Гуляш в мікрохвильовці
Гуляш – це мікс густого м'ясного рагу і ароматного супу, який звичайно готується кілька годин для досягнення більшої ніжності шматочків м'яса, але з появою трохи більш сучасної техніки процес приготування м'ясного гуляшу значно спростився і прискорився. Якщо у вас мало часу – це ще не привід відмовляти собі в щільному м'ясному вечері, приготуйте м'ясний гуляш з допомогою мікрохвильовки, скоротивши час у більш ніж 2 рази.
Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
кукурудзяна олія - 15 мл;
цибуля-порей - 50 г;
цибуля ріпчаста - 70 г;
морква - 70 г;
часникові зубчики - 3 шт.;
стебло селери ;
томатна паста - 50 р;
філе анчоуса - 30 г;
червоне вино - 40 мл;
винний оцет - 10 мл;
томати у власному соку - 300 мл;
м'ясний бульйон - 200 мл;
лист лавра;
гілочка чебрецю.
Приготування
Починаємо приготування гуляшу з підготовки всіх інгредієнтів. Нарізаємо м'ясо кубиками зі стороною в сантиметр. Подрібнюємо цибулю і селеру, моркву крупно натираємо, а часник розтираємо в пасту з хорошою пучкою крупної солі і меленого перцю. У бульйоні розвести томатну пасту, додаємо провину, трохи оцту, пюрированные консервовані томати, подрібнене філе анчоуса, а також лавр і тимьян.
Закладаємо шматки яловичини в посуд, придатну для використання в мікрохвильовій печі. Заливаємо м'ясо сумішшю з бульйону з томатом і іншими добавками, всипаємо овочі і ставимо посуд у пристрій. Виставляємо максимальну потужність і готуємо яловичину протягом 15 хвилин. Далі зменшуємо потужність до середньої і залишаємо м'ясо ще на 10 хвилин. Перед подачею, гуляш повинен постояти під кришкою прямо в мікрохвильовці протягом ще 10 хвилин.
Інгредієнти:
свинина - 800 г;
борошно - 10 г;
цибулю-шалот - 80 г;
часникові зубчики - 2 шт.;
біле вино - 100 мл;
морква - 80 г;
картопля - 200 г;
томати консервовані - 200 г;
печериці - 200 г;
зелень і спеції для м'яса.
Приготування
Для приготування соусу для гуляшу пюрируем консервовані томати у власному соку і змішуємо їх з вином, спеціями для м'яса і розтертим в пасту часником. Якщо соус виходить густим, додайте трохи води або бульйону. Нарізаємо цибулю, моркву і очищену картоплю кубиками, рівними за розміром кубиками свинини. Закладаємо м'ясо і овочі в посуд для приготування в мікрохвильовій печі, гриби залишаємо цілими, а потім заливаємо все соусом. Виставляємо максимальну потужність пристрою і розміщуємо в ньому гуляш. Готуємо м'ясо і овочі протягом 15 хвилин, після чого знижуємо потужність до середньої і готуємо ще 10 хвилин.
Суп гуляш в мікрохвильовці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо приготування гуляшу з підготовки всіх інгредієнтів. Нарізаємо м'ясо кубиками зі стороною в сантиметр. Подрібнюємо цибулю і селеру, моркву крупно натираємо, а часник розтираємо в пасту з хорошою пучкою крупної солі і меленого перцю. У бульйоні розвести томатну пасту, додаємо провину, трохи оцту, пюрированные консервовані томати, подрібнене філе анчоуса, а також лавр і тимьян.
Закладаємо шматки яловичини в посуд, придатну для використання в мікрохвильовій печі. Заливаємо м'ясо сумішшю з бульйону з томатом і іншими добавками, всипаємо овочі і ставимо посуд у пристрій. Виставляємо максимальну потужність і готуємо яловичину протягом 15 хвилин. Далі зменшуємо потужність до середньої і залишаємо м'ясо ще на 10 хвилин. Перед подачею, гуляш повинен постояти під кришкою прямо в мікрохвильовці протягом ще 10 хвилин.
Грибний гуляш зі свининою в мікрохвильовці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування соусу для гуляшу пюрируем консервовані томати у власному соку і змішуємо їх з вином, спеціями для м'яса і розтертим в пасту часником. Якщо соус виходить густим, додайте трохи води або бульйону. Нарізаємо цибулю, моркву і очищену картоплю кубиками, рівними за розміром кубиками свинини. Закладаємо м'ясо і овочі в посуд для приготування в мікрохвильовій печі, гриби залишаємо цілими, а потім заливаємо все соусом. Виставляємо максимальну потужність пристрою і розміщуємо в ньому гуляш. Готуємо м'ясо і овочі протягом 15 хвилин, після чого знижуємо потужність до середньої і готуємо ще 10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як готувати м'ясо в мікрохвильовці?
Іноді в темпі нашого життя на приготування вечері залишається зовсім мало часу. Часто на допомогу приходять напівфабрикати, смак яких залишає бажати
Гуляш з яловичини
Гуляш - дуже ситна, ароматне і наваристое м'ясне блюдо, яке можна подавати з будь-яким гарніром на ваш смак. Готувати гуляш можна з будь-якого м'яса,
Як приготувати гуляш з яловичини?
Деякі господині вважають за краще не мати справу з яловичиною, так як в процесі приготування вона стає жорсткою і не всім це по смаку. Тим не менш,
Гуляш зі свинини - рецепт
Різноманіття рецептів такого, всім відомого, страви як гуляш, дозволяє нам використовувати різні види м'яса, щоб урізноманітнити смак готового
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Гуляш з риби
Гуляш - традиційне угорське блюдо, яке готують з яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від класики його і зробимо з риби. Вийде не менш смачно, і до