Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу є одним з блюд, яке дає простір для кулінарних фантазій і кожен раз радує новим не менш цікавим та оригінальним смаком.
Для приготування цієї страви можна використовувати абсолютно будь-які овочі в різних поєднаннях і пропорціях. Додавання в овочеве рагу м'ясних продуктів або грибів додасть йому насиченості і поживністю.
Оригінальний смак страви можна доповнити використанням різноманітних спецій і свіжої зелені на свій смак.
Нижче ми пропонуємо кілька найбільш поширених рецептів і розповімо, як правильно приготувати смачне овочеве рагу в мультиварці.
Інгредієнти:
куряче м'ясо – 500 г;
бульби картоплі – 3-4 шт.;
болгарський солодкий перець, бажано різного кольору – 2 шт.;
помідори свіжі – 3 шт.;
морква – 2 шт.;
цибуля ріпчаста – 2 шт.;
часник – 1-2 зубчики;
очищена вода– 120 мл;
рослинна рафінована олія – 85 мл;
сіль – за смаком;
свежемолотая суміш перців – за смаком;
будь-яка зелень на свій вибір – за смаком.
Приготування
У ємності мультиварки з налитим в неї рафінованим рослинним маслом підрум'янюємо нарізане скибочками куряче м'ясо і кубики цибулі двадцять хвилин, встановивши режим «Смаження» або «Випічка».
Бульби картоплі і помідори позбавляємо від шкірки і подрібнюємо кубиками, а моркву і солодкий болгарський перець соломкою. Закладаємо нарізані овочі до курки з цибулею, доливаємо очищену воду, приправляємо сіллю, свіжомеленої сумішшю перців і припускаємо в режимі «Гасіння» тридцять хвилин. По завершенні процесу приготування додаємо подрібнений часник, даємо рагу настоятися ще п'ятнадцять хвилин, і подаємо до столу, приправивши зеленню.
Інгредієнти:
м'ясний фарш – 500 г;
бульби картоплі – 5 шт.;
баклажан – 1 шт.;
кабачок невеликий – 1 шт.;
стиглі свіжі помідори – 2 шт.;
морква середнього розміру – 1 шт.;
цибуля ріпчаста – 2 шт.;
часник – 3 зубки;
вода очищена – до 100 мл;
рослинне масло – 55 мл;
сіль – за смаком;
свежемолотая суміш перців – за смаком;
будь-яка зелень на свій вибір – за смаком.
Приготування
М'ясний фарш закладаємо в чашу мультиварки і підрум'янюємо п'ятнадцять хвилин з рослинним маслом, встановивши прилад на режим «Випічка» або «Смаження». Потім додаємо нарізану кільцями ріпчасту цибулю, моркву соломкою і смажимо ще десять хвилин. Тепер закладаємо попередньо вимиті, очищені від шкірки і нарізані брусочками кабачок і баклажан, часточки помідорів, вливаємо гарячу воду, приправляємо сіллю, свіжомеленої сумішшю перців, перемикаємо мультиварку в режим «Гасіння» і готуємо, не перемішуючи, тридцять хвилин. Потім кидаємо нарубаний часник, свіжу зелень, акуратно перемішуємо і залишаємо в режимі «Підігрів» ще десять хвилин.
Інгредієнти:
гриби – 320 г;
бульби картоплі – 4 шт.;
кабачок невеликий – 1 шт.;
помідори свіжі – 1 шт.;
морква середнього розміру – 1 шт.;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
часник – 2 зубки;
вода очищена – до 100 мл;
рослинна рафінована олія – 50 мл;
сіль – за смаком;
спеції – за смаком;
будь-яка зелень на свій вибір – за смаком.
Приготування
Очищаємо від лушпиння і рубаємо дрібними кубиками ріпчасту цибулю і соломкою моркву складаємо в ємність мультиварки і підрум'янюємо з рослинним маслом, включивши режим «Смаження» або «Випічка» на п'ятнадцять хвилин. Потім закладаємо вимиті і нарізані пластинами грибочки, позбавляє від шкірки і нарізаємо не дуже великими кубиками бульби картоплі, кабачок і помідор, приправляємо сіллю, спеціями на свій смак і перемикаємо мультиварку в режим «Гасіння», налаштувавши час на сорок хвилин. За п'ять хвилин до кінця приготування додаємо видавлений через прес часник і нарізану свіжу зелень.
Для приготування цієї страви можна використовувати абсолютно будь-які овочі в різних поєднаннях і пропорціях. Додавання в овочеве рагу м'ясних продуктів або грибів додасть йому насиченості і поживністю.
Оригінальний смак страви можна доповнити використанням різноманітних спецій і свіжої зелені на свій смак.
Нижче ми пропонуємо кілька найбільш поширених рецептів і розповімо, як правильно приготувати смачне овочеве рагу в мультиварці.
Овочеве рагу з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У ємності мультиварки з налитим в неї рафінованим рослинним маслом підрум'янюємо нарізане скибочками куряче м'ясо і кубики цибулі двадцять хвилин, встановивши режим «Смаження» або «Випічка».
Бульби картоплі і помідори позбавляємо від шкірки і подрібнюємо кубиками, а моркву і солодкий болгарський перець соломкою. Закладаємо нарізані овочі до курки з цибулею, доливаємо очищену воду, приправляємо сіллю, свіжомеленої сумішшю перців і припускаємо в режимі «Гасіння» тридцять хвилин. По завершенні процесу приготування додаємо подрібнений часник, даємо рагу настоятися ще п'ятнадцять хвилин, і подаємо до столу, приправивши зеленню.
Овочеве рагу з фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясний фарш закладаємо в чашу мультиварки і підрум'янюємо п'ятнадцять хвилин з рослинним маслом, встановивши прилад на режим «Випічка» або «Смаження». Потім додаємо нарізану кільцями ріпчасту цибулю, моркву соломкою і смажимо ще десять хвилин. Тепер закладаємо попередньо вимиті, очищені від шкірки і нарізані брусочками кабачок і баклажан, часточки помідорів, вливаємо гарячу воду, приправляємо сіллю, свіжомеленої сумішшю перців, перемикаємо мультиварку в режим «Гасіння» і готуємо, не перемішуючи, тридцять хвилин. Потім кидаємо нарубаний часник, свіжу зелень, акуратно перемішуємо і залишаємо в режимі «Підігрів» ще десять хвилин.
Овочеве рагу з грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо від лушпиння і рубаємо дрібними кубиками ріпчасту цибулю і соломкою моркву складаємо в ємність мультиварки і підрум'янюємо з рослинним маслом, включивши режим «Смаження» або «Випічка» на п'ятнадцять хвилин. Потім закладаємо вимиті і нарізані пластинами грибочки, позбавляє від шкірки і нарізаємо не дуже великими кубиками бульби картоплі, кабачок і помідор, приправляємо сіллю, спеціями на свій смак і перемикаємо мультиварку в режим «Гасіння», налаштувавши час на сорок хвилин. За п'ять хвилин до кінця приготування додаємо видавлений через прес часник і нарізану свіжу зелень.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію
Рагу з кабачків і картоплі в мультиварці
Влітку немає бажання навантажувати організм важкою їжею, а на салатах довго не протягнути. До того ж, у цей час багато свіжих овочів, з яких можна
Овочеве рагу з куркою в мультиварці
Овочеве рагу - самостійне блюдо, яке відмінно насичує влітку в спеку, не перевантажуючи організм. І навіть, якщо додати до складу куряче м'ясо, важче
Овочеве рагу з м'ясом
Як чудово, що бувають страви, які не тільки неймовірно смачні, але при цьому ще й корисні! Саме до таких і належить овочеве рагу з м'ясом. Ситна, з
Рецепт овочевого рагу з картоплею і капустою
Овочеве рагу - страва дуже корисне і популярний. Для його приготування підходять практично всі дари городу. Головне достоїнство цього ласощі -
Овочеве рагу в мультиварці
Овочеве рагу - дуже корисне, ситне і смачне блюдо, яке легко і швидко приготує ваша плита помічниця - мультиварка. Рецепти для створення чергового