Гуляш з яловичої печінки з підливою

Ми ж пропонуємо вам не менш цікавий варіант її застосування в кулінарії.
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний бюджетний варіант страви для сімейного застілля. Його приготування не займе багато часу і зусиль, а результат перевершить всі очікування. Шматочки печінки виходять з ніжною і м'якою структурою і просто чудові на смак. Подавати гуляш можна з відварною картоплею, гречкою , рисом чи макаронами.
Нижче в наших рецептах ми докладно розповімо, як приготувати дуже смачний гуляш з печінки з підливою.
Рецепт гуляшу з яловичої печінки з підливою
Інгредієнти:
Приготування
Яловичу печінку гарненько промиваємо, видаляємо плівки і судини, нарізаємо невеликими шматочками і покласти в посуд зі свіжим молоком на тридцять хвилин для позбавлення від гіркоти.
У глибокому сотейнику, казанку або сковорідці обсмажуємо на рослинному рафінованому маслі нарізану півкільцями ріпчасту цибулю до рум'яного кольору. Шматочки печінки обвалюємо в борошні, викладаємо до цибулі і теж обсмажуємо. Тепер закладаємо нарізану кружальцями або соломкою моркву і солодкий болгарський перець, вливаємо очищену воду і тушкуємо десять хвилин.
Потім додаємо сметану, томатну пасту, подрібнений часник, сіль, свежемолотую суміш перців, спеції і пряні трави і готуємо, накривши кришкою, ще п'ятнадцять хвилин.
Готовий смачний гуляш з яловичої печінки подаємо з відварною картоплею, прикрасивши свіжою зеленню.
Дуже насичений смак набуває гуляш, приготований в мультиварці, спробуйте і переконаєтеся в цьому самі.
Гуляш з яловичої печінки зі сметаною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичу печінку гарненько промиваємо, позбавляє від плівки, судин і нарізаємо невеликими брусочками. Ріпчасту цибулю очищаємо і подрібнюємо півкільцями. У ємність мультиварки вливаємо рослинна рафінована олія і підрум'янюємо в

Готовий ароматний гуляш з яловичої печінки з підливою подаємо з будь-яким гарніром.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально

Гуляш із баранини
Більшість початківців кулінарів, не беруться за приготування баранини, адже особлива текстура і специфічний запах, при неправильному приготуванні,

Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи

Гуляш з підливою
Гуляш, при правильному приготуванні, виходить смачним і ароматним. Шматочки м'яса повинні бути ніжними, м'якими, распадающимися на волокна. Страву

Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,

Гуляш з печінки
Гуляш з печінки зможе з лишком замінити класичну м'ясну підливу до улюблених гарнірів, при цьому готується це блюдо за лічені 15-20 хвилин, а