грибами в мультиварці
    Капусту можна тушкувати з овочами, м'ясом або з ковбасками. Щоразу отримуючи практично нове блюдо. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт тушкованої
    Щі з квашеної капусти в мультиварці
    Щі з квашеної капусти в мультиварці
    Рецептів приготування щів безліч. Але найулюбленіші щі у більшості людей – з квашеної капусти. Пропонуємо приготувати цей суп в мультиварці. У ній
    Тушкована капуста з картоплею і м'ясом
    Тушкована капуста з картоплею і м'ясом
    Тушкована капуста з картоплею та м'ясом – простий, смачний і красивий обід. Знайома всім з дитинства страва негайно позбавляє від голоду всіх
    Тушкована квашена капуста з м'ясом
    Тушкована квашена капуста з м'ясом
    Тушкована капуста з м'ясом дуже популярна в Західній Європі, де її зазвичай подають з пивом і хлібом. У нашій країні це блюдо теж припало до смаку
    Капуста з м'ясом в мультиварці
    Капуста з м'ясом в мультиварці
    Капуста з м'ясом - смачне і ароматне блюдо. Але тушкувати її можна не тільки в казані або сковорідці. Можна максимально спростити процес готування,
    Капуста з грибами в мультиварці
    Капуста з грибами в мультиварці
    Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.