Солянка з капусти в мультиварці
Солянка — це блюдо російської кухні. Її основою є кислі, солоні або гострі компоненти. Це блюдо зазвичай готують з квашеної капусти, але можна використовувати і свіжу. За способом приготування, залежно від консистенції, солянка може бути рідкою і густий. Вона не втрачає смакових якостей, при вживанні її як в гарячому, так і холодному вигляді. А приготування солянки з капусти в мультиварці значно спрощує цей процес. Крім того, страва, приготована таким способом, виходить більш насиченим і соковитим.
Інгредієнти:
капуста свіжа білокачанна – 1 кг;
м'ясо свиняче – 04 кг;
морква – 200 г;
цибуля – 175 г;
томатний сік – 200 мл;
рослинна олія – 25 мл;
болгарський солодкий перець – 100 г;
часник – 2 зубчики;
запашний перець горошком – 2 шт.;
лаврове листя – 2 шт.;
суміш свіжомелених перців;
сіль;
свіжа зелень.
Приготування
Промите, просушене і нарізане невеликими шматочками свиняче м'ясо обсмажуємо в режимі «Випічка» до підрум'янення. Потім додаємо очищені і нарізані соломкою моркву і цибулю і смажимо ще двадцять хвилин.
Болгарський перець і капусту нарізаємо кубиками розміром у півтора сантиметра, викладаємо до смаженій з морквою і цибулею м'яса, заливаємо томатним соком, додаємо подрібнений часник, сіль, суміш перців, лаврове листя, запашний перець і готуємо в режимі «Гасіння» п'ятдесят хвилин.
Подаємо пахучу смачну солянку з рубаною зеленню.
Інгредієнти:
куряче м'ясо – 550 г;
капуста квашена – 1000 м;
печериці – 220 г;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
томатний сік – 200 мл;
рослинна олія – 20 г;
часник – 3 зубчики;
запашний перець горошком – 2 шт.;
лаврове листя – 2 шт.;
сіль і цукор;
маслини;
нарізані часточки лимона;
зелень петрушки, базиліка та кропу.
Приготування
Очищені і нарізані соломкою моркву і цибулю обсмажуємо в режимі «Випічка» п'ятнадцять хвилин, додаємо м'ясо курки і смажимо ще стільки ж. Потім додаємо квашену капусту, промиті і нарізані печериці, подрібнений часник, сіль і цукор, лаврове листя, запашний і чорний перець, заливаємо томатним соком і готуємо в режимі «Гасіння» дев'яносто хвилин.
Подаємо, прикрасивши нарізаними маслинами і шматочком лимона.
Солянка з свіжої капусти зі свининою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Промите, просушене і нарізане невеликими шматочками свиняче м'ясо обсмажуємо в режимі «Випічка» до підрум'янення. Потім додаємо очищені і нарізані соломкою моркву і цибулю і смажимо ще двадцять хвилин.
Болгарський перець і капусту нарізаємо кубиками розміром у півтора сантиметра, викладаємо до смаженій з морквою і цибулею м'яса, заливаємо томатним соком, додаємо подрібнений часник, сіль, суміш перців, лаврове листя, запашний перець і готуємо в режимі «Гасіння» п'ятдесят хвилин.
Подаємо пахучу смачну солянку з рубаною зеленню.
Солянка з квашеної капусти з курячим м'ясом і грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищені і нарізані соломкою моркву і цибулю обсмажуємо в режимі «Випічка» п'ятнадцять хвилин, додаємо м'ясо курки і смажимо ще стільки ж. Потім додаємо квашену капусту, промиті і нарізані печериці, подрібнений часник, сіль і цукор, лаврове листя, запашний і чорний перець, заливаємо томатним соком і готуємо в режимі «Гасіння» дев'яносто хвилин.
Подаємо, прикрасивши нарізаними маслинами і шматочком лимона.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована капуста з куркою в мультиварці
Сьогодні ми розповімо вам декілька варіантів приготування тушкованої капусти з куркою в мультиварці. Блюдо виходить дуже соковите, а куряче м'ясо
Тушкована капуста з фаршем в мультиварці
Якщо хочете приготувати на вечерю щось смачне і в той же час легке, дізнайтеся, як гаситься капуста з фаршем в мультиварці. Смак і аромат цієї страви
Щі зі свіжої капусти в мультиварці
Щі зі свіжої капусти – це традиційне російське блюдо, яке користується у нас особливою популярністю. Готується з доступних продуктів і виходить
Солянка з свіжої капусти
Солянкою у нас прийнято називати не тільки суп з декількома видами м'яса, але і тушковану капусту. Як раз про солянці зі свіжої капусти ми і
Солянка з квашеної капусти
Солянка - це смачне перше або друге блюдо, в якому поєднуються м'ясні продукти з солоними або квашеними овочами. І сьогодні ми розповімо вам, як
Солянка з капусти на зиму
Урізноманітнити зиязикай стіл різними смаколиками нам, звичайно ж, допомагає консервація. Солянка з капусти на зиму, це один з варіантів корисних