Щі з квашеної капусти в мультиварці
Краса справжніх російських щей криється в легкої кислуватості, яку надає бульйону квашена капуста, а також в приголомшливому ароматі, можливе після томління страви в печі. На жаль, готувати борщ на дровах в наш час може дозволити собі далеко не кожен, а ось варіння в сучасній печі – мультиварці – нині доступна багатьом. Саме про те, як приготувати щі з квашеної капусти в мультиварці, ми і хочемо розповісти в рецепті далі.
Інгредієнти:
оливкова олія - 30 мл;
курячі гомілки - 750 г;
ріпчаста цибуля - 120 г;
часник - 3 зубки;
морква - 350 г;
квашена капуста - 2 ст.;
листочки лавра - 2 шт.
Приготування
Якщо у вас вже є готовий курячий бульйон , то використовуйте в рецепті його, в іншому випадку, бульйон можна замінити простою водою – за час варіння кура віддасть достатньо свого смаку.
Увімкніть пристрій в режим «Випічка» і залиште прогріватися. Самі, тим часом, наріжте цибулю кубиками або півкільцями, подрібніть моркву і часник пропустіть через прес. Влийте в чашу масло і дайте йому розігрітися. Альтернативою рослинного жиру може виступити шматочок свинячого сала. Спасеруйте овочі, додайте до них куру і дайте підрум'янитися. Покладіть готовим до інгредієнтів капусту і лаврові листочки, залийте все водою і накрийте. Переключіть пристрій на «Гасіння» і виставте час – 15 години. Щі з квашеної капусти в мультиварці будуть готові після звукового сигналу, залишиться лише зняти курячу м'якоть з кістки.
Пісне страву також може бути наповнене смаком і ароматом завдяки коріння і овочів. Беремося довести це в наступному рецепті.
Інгредієнти:
картопляні бульби - 4 шт.;
капуста свіжа - 250 г;
корінь селери - 70 г;
сушені білі гриби - 35 г;
ріпчаста цибуля - 200 г;
капуста квашена - 250 г;
коріння петрушки - пучок;
морква - 200 р.
Приготування
Розігрів трохи олії в режимі «Випічка», покладіть в чашу нарізані овочі: свіжу капусту, цибулю, селеру і моркву, залиште їх потомитися хвилин 15. Очищені картопляні бульби наріжте кубиками, перекладіть їх у чашу разом з порцією квашеної капусти, вымоченными білими грибами і корінням петрушки, останні зв'язати в пучок. Залийте овочі водою до мітки і перейдіть на «Суп» або «Гасіння», в залежності від марки пристрою. Через півтори години кислі щі з квашеної капусти можна буде пробувати, не забувши попередньо витягти пучок коренів петрушки.
Щі з квашеної капусти з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Якщо у вас вже є готовий курячий бульйон , то використовуйте в рецепті його, в іншому випадку, бульйон можна замінити простою водою – за час варіння кура віддасть достатньо свого смаку.
Увімкніть пристрій в режим «Випічка» і залиште прогріватися. Самі, тим часом, наріжте цибулю кубиками або півкільцями, подрібніть моркву і часник пропустіть через прес. Влийте в чашу масло і дайте йому розігрітися. Альтернативою рослинного жиру може виступити шматочок свинячого сала. Спасеруйте овочі, додайте до них куру і дайте підрум'янитися. Покладіть готовим до інгредієнтів капусту і лаврові листочки, залийте все водою і накрийте. Переключіть пристрій на «Гасіння» і виставте час – 15 години. Щі з квашеної капусти в мультиварці будуть готові після звукового сигналу, залишиться лише зняти курячу м'якоть з кістки.
Пісні щі з свіжої та квашеної капусти в мультиварці
Пісне страву також може бути наповнене смаком і ароматом завдяки коріння і овочів. Беремося довести це в наступному рецепті.
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів трохи олії в режимі «Випічка», покладіть в чашу нарізані овочі: свіжу капусту, цибулю, селеру і моркву, залиште їх потомитися хвилин 15. Очищені картопляні бульби наріжте кубиками, перекладіть їх у чашу разом з порцією квашеної капусти, вымоченными білими грибами і корінням петрушки, останні зв'язати в пучок. Залийте овочі водою до мітки і перейдіть на «Суп» або «Гасіння», в залежності від марки пристрою. Через півтори години кислі щі з квашеної капусти можна буде пробувати, не забувши попередньо витягти пучок коренів петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці
Хочемо з вами поділитися простим рецептом капусти, тушкованою з м'ясом в мультиварці. Блюдо виходить дуже смачне і соковите, від нього неможливо
Солянка з капусти в мультиварці
Безсумнівна гідність солянки з капусти полягає в тому, що подавати її цілком доречно і в холодному, і в гарячому вигляді. Крім того, солянку люблять
Пісні щі з свіжої капусти
Справжні щі готують на бульйоні з різних сортів м'яса або риби, в глиняному горщику та в російської печі. Але в цей раз ми пропонуємо рецепт
Квашена капуста з журавлиною
Рецептів приготування квашеної капусти досить багато. Для закваски в неї додають моркву, кмин, насіння кропу, які надають їй своєрідний неповторний
Як загасити капусту в мультиварці?
Як тушкувати капусту в мультиварці? Це питання хвилює багатьох господинь, а тому ми вирішили розповісти про декілька рецепти приготування смачної
Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка