Гуляш з яловичої печінки з підливою
Урізноманітнити м'ясне меню відмінно допоможе не менш ситна і більш корисна яловича печінка, вважається делікатесним продуктом. Її смажать, додають в салати і використовують для приготування паштетів і різних начинок.
Ми ж пропонуємо вам не менш цікавий варіант її застосування в кулінарії.
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний бюджетний варіант страви для сімейного застілля. Його приготування не займе багато часу і зусиль, а результат перевершить всі очікування. Шматочки печінки виходять з ніжною і м'якою структурою і просто чудові на смак. Подавати гуляш можна з відварною картоплею, гречкою , рисом чи макаронами.
Нижче в наших рецептах ми докладно розповімо, як приготувати дуже смачний гуляш з печінки з підливою.
Інгредієнти:
яловича печінка – 700 г;
цибуля ріпчаста – 250 г;
морква – 200 г;
солодкий болгарський перець великий – 1 шт.;
свіже молоко – 150 мл;
сметана – 65 г;
очищена вода – 350 мл;
томатна паста – 50 р;
часник – 2 зубчики;
рослинна рафінована олія – 75 мл;
борошно пшеничне – 100 г;
свежемолотая суміш перців – за смаком;
спеції і пряні трави – за смаком;
сіль – за смаком;
гілочки свіжої зелені – за смаком.
Приготування
Яловичу печінку гарненько промиваємо, видаляємо плівки і судини, нарізаємо невеликими шматочками і покласти в посуд зі свіжим молоком на тридцять хвилин для позбавлення від гіркоти.
У глибокому сотейнику, казанку або сковорідці обсмажуємо на рослинному рафінованому маслі нарізану півкільцями ріпчасту цибулю до рум'яного кольору. Шматочки печінки обвалюємо в борошні, викладаємо до цибулі і теж обсмажуємо. Тепер закладаємо нарізану кружальцями або соломкою моркву і солодкий болгарський перець, вливаємо очищену воду і тушкуємо десять хвилин.
Потім додаємо сметану, томатну пасту, подрібнений часник, сіль, свежемолотую суміш перців, спеції і пряні трави і готуємо, накривши кришкою, ще п'ятнадцять хвилин.
Готовий смачний гуляш з яловичої печінки подаємо з відварною картоплею, прикрасивши свіжою зеленню.
Дуже насичений смак набуває гуляш, приготований в мультиварці, спробуйте і переконаєтеся в цьому самі.
Інгредієнти:
яловича печінка – 850 г;
цибуля ріпчаста – 250 г;
помідори свіжі – 500 г;
очищена вода – 400 мл;
сметана – 100 г;
рослинна рафінована олія – 75 мл;
борошно пшеничне – 75 г;
суміш перців мелена – на смак;
лаврове листя – 2-3 шт.;
сіль – за смаком;
чебрець – 12 м;
часник (за бажанням) – 1-2 зубчики;
свіжа зелень – за смаком.
Приготування
Яловичу печінку гарненько промиваємо, позбавляє від плівки, судин і нарізаємо невеликими брусочками. Ріпчасту цибулю очищаємо і подрібнюємо півкільцями. У ємність мультиварки вливаємо рослинна рафінована олія і підрум'янюємо в ньому скибочки печінки і півкільця цибулі п'ятнадцять-двадцять хвилин, включивши режим «Випічка» або «Смаження». Потім засипаємо борошно, розмішуємо і смажимо ще сім хвилин. Помідори обдаємо окропом, очищаємо від шкірки, нарізаємо невеликими кубиками, кидаємо до печінки з цибулею і смажимо ще десять хвилин. Заливаємо нагріту до кипіння очищену воду, додаємо сметану, приправляємо сіллю, меленої сумішшю перців і чебрецем. Мультиварку перемикаємо на режим «Гасіння» і виставляємо час на одну годину. За десять хвилин до завершення процесу приготування кидаємо лаврові листочки і свіжу подрібнену зелень на свій смак.
Готовий ароматний гуляш з яловичої печінки з підливою подаємо з будь-яким гарніром.
Ми ж пропонуємо вам не менш цікавий варіант її застосування в кулінарії.
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний бюджетний варіант страви для сімейного застілля. Його приготування не займе багато часу і зусиль, а результат перевершить всі очікування. Шматочки печінки виходять з ніжною і м'якою структурою і просто чудові на смак. Подавати гуляш можна з відварною картоплею, гречкою , рисом чи макаронами.
Нижче в наших рецептах ми докладно розповімо, як приготувати дуже смачний гуляш з печінки з підливою.
Рецепт гуляшу з яловичої печінки з підливою
Інгредієнти:
Приготування
Яловичу печінку гарненько промиваємо, видаляємо плівки і судини, нарізаємо невеликими шматочками і покласти в посуд зі свіжим молоком на тридцять хвилин для позбавлення від гіркоти.
У глибокому сотейнику, казанку або сковорідці обсмажуємо на рослинному рафінованому маслі нарізану півкільцями ріпчасту цибулю до рум'яного кольору. Шматочки печінки обвалюємо в борошні, викладаємо до цибулі і теж обсмажуємо. Тепер закладаємо нарізану кружальцями або соломкою моркву і солодкий болгарський перець, вливаємо очищену воду і тушкуємо десять хвилин.
Потім додаємо сметану, томатну пасту, подрібнений часник, сіль, свежемолотую суміш перців, спеції і пряні трави і готуємо, накривши кришкою, ще п'ятнадцять хвилин.
Готовий смачний гуляш з яловичої печінки подаємо з відварною картоплею, прикрасивши свіжою зеленню.
Дуже насичений смак набуває гуляш, приготований в мультиварці, спробуйте і переконаєтеся в цьому самі.
Гуляш з яловичої печінки зі сметаною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичу печінку гарненько промиваємо, позбавляє від плівки, судин і нарізаємо невеликими брусочками. Ріпчасту цибулю очищаємо і подрібнюємо півкільцями. У ємність мультиварки вливаємо рослинна рафінована олія і підрум'янюємо в ньому скибочки печінки і півкільця цибулі п'ятнадцять-двадцять хвилин, включивши режим «Випічка» або «Смаження». Потім засипаємо борошно, розмішуємо і смажимо ще сім хвилин. Помідори обдаємо окропом, очищаємо від шкірки, нарізаємо невеликими кубиками, кидаємо до печінки з цибулею і смажимо ще десять хвилин. Заливаємо нагріту до кипіння очищену воду, додаємо сметану, приправляємо сіллю, меленої сумішшю перців і чебрецем. Мультиварку перемикаємо на режим «Гасіння» і виставляємо час на одну годину. За десять хвилин до завершення процесу приготування кидаємо лаврові листочки і свіжу подрібнену зелень на свій смак.
Готовий ароматний гуляш з яловичої печінки з підливою подаємо з будь-яким гарніром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
Гуляш із баранини
Більшість початківців кулінарів, не беруться за приготування баранини, адже особлива текстура і специфічний запах, при неправильному приготуванні,
Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
Гуляш з підливою
Гуляш, при правильному приготуванні, виходить смачним і ароматним. Шматочки м'яса повинні бути ніжними, м'якими, распадающимися на волокна. Страву
Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,
Гуляш з печінки
Гуляш з печінки зможе з лишком замінити класичну м'ясну підливу до улюблених гарнірів, при цьому готується це блюдо за лічені 15-20 хвилин, а