Щі зі свіжої капусти в мультиварці
Важко уявити собі російську кухню без традиційних ароматних щів. Достаток рецептів приготування цієї страви дозволяє господиням дивувати своїх домочадців новими і цікавими смаками. Досить замінити один інгредієнт іншим або приготувати щі не на плиті, а в мультиварці, то смак і аромат страви заграє новими і цікавими нотками.
Сьогодні ми вам розповімо, як зварити смачні щі з свіжої капусти в мультиварці.
Інгредієнти:
вода – 2 л;
курячі стегенця – 2 шт.;
капуста білоголова свіжа – 300 г;
картопля – 3 бульби;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
помідори – 1 шт.;
болгарський перчик – 1 шт;
корінь селери – 75 г;
часник – 2 зубчики;
запашний перець горошком – 2 шт.;
лавровий лист – 2 шт.;
сіль – за смаком;
рубана зелень петрушки.
Приготування
Для приготування бульйону промиті і розрізані навпіл стегенця відправляємо в чашу мультиварки, заливаємо водою і готуємо в програмі «Гасіння» сорок хвилин.
Поки готується бульйон підготуємо всі овочі. Нашинкуем капусту, очистимо й наріжемо картоплю брусочками, моркву, селеру і солодкий перець соломкою, цибулю і очищений від шкірки помідор кубиками.
Готове м'ясо курки відокремлюємо від кісток, нарізаємо шматочками і повертаємо в бульйон. Туди ж відправляємо і всі приготовані нами овочі, лаврушку і запашний перець, сіль. Виставляємо програму «Гасіння» і готуємо щі протягом години. Потім додаємо подрібнені часник і петрушку і даємо постояти хвилин п'ятнадцять. Подаємо до столу зі сметаною.
Інгредієнти:
вода – 2 л;
м'якоть свинини – 550 г;
капуста білоголова свіжа – 350 г;
картопля – 3 бульби;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
помідори – 2 шт.;
рослинне масло – 25 г;
часник – 2 зубчики;
запашний перець горошком – 2 шт.;
лавровий лист – 2 шт.;
сіль – за смаком;
рубана зелень петрушки.
Приготування
Промиту і обсушену м'якоть нежирної свинини нарізаємо шматочками. Капусту дрібно шаткуємо, очищений картопля нарізаємо брусочками, моркву соломкою, подрібнюємо цибулю, помідори натираємо на крупній тертці.
Обсмажуємо в мультиварці на рослинному маслі в режимі «Смаження» спочатку шматочки м'яса, потім по черзі додаємо цибулю і моркву і протушиваем п'ятнадцять хвилин. В кінці обсмажування кладемо натерті помідори.
Тепер відправляємо до м'яса з піджаркою капусту і картоплю, заливаємо водою, кладемо лаврові листочки, горошини запашного перцю, часник і сіль і готуємо в режимі «Гасіння» дев'яносто хвилин. Готові щі при подачі присмачую сметаною і зеленню петрушки.
Сьогодні ми вам розповімо, як зварити смачні щі з свіжої капусти в мультиварці.
Борщ з куркою із свіжої капусти - рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування бульйону промиті і розрізані навпіл стегенця відправляємо в чашу мультиварки, заливаємо водою і готуємо в програмі «Гасіння» сорок хвилин.
Поки готується бульйон підготуємо всі овочі. Нашинкуем капусту, очистимо й наріжемо картоплю брусочками, моркву, селеру і солодкий перець соломкою, цибулю і очищений від шкірки помідор кубиками.
Готове м'ясо курки відокремлюємо від кісток, нарізаємо шматочками і повертаємо в бульйон. Туди ж відправляємо і всі приготовані нами овочі, лаврушку і запашний перець, сіль. Виставляємо програму «Гасіння» і готуємо щі протягом години. Потім додаємо подрібнені часник і петрушку і даємо постояти хвилин п'ятнадцять. Подаємо до столу зі сметаною.
Щі зі свининою зі свіжої капусти в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Промиту і обсушену м'якоть нежирної свинини нарізаємо шматочками. Капусту дрібно шаткуємо, очищений картопля нарізаємо брусочками, моркву соломкою, подрібнюємо цибулю, помідори натираємо на крупній тертці.
Обсмажуємо в мультиварці на рослинному маслі в режимі «Смаження» спочатку шматочки м'яса, потім по черзі додаємо цибулю і моркву і протушиваем п'ятнадцять хвилин. В кінці обсмажування кладемо натерті помідори.
Тепер відправляємо до м'яса з піджаркою капусту і картоплю, заливаємо водою, кладемо лаврові листочки, горошини запашного перцю, часник і сіль і готуємо в режимі «Гасіння» дев'яносто хвилин. Готові щі при подачі присмачую сметаною і зеленню петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована капуста з куркою в мультиварці
Сьогодні ми розповімо вам декілька варіантів приготування тушкованої капусти з куркою в мультиварці. Блюдо виходить дуже соковите, а куряче м'ясо
Солянка з капусти в мультиварці
Безсумнівна гідність солянки з капусти полягає в тому, що подавати її цілком доречно і в холодному, і в гарячому вигляді. Крім того, солянку люблять
Тушкована капуста з фаршем в мультиварці
Якщо хочете приготувати на вечерю щось смачне і в той же час легке, дізнайтеся, як гаситься капуста з фаршем в мультиварці. Смак і аромат цієї страви
Борщ з квасолею
Капусняк з квасолею, приготовані за класичним рецептом, зігріють вас, наситять і зарядять енергією. Хороший варіант для тих, хто бажає
Борщ з квашеною капустою
Борщ є дуже популярним серед перших страв. А, як відомо, популярна страва постійно зазнає змін на кухні в кожної господині. Наприклад, додаючи
Щі з квашеної капусти в мультиварці
Рецептів приготування щів безліч. Але найулюбленіші щі у більшості людей – з квашеної капусти. Пропонуємо приготувати цей суп в мультиварці. У ній