Тушкована капуста з фаршем в мультиварці
Капуста – один з найпоширеніших і недорогих овочів, які широко і з великим успіхом використовуються в кулінарії для приготування різноманітних страв. Вона чудово поєднується абсолютно з усіма продуктами, з будь-якими видами м'яса і овочів, а з додаванням різних спецій кожен раз розкриває все нові нотки смаку.
При гасінні у капусту додають м'ясо, овочі, сухофрукти. Це робить її смак багатше та насиченим. Приготувавши таку капусту з м'ясним фаршем і рисом, отримуємо всіма улюблений смак лінивих голубців тільки часу на приготування цього чудового блюда йде набагато менше. А використання в процесі мультиварки спрощує завдання вдвічі. Крім того, страви в цьому диво-апараті виходить з ніжним і соковитим смаком.
Як правильно гасити капусту з фаршем в мультиварці ми вам зараз розповімо.
Інгредієнти:
капуста свіжа білокачанна – 1 кг;
будь-м'ясний фарш – 04 кг;
морква – 200 г;
цибуля – 175 г;
рис – 170 г;
томатний сік – 400 мл;
сметана – 90 г;
часник – 1 зубчик;
лавровий лист – 1 шт.;
чорний перець;
сіль;
свіжа зелень.
Приготування
Очищений цибулю нарізаємо кубиками, моркву дрібною соломкою, шаткуємо капусту. У велику миску викладаємо фарш, рис, все подрібнені овочі, додаємо сметану, томатний сік, подрібнений зубчик часнику, сіль і перець. Все ретельно перемішуємо і викладаємо в чашу мультиварки. Готуємо одну годину в режимі «Випічка», потім перемикаємо на «Підігрів» і витримуємо ще тридцять хвилин.
Подаємо запашну тушковану капусту з фаршем зі свіжою сметаною і рубаною зеленню.
Інгредієнти:
курячий фарш – 550 г;
капуста білоголова свіжа – 1 кг;
печериці – 300 г;
морква – 200 г;
цибуля – 200 г;
томатний сік – 200 мл;
рафінована рослинна олія – 20 г;
часник – 1 зубчик;
чорний перець горошком – 5 шт.;
сіль;
рубана зелень петрушки, базиліка та кропу.
Приготування
Очищену і нарізану кубиками моркву і подрібнену цибулю обсмажуємо в мультиварці з рослинним маслом на режимі «Випічка» п'ятнадцять хвилин. Додаємо курячий фарш, нашатковану і обмятую з сіллю капусту, промиті і нарізані гриби, подрібнений часник, горошини чорного перцю і все ретельно перемішуємо. Заливаємо підготовленим томатним соком і готуємо в режимі «Гасіння» два з половиною години.
Смачна тушкована капуста з курячим фаршем і грибами в мультиварці готова. Подаємо страву до столу зі свіжою зеленню базиліка, петрушки і кропу.
При гасінні у капусту додають м'ясо, овочі, сухофрукти. Це робить її смак багатше та насиченим. Приготувавши таку капусту з м'ясним фаршем і рисом, отримуємо всіма улюблений смак лінивих голубців тільки часу на приготування цього чудового блюда йде набагато менше. А використання в процесі мультиварки спрощує завдання вдвічі. Крім того, страви в цьому диво-апараті виходить з ніжним і соковитим смаком.
Як правильно гасити капусту з фаршем в мультиварці ми вам зараз розповімо.
Рецепт тушкованої капусти з фаршем, рисом і сметаною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищений цибулю нарізаємо кубиками, моркву дрібною соломкою, шаткуємо капусту. У велику миску викладаємо фарш, рис, все подрібнені овочі, додаємо сметану, томатний сік, подрібнений зубчик часнику, сіль і перець. Все ретельно перемішуємо і викладаємо в чашу мультиварки. Готуємо одну годину в режимі «Випічка», потім перемикаємо на «Підігрів» і витримуємо ще тридцять хвилин.
Подаємо запашну тушковану капусту з фаршем зі свіжою сметаною і рубаною зеленню.
Тушкована капуста з курячим фаршем і грибами, приготована в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищену і нарізану кубиками моркву і подрібнену цибулю обсмажуємо в мультиварці з рослинним маслом на режимі «Випічка» п'ятнадцять хвилин. Додаємо курячий фарш, нашатковану і обмятую з сіллю капусту, промиті і нарізані гриби, подрібнений часник, горошини чорного перцю і все ретельно перемішуємо. Заливаємо підготовленим томатним соком і готуємо в режимі «Гасіння» два з половиною години.
Смачна тушкована капуста з курячим фаршем і грибами в мультиварці готова. Подаємо страву до столу зі свіжою зеленню базиліка, петрушки і кропу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Запіканка з кольорової капусти в мультиварці
Цвітна капуста володіє великою кількістю корисних властивостей. Приготовлена запіканка з цього овоча в мультиварці виходить дуже смачною і ароматною.
Тушкована капуста з куркою в мультиварці
Сьогодні ми розповімо вам декілька варіантів приготування тушкованої капусти з куркою в мультиварці. Блюдо виходить дуже соковите, а куряче м'ясо
Солянка з капусти в мультиварці
Безсумнівна гідність солянки з капусти полягає в тому, що подавати її цілком доречно і в холодному, і в гарячому вигляді. Крім того, солянку люблять
Ліниві голубці з рисом і капустою
Вже сама назва – ліниві голубці, говорить про те, що часу на приготування цієї страви потрібно зовсім не багато. При цьому за смаком воно
Гречка з фаршем в мультиварці
Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці
Капуста з м'ясом в мультиварці
Капуста з м'ясом - смачне і ароматне блюдо. Але тушкувати її можна не тільки в казані або сковорідці. Можна максимально спростити процес готування,