Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гуляш в мікрохвильовці

Гуляш в мікрохвильовці

21-06-2015, 15:57
866
Гуляш в мікрохвильовці
Гуляш – це мікс густого м'ясного рагу і ароматного супу, який звичайно готується кілька годин для досягнення більшої ніжності шматочків м'яса, але з появою трохи більш сучасної техніки процес приготування м'ясного гуляшу значно спростився і прискорився. Якщо у вас мало часу – це ще не привід відмовляти собі в щільному м'ясному вечері, приготуйте м'ясний гуляш з допомогою мікрохвильовки, скоротивши час у більш ніж 2 рази.

Суп гуляш в мікрохвильовці – рецепт


Інгредієнти:

  • яловичина - 500 г;

  • кукурудзяна олія - 15 мл;

  • цибуля-порей - 50 г;

  • цибуля ріпчаста - 70 г;

  • морква - 70 г;

  • часникові зубчики - 3 шт.;

  • стебло селери ;

  • томатна паста - 50 р;

  • філе анчоуса - 30 г;

  • червоне вино - 40 мл;

  • винний оцет - 10 мл;

  • томати у власному соку - 300 мл;

  • м'ясний бульйон - 200 мл;

  • лист лавра;

  • гілочка чебрецю.


  • Приготування
    Починаємо приготування гуляшу з підготовки всіх інгредієнтів. Нарізаємо м'ясо кубиками зі стороною в сантиметр. Подрібнюємо цибулю і селеру, моркву крупно натираємо, а часник розтираємо в пасту з хорошою пучкою крупної солі і меленого перцю. У бульйоні розвести томатну пасту, додаємо провину, трохи оцту, пюрированные консервовані томати, подрібнене філе анчоуса, а також лавр і тимьян.
    Закладаємо шматки яловичини в посуд, придатну для використання в мікрохвильовій печі. Заливаємо м'ясо сумішшю з бульйону з томатом і іншими добавками, всипаємо овочі і ставимо посуд у пристрій. Виставляємо максимальну потужність і готуємо яловичину протягом 15 хвилин. Далі зменшуємо потужність до середньої і залишаємо м'ясо ще на 10 хвилин. Перед подачею, гуляш повинен постояти під кришкою прямо в мікрохвильовці протягом ще 10 хвилин.

    Грибний гуляш зі свининою в мікрохвильовці – рецепт


    Інгредієнти:

  • свинина - 800 г;

  • борошно - 10 г;

  • цибулю-шалот - 80 г;

  • часникові зубчики - 2 шт.;

  • біле вино - 100 мл;

  • морква - 80 г;

  • картопля - 200 г;

  • томати консервовані - 200 г;
  • Гуляш в мікрохвильовці

  • печериці - 200 г;

  • зелень і спеції для м'яса.


  • Приготування
    Для приготування соусу для гуляшу пюрируем консервовані томати у власному соку і змішуємо їх з вином, спеціями для м'яса і розтертим в пасту часником. Якщо соус виходить густим, додайте трохи води або бульйону. Нарізаємо цибулю, моркву і очищену картоплю кубиками, рівними за розміром кубиками свинини. Закладаємо м'ясо і овочі в посуд для приготування в мікрохвильовій печі, гриби залишаємо цілими, а потім заливаємо все соусом. Виставляємо максимальну потужність пристрою і розміщуємо в ньому гуляш. Готуємо м'ясо і овочі протягом 15 хвилин, після чого знижуємо потужність до середньої і готуємо ще 10 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як готувати м'ясо в мікрохвильовці?
    Як готувати м'ясо в мікрохвильовці?
    Іноді в темпі нашого життя на приготування вечері залишається зовсім мало часу. Часто на допомогу приходять напівфабрикати, смак яких залишає бажати
    Гуляш з яловичини
    Гуляш з яловичини
    Гуляш - дуже ситна, ароматне і наваристое м'ясне блюдо, яке можна подавати з будь-яким гарніром на ваш смак. Готувати гуляш можна з будь-якого м'яса,
    Як приготувати гуляш з яловичини?
    Як приготувати гуляш з яловичини?
    Деякі господині вважають за краще не мати справу з яловичиною, так як в процесі приготування вона стає жорсткою і не всім це по смаку. Тим не менш,
    Гуляш зі свинини - рецепт
    Гуляш зі свинини - рецепт
    Різноманіття рецептів такого, всім відомого, страви як гуляш, дозволяє нам використовувати різні види м'яса, щоб урізноманітнити смак готового
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
    Гуляш з риби
    Гуляш з риби
    Гуляш - традиційне угорське блюдо, яке готують з яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від класики його і зробимо з риби. Вийде не менш смачно, і до