Тушкована капуста з куркою в мультиварці
Капуста являє собою низькокалорійний продукт. Завдяки вмісту в ній вітамінів і мікроелементів вона нормалізує обмін речовин, зміцнює стінки судин, характеризується хорошими судинорозширювальними властивостями. Крім того в капусті міститься досить високий рівень клітковини, що сприяє нормалізації роботи кишечника, а її антисклеротичні якості цілюще впливають на здоров'я людей похилого віку. Саме тому капуста так часто і цілорічно використовується в нашому раціоні.
У тушкованому вигляді капуста практично не втрачає свої чудові корисні властивості, а якщо до неї додати дієтичне м'ясо курки, то блюдо придбає багаті і насичені смакові якості.
У сьогоднішній статті ми вам розповімо, як правильно гасити капусту з куркою в мультиварці.
Інгредієнти:
капуста квашена – 1000 м;
куряче філе – 500 г;
чорнослив – 320 г;
цибуля ріпчаста 160 г;
морква – 220 г;
масло рослинне – 55 мл;
томатний сік – 200 мл;
лаврове листя – 2 шт.;
перець духмяний горошком – 2 шт.;
цукровий пісок – 20 г;
перець чорний мелений;
сіль.
Приготування
Очищену і порізану цибулю обсмажуємо на рослинному маслі в мультиварці на режимі «Випічка» п'ять хвилин, додаємо очищену і натерту моркву і смажимо ще п'ять хвилин. Потім промите і обсушенное куряче філе нарізаємо брусочками і відправляємо до цибулі і моркви і обсмажуємо двадцять хвилин.
Тепер квашену капусту промиваємо і чорнослив, даємо воді стекти, викладаємо до решти продуктів і заливаємо томатним соком. Додаємо цукор, сіль, перемішуємо і смажимо, поки рідина трохи випаруватися. Перемикаємо режим мультиварки на «Гасіння» і готуємо два з половиною години. За сорок хвилин до вимикання кидаємо горошини запашного перцю, лаврові листочки і чорний перець.
Інгредієнти:
капуста цвітна – 1 качан;
куряче філе – 500 г;
цибуля ріпчаста – 120 г;
морква – 150 г;
масло рослинне – 35 мл;
томатний сік – 200 мл;
часник – 1 зубчик;
лавровий лист – 1 шт.;
перець духмяний горошком – 2 шт.;
перець чорний мелений;
рубана зелень;
сіль.
Приготування
Спочатку злегка обсмажуємо в режимі «Випічка» очищені і подрібнені моркву і ріпчасту цибулю. Потім додаємо шматочки курки і суцвіття капусти і готуємо тридцять хвилин, не перемішуючи. На наступному етапі вливаємо томатний сік, кладемо подрібнений часник, лавровий лист, чорний і запашний перець і сіль. Міняємо режим «Гасіння» і готуємо п'ятдесят хвилин.
Страву подаємо зі сметаною і рубаною зеленню базиліка, кропу і петрушки.
Інгредієнти:
капуста білокачанна – 750 г;
куряче м'ясо – 450 г;
печериці – 230 г;
цибуля ріпчаста – 120 г;
морква – 150 г;
часник – 2 зубчики
масло рослинне – 40 мл;
вода – 200 мл;
мелена суміш перців – за смаком;
зелень базиліка, петрушки і кропу – за смаком;
сіль.
Приготування
Очищаємо і нарізаємо півкільцями цибулю, промиті печериці пластинами і обсмажуємо в режимі «Випічка» на рослинному маслі п'ятнадцять хвилин. Потім додаємо нарізану невеликими шматочками курку, натерту моркву і смажимо ще десять хвилин помішуючи.
Тепер додаємо нашатковану капусту, суміш перців, сіль і часник, вливаємо воду і готуємо в режимі «Гасіння» одна година. Після виключення, даємо настоятися страви в режимі «Підігрів» двадцять-тридцять хвилин.
При подачі капусту присипаємо рубаною зеленню.
У тушкованому вигляді капуста практично не втрачає свої чудові корисні властивості, а якщо до неї додати дієтичне м'ясо курки, то блюдо придбає багаті і насичені смакові якості.
У сьогоднішній статті ми вам розповімо, як правильно гасити капусту з куркою в мультиварці.
Рецепт тушкованою квашеною капусти з куркою і чорносливом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищену і порізану цибулю обсмажуємо на рослинному маслі в мультиварці на режимі «Випічка» п'ять хвилин, додаємо очищену і натерту моркву і смажимо ще п'ять хвилин. Потім промите і обсушенное куряче філе нарізаємо брусочками і відправляємо до цибулі і моркви і обсмажуємо двадцять хвилин.
Тепер квашену капусту промиваємо і чорнослив, даємо воді стекти, викладаємо до решти продуктів і заливаємо томатним соком. Додаємо цукор, сіль, перемішуємо і смажимо, поки рідина трохи випаруватися. Перемикаємо режим мультиварки на «Гасіння» і готуємо два з половиною години. За сорок хвилин до вимикання кидаємо горошини запашного перцю, лаврові листочки і чорний перець.
Тушкована кольорова капуста з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку злегка обсмажуємо в режимі «Випічка» очищені і подрібнені моркву і ріпчасту цибулю. Потім додаємо шматочки курки і суцвіття капусти і готуємо тридцять хвилин, не перемішуючи. На наступному етапі вливаємо томатний сік, кладемо подрібнений часник, лавровий лист, чорний і запашний перець і сіль. Міняємо режим «Гасіння» і готуємо п'ятдесят хвилин.
Страву подаємо зі сметаною і рубаною зеленню базиліка, кропу і петрушки.
Тушкована капуста з куркою і грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо і нарізаємо півкільцями цибулю, промиті печериці пластинами і обсмажуємо в режимі «Випічка» на рослинному маслі п'ятнадцять хвилин. Потім додаємо нарізану невеликими шматочками курку, натерту моркву і смажимо ще десять хвилин помішуючи.
Тепер додаємо нашатковану капусту, суміш перців, сіль і часник, вливаємо воду і готуємо в режимі «Гасіння» одна година. Після виключення, даємо настоятися страви в режимі «Підігрів» двадцять-тридцять хвилин.
При подачі капусту присипаємо рубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Запіканка з кольорової капусти в мультиварці
Цвітна капуста володіє великою кількістю корисних властивостей. Приготовлена запіканка з цього овоча в мультиварці виходить дуже смачною і ароматною.
Солянка з капусти в мультиварці
Безсумнівна гідність солянки з капусти полягає в тому, що подавати її цілком доречно і в холодному, і в гарячому вигляді. Крім того, солянку люблять
Тушкована капуста з фаршем в мультиварці
Якщо хочете приготувати на вечерю щось смачне і в той же час легке, дізнайтеся, як гаситься капуста з фаршем в мультиварці. Смак і аромат цієї страви
Щі зі свіжої капусти в мультиварці
Щі зі свіжої капусти – це традиційне російське блюдо, яке користується у нас особливою популярністю. Готується з доступних продуктів і виходить
Цвітна капуста в мультиварці
Цвітна капуста - дуже корисний овоч, який варто готувати, нехай і не дуже часто. Зробити смачна страва з цього продукту вам допоможе мультиварка.
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.