Тушкована капуста з грибами в мультиварці
Тушкована капуста з грибами, приготована в мультиварці, виходить неймовірно ароматною, соковитою і приголомшливо смачною! Таке блюдо викличе захоплення у ваших домочадців і стане улюбленою повсякденною стравою. Пропонуємо вам кілька способів його приготування.
Інгредієнти:
білокачанна свіжа капуста – 800 г;
свіжі печериці – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
консервована квасоля – 1 банка;
морква – 1 шт.;
томатна паста – 10 г;
масло рослинне – 20 мл;
вода фільтрована – 300 мл;
спеції.
Приготування
Свіжі гриби обробляємо, дрібненько ріжемо ножем і кидаємо в ємність мультиварки. Наливаємо трохи масла, закриваємо кришку, вибираємо програму «Випічка» і засікаємо приблизно 30 хвилин. Цим часом чистимо овочі, а потім моркву натираємо на крупній терочке, а подрібнюємо цибулину кубиками. Додаємо їх до грибів і ретельно все перемішуємо. Тушкуємо ще хвилин 15 на тій же програмі, кладемо томатну пасту і готуємо до звукового сигналу. Капусту тоненько шаткуємо, викладаємо в обжарку, підливаємо воду, приправляємо спеціями і підсолюємо за смаком. Переводимо прилад в режим «Варка на пару» і чекаємо ще 15 години. Періодично страву необхідно перемішувати. Хвилин за 20 кладемо консервовану квасолю і доводимо страву та готовності.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 300 г;
білокачанна капуста – 800 г;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
морква – 1 шт.;
олія рослинна;
заморожені підосичники – 200 г;
соус томатний – 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо олію, викладаємо заморожені гриби, нарізане шматочками м'ясо, і готуємо, виставивши режим «Смаження», поки не випарується вся волога, і овочі не зарум'яняться. Цим часом чистимо цибулину і шаткуємо її півкільцями. Морквину обробляємо і нарізаємо длинненькой тоненькою соломкою. Капусту шаткуємо смужками. У чашу мультиварки підливаємо ще трохи масла, викладаємо цибульку з морквою, підрум'янюємо на режимі «Смаження» хвилин 15. Потім додаємо підготовлену капусту і ретельно все перемішуємо. Солимо і перчимо за смаковими переваги, вибираємо на дисплеї режим «Гасіння» і встановлюємо час на 15-2 години, в залежності від сорту капусти. Так, наприклад, молода капуста гаситься дуже швидко, а для зимових сортів потрібно трохи більше часу. Через годину додаємо в страву томатний соус і ретельно все перемішуємо. За бажанням кидаємо лавровий листочок і ароматну зелень. Після звукового сигналу, акуратно перекладаємо тушковану капусту по тарілочках і подаємо до столу, додавши сметанку.
Інгредієнти:
капуста цвітна – 500 г;
свіжі гриби (печериці) – 200 г;
помідори свіжі – 3 шт.;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
масло рослинне – 50 мл
Приготування
Моркву чистимо, обполіскуємо і нарізаємо тоненькою соломкою. Цибулину обробляємо, дрібно шаткуємо, а поділяємо цвітну капусту акуратно на невеликі суцвіття. Потім кладемо всі підготовлені овочі в теплу фільтровану воду, солимо за смаком і доводимо до закипання. Печериці рубаємо пластинками і обсмажуємо на сковорідці. Помідори промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо плодоніжки і подрібнюємо в блендері до стану пюре. Тепер беремо ємність мультиварки, наливаємо масло, викладаємо всі овочі і закриваємо кришку. Вибираємо режим «Смаження» і готуємо хвилин 10 а потім переводимо прилад в програму «Гасіння» засікаємо ще 15 хвилин. Після звукового сигналу тушковану капусту подаємо до столу.
Тушкована капуста з грибами та квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Свіжі гриби обробляємо, дрібненько ріжемо ножем і кидаємо в ємність мультиварки. Наливаємо трохи масла, закриваємо кришку, вибираємо програму «Випічка» і засікаємо приблизно 30 хвилин. Цим часом чистимо овочі, а потім моркву натираємо на крупній терочке, а подрібнюємо цибулину кубиками. Додаємо їх до грибів і ретельно все перемішуємо. Тушкуємо ще хвилин 15 на тій же програмі, кладемо томатну пасту і готуємо до звукового сигналу. Капусту тоненько шаткуємо, викладаємо в обжарку, підливаємо воду, приправляємо спеціями і підсолюємо за смаком. Переводимо прилад в режим «Варка на пару» і чекаємо ще 15 години. Періодично страву необхідно перемішувати. Хвилин за 20 кладемо консервовану квасолю і доводимо страву та готовності.
Рецепт тушкованої капусти з м'ясом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо олію, викладаємо заморожені гриби, нарізане шматочками м'ясо, і готуємо, виставивши режим «Смаження», поки не випарується вся волога, і овочі не зарум'яняться. Цим часом чистимо цибулину і шаткуємо її півкільцями. Морквину обробляємо і нарізаємо длинненькой тоненькою соломкою. Капусту шаткуємо смужками. У чашу мультиварки підливаємо ще трохи масла, викладаємо цибульку з морквою, підрум'янюємо на режимі «Смаження» хвилин 15. Потім додаємо підготовлену капусту і ретельно все перемішуємо. Солимо і перчимо за смаковими переваги, вибираємо на дисплеї режим «Гасіння» і встановлюємо час на 15-2 години, в залежності від сорту капусти. Так, наприклад, молода капуста гаситься дуже швидко, а для зимових сортів потрібно трохи більше часу. Через годину додаємо в страву томатний соус і ретельно все перемішуємо. За бажанням кидаємо лавровий листочок і ароматну зелень. Після звукового сигналу, акуратно перекладаємо тушковану капусту по тарілочках і подаємо до столу, додавши сметанку.
Цвітна капуста тушкована з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Моркву чистимо, обполіскуємо і нарізаємо тоненькою соломкою. Цибулину обробляємо, дрібно шаткуємо, а поділяємо цвітну капусту акуратно на невеликі суцвіття. Потім кладемо всі підготовлені овочі в теплу фільтровану воду, солимо за смаком і доводимо до закипання. Печериці рубаємо пластинками і обсмажуємо на сковорідці. Помідори промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо плодоніжки і подрібнюємо в блендері до стану пюре. Тепер беремо ємність мультиварки, наливаємо масло, викладаємо всі овочі і закриваємо кришку. Вибираємо режим «Смаження» і готуємо хвилин 10 а потім переводимо прилад в програму «Гасіння» засікаємо ще 15 хвилин. Після звукового сигналу тушковану капусту подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована капуста з ковбасою в мультиварці
Простим, смачним і ситним доповненням до будь-якого гарніру стане капуста з ковбасою в мультиварці. Приємне поєднання тушкованої капусти і ковбаски
Тушкована капуста з сосискою в мультиварці
Це дуже смачний і простий рецепт, який не раз виручить сучасну зайняту господиню. Адже як часто буває, що терміново потрібно приготувати вечерю або
Капуста в мультиварці - рецепти
Тушкована капуста - ситний варіант вечері або обіду. А щоб прискорити цей процес ми приготуємо її в мультиварці. Також ми поговоримо про смаженої і
Броколі в мультиварці
Капуста брокколі - це одна з різновидів цвітної капусти, в якій міститься багато корисних речовин. І сьогодні ми розповімо, які страви можна
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте