Солянка з квашеної капусти

Рецепт солянки з квашеною капустою
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування солянки квашену капусту промиваємо, кладемо в каструлю, додаємо столову ложку масла, вливаємо м'ясний бульйон, накриваємо кришкою і тушкуємо 40 хвилин. Окремо пасеруємо подрібнену цибулю, додаємо томатне пюре, оцет, всипаємо цукор, сіль, кидаємо лавровий листочок, перець і обсмажуємо приблизно 10 хвилин. Потім перекладаємо обжарку в каструлю і, коли капуста буде готова, додаємо масло і кип'ятимо.
М'ясні продукти нарізаємо маленькими скибочками, злегка підсмажуємо, додаємо нарізані огірочки, каперси, вливаємо трохи бульйону, накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин. Тепер викладаємо до капусти приготоване м'ясо з гарніром, заливаємо бульйоном, посипаємо сухарями, прогріваємо хвилин 10 і знімаємо з плити. При подачі на стіл прикрашаємо солянку гілками зелені, маслинами або брусницею.
Рибна солянка з квашеною капустою
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю, картоплю і моркву чистимо, нарізаємо кубиками і обсмажуємо окремо на сковороді в рослинному маслечко. На інший сковроде тушкуємо квашену капусту, викладаємо насіння кропу і кидаємо трохи цукру. При смаженні овочі трохи підсолюємо. Морську рибу розморожуємо, нарізаємо шматочками і рівномірним шаром викладаємо на картоплю. Солимо, перчимо, посипаємо за смаком коріандром. Зверху викладаємо квашену капусту, потім покриваємо шаром смаженої цибулі і завершуємо блюдо рум'яної морквою. Заливаємо все це вершками, закриваємо кришкою і тушкуємо солянку на повільному вогні 20 хвилин.
Солянка з квашеної капусти з сосискою
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і дрібно шаткуємо. Моркву чистимо, промиваємо, обсушуємо, натираємо на дрібній терочке. У глибокій сковороді розігріваємо масло, викладаємо овочі і

Квашену капусту викладаємо на друшляк, промиваємо під проточною водою і додаємо в сковороду. Коли капуста прогріється, доливаємо трохи гарячої води, накриваємо кришкою і трохи протушиваем. Через 10 хвилин додаємо в страва томатну пасту, вливаємо оцет і цукор, ретельно перемішуємо вміст і готуємо під кришкою. Як тільки сковороди випарується вся рідина, знімаємо страву з вогню і розкладаємо по тарілках.
Рекомендуємо добрі рецепти

Солянка з рисом
Солянка може бути як першим, так і другим блюдом. Способів її створення досить багато. В нашій сьогоднішній статті ми підібрали кілька оригінальних

Качка з квашеною капустою
Зазвичай качку готують за класичним рецептом, запікаючи в яблуках. Ми ж вам пропонуємо приготувати не менш смачне блюдо - качку з квашеною капустою.

Овочева солянка з грибами - рецепт
Солянка овочева - чудове ситне блюдо, яке сподобається всім, в тому числі і вегетаріанцям. Варіантів її створення з додаванням різних інгредієнтів

Тушкована квашена капуста
Квашена капуста хороша сама по собі, як закуска, але з неї можна готувати інші смачні та корисні страви. Ми вам розповімо, як можна тушкувати квашену

Рецепт солянки в мультиварці
Солянка - популярний і смачний суп, улюблений багатьма з нас. Вона буває м'ясна, рибна, грибна, збірна. Її приготувати досить просто, і в цьому нам

Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка