Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гуляш з яловичої печінки з підливою

Гуляш з яловичої печінки з підливою

28-07-2015, 20:00
784
Гуляш з яловичої печінки з підливою
Урізноманітнити м'ясне меню відмінно допоможе не менш ситна і більш корисна яловича печінка, вважається делікатесним продуктом. Її смажать, додають в салати і використовують для приготування паштетів і різних начинок.
Ми ж пропонуємо вам не менш цікавий варіант її застосування в кулінарії.
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний бюджетний варіант страви для сімейного застілля. Його приготування не займе багато часу і зусиль, а результат перевершить всі очікування. Шматочки печінки виходять з ніжною і м'якою структурою і просто чудові на смак. Подавати гуляш можна з відварною картоплею, гречкою , рисом чи макаронами.
Нижче в наших рецептах ми докладно розповімо, як приготувати дуже смачний гуляш з печінки з підливою.

Рецепт гуляшу з яловичої печінки з підливою


Інгредієнти:

  • яловича печінка – 700 г;

  • цибуля ріпчаста – 250 г;

  • морква – 200 г;

  • солодкий болгарський перець великий – 1 шт.;

  • свіже молоко – 150 мл;

  • сметана – 65 г;

  • очищена вода – 350 мл;

  • томатна паста – 50 р;

  • часник – 2 зубчики;

  • рослинна рафінована олія – 75 мл;

  • борошно пшеничне – 100 г;

  • свежемолотая суміш перців – за смаком;

  • спеції і пряні трави – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • гілочки свіжої зелені – за смаком.


  • Приготування
    Яловичу печінку гарненько промиваємо, видаляємо плівки і судини, нарізаємо невеликими шматочками і покласти в посуд зі свіжим молоком на тридцять хвилин для позбавлення від гіркоти.
    У глибокому сотейнику, казанку або сковорідці обсмажуємо на рослинному рафінованому маслі нарізану півкільцями ріпчасту цибулю до рум'яного кольору. Шматочки печінки обвалюємо в борошні, викладаємо до цибулі і теж обсмажуємо. Тепер закладаємо нарізану кружальцями або соломкою моркву і солодкий болгарський перець, вливаємо очищену воду і тушкуємо десять хвилин.
    Потім додаємо сметану, томатну пасту, подрібнений часник, сіль, свежемолотую суміш перців, спеції і пряні трави і готуємо, накривши кришкою, ще п'ятнадцять хвилин.
    Готовий смачний гуляш з яловичої печінки подаємо з відварною картоплею, прикрасивши свіжою зеленню.
    Дуже насичений смак набуває гуляш, приготований в мультиварці, спробуйте і переконаєтеся в цьому самі.

    Гуляш з яловичої печінки зі сметаною в мультиварці


    Інгредієнти:

  • яловича печінка – 850 г;

  • цибуля ріпчаста – 250 г;

  • помідори свіжі – 500 г;

  • очищена вода – 400 мл;

  • сметана – 100 г;

  • рослинна рафінована олія – 75 мл;

  • борошно пшеничне – 75 г;

  • суміш перців мелена – на смак;

  • лаврове листя – 2-3 шт.;

  • сіль – за смаком;

  • чебрець – 12 м;

  • часник (за бажанням) – 1-2 зубчики;

  • свіжа зелень – за смаком.


  • Приготування
    Яловичу печінку гарненько промиваємо, позбавляє від плівки, судин і нарізаємо невеликими брусочками. Ріпчасту цибулю очищаємо і подрібнюємо півкільцями. У ємність мультиварки вливаємо рослинна рафінована олія і підрум'янюємо в
    Гуляш з яловичої печінки з підливою
    ньому скибочки печінки і півкільця цибулі п'ятнадцять-двадцять хвилин, включивши режим «Випічка» або «Смаження». Потім засипаємо борошно, розмішуємо і смажимо ще сім хвилин. Помідори обдаємо окропом, очищаємо від шкірки, нарізаємо невеликими кубиками, кидаємо до печінки з цибулею і смажимо ще десять хвилин. Заливаємо нагріту до кипіння очищену воду, додаємо сметану, приправляємо сіллю, меленої сумішшю перців і чебрецем. Мультиварку перемикаємо на режим «Гасіння» і виставляємо час на одну годину. За десять хвилин до завершення процесу приготування кидаємо лаврові листочки і свіжу подрібнену зелень на свій смак.
    Готовий ароматний гуляш з яловичої печінки з підливою подаємо з будь-яким гарніром.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
    Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
    Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
    Гуляш із баранини
    Гуляш із баранини
    Більшість початківців кулінарів, не беруться за приготування баранини, адже особлива текстура і специфічний запах, при неправильному приготуванні,
    Гуляш з яловичої печінки
    Гуляш з яловичої печінки
    Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
    Гуляш з підливою
    Гуляш з підливою
    Гуляш, при правильному приготуванні, виходить смачним і ароматним. Шматочки м'яса повинні бути ніжними, м'якими, распадающимися на волокна. Страву
    Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
    Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
    Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,
    Гуляш з печінки
    Гуляш з печінки
    Гуляш з печінки зможе з лишком замінити класичну м'ясну підливу до улюблених гарнірів, при цьому готується це блюдо за лічені 15-20 хвилин, а