Рагу з м'ясом в мультиварці
Рагу з м'ясом – літній дієтичне блюдо, яке допоможе вам урізноманітнити повсякденне меню і наситити організм вітамінами. А ось, як приготувати рагу з м'ясом в мультиварці, ми вам зараз розповімо.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 400 г;
цибулина – 1 шт.;
картопля – 5 шт.;
баклажан – 1 шт.;
кабачок – 1 шт.;
болгарський червоний перець – 1 шт.;
помідор – 2 шт.;
томатна паста – 1 ч. ложка;
часник – 2 зубчики;
спеції.
Приготування
Мультиварку заздалегідь включаємо в мережу і виставляємо програму «Випічка» і час на 40 хвилин. М'ясо обробляємо, нарізаємо невеликими шматочками, а цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і викладаємо в чашу. Пасеруємо свинину з цибулею хвилин 15 а потім додаємо картоплю, порубаний кубиками. Не гаючи часу, чистимо інші інгредієнти: зі стиглих помідорів і кабачка акуратно зрізаємо шкірку і нарізаємо їх скибочками, а перець шаткуємо соломкою. Часник чистимо, подрібнюємо, а баклажан розрізаємо кубиками. Коли пролунає звуковий сигнал готовності, кидаємо всі нарізані овочі, кладемо томатну пасту і підсолюємо за смаком. Закриваємо кришку приладу і тушкуємо рагу з кабачків з м'ясом в мультиварці ще 20 хвилин. Готову страву присипаємо за бажанням рубаною зеленню і подаємо до званого вечері.
Інгредієнти:
картопля – 4 шт.;
м'якоть свинини – 300 г;
морква – 2 шт.;
білокачанна капуста – 05 вилка;
помідор – 3 шт.;
вода – 05 склянки;
кабачок – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Для приготування рагу з м'ясом в мультиварці нам необхідно підготувати всі інгредієнти. Для цього цибулину чистимо, обполіскуємо і шаткуємо. М'якоть свинини обробляємо і нарізаємо невеликими шматочками. Тепер обсмажуємо м'ясо з цибулею в чаші мультиварці, вибравши програму «Підсмажування», в невеликій кількості масла. Після звукового сигналу акуратно вливаємо воду, закриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин на «високому тиску». Цим часом чистимо картоплю, моркву, а з помідорів знімаємо шкірку. Тепер нарізаємо овочі шматочками, а морквину і білокачанну капусту шаткуємо соломкою. Далі всі підготовлені овочі викладаємо в каструлю, приправляємо спеціями за смаком і підливаємо при необхідності ще трохи свіжої води, щоб страв вийшло соковитим. Готуємо ще 10 хвилин на «низькому тиску», а потім перекладаємо готове рагу на блюдо і запрошуємо всіх до столу.
Рагу з м'ясом і картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Мультиварку заздалегідь включаємо в мережу і виставляємо програму «Випічка» і час на 40 хвилин. М'ясо обробляємо, нарізаємо невеликими шматочками, а цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і викладаємо в чашу. Пасеруємо свинину з цибулею хвилин 15 а потім додаємо картоплю, порубаний кубиками. Не гаючи часу, чистимо інші інгредієнти: зі стиглих помідорів і кабачка акуратно зрізаємо шкірку і нарізаємо їх скибочками, а перець шаткуємо соломкою. Часник чистимо, подрібнюємо, а баклажан розрізаємо кубиками. Коли пролунає звуковий сигнал готовності, кидаємо всі нарізані овочі, кладемо томатну пасту і підсолюємо за смаком. Закриваємо кришку приладу і тушкуємо рагу з кабачків з м'ясом в мультиварці ще 20 хвилин. Готову страву присипаємо за бажанням рубаною зеленню і подаємо до званого вечері.
Рагу з м'ясом і овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування рагу з м'ясом в мультиварці нам необхідно підготувати всі інгредієнти. Для цього цибулину чистимо, обполіскуємо і шаткуємо. М'якоть свинини обробляємо і нарізаємо невеликими шматочками. Тепер обсмажуємо м'ясо з цибулею в чаші мультиварці, вибравши програму «Підсмажування», в невеликій кількості масла. Після звукового сигналу акуратно вливаємо воду, закриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин на «високому тиску». Цим часом чистимо картоплю, моркву, а з помідорів знімаємо шкірку. Тепер нарізаємо овочі шматочками, а морквину і білокачанну капусту шаткуємо соломкою. Далі всі підготовлені овочі викладаємо в каструлю, приправляємо спеціями за смаком і підливаємо при необхідності ще трохи свіжої води, щоб страв вийшло соковитим. Готуємо ще 10 хвилин на «низькому тиску», а потім перекладаємо готове рагу на блюдо і запрошуємо всіх до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію
Овочеве рагу з куркою в мультиварці
Овочеве рагу - самостійне блюдо, яке відмінно насичує влітку в спеку, не перевантажуючи організм. І навіть, якщо додати до складу куряче м'ясо, важче
Овочеве рагу з м'ясом
Як чудово, що бувають страви, які не тільки неймовірно смачні, але при цьому ще й корисні! Саме до таких і належить овочеве рагу з м'ясом. Ситна, з
Рагу з баранини
Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне
Картопляне рагу
Картопляне рагу - проста й ситна страва для повсякденного столу, з рецептами якого, напевно, знайомі багато господині. І сьогодні ми хочемо вам
Рагу в мультиварці
Рагу можна приготувати з абсолютно різних інгредієнтів, ми доведемо це на прикладі сьогоднішньої статті. У ній ми опишемо і рагу з куркою, і з