Рецепт овочевого рагу з картоплею і капустою
Рагу являє собою страву з шматочків обсмаженого, а потім припущенного продукту з овочів, іноді з додаванням м'яса, риби або грибів.
Головною перевагою цієї страви є взаємозамінність продуктів, і як результат в будь-який момент на швидку руку можна приготувати смачну страву з наявних овочів з будь-яким м'ясом або без нього. Як правило, при приготуванні рагу за основу береться один або два види овочів, а інші використовуються для додання смаку основного інгредієнта. Будь-який варіант страви по-своєму цікавий і неповторний.
Рецепт приготування овочевого рагу з картоплею і капустою, ми розповімо в нашій статті.
Інгредієнти:
капуста цвітна – 450 г;
картопля – 450 г;
буряк – 180-200 г;
кабачок – 200 г;
цибуля ріпчаста – 125 г;
морква – 170 г;
помідор свіжий – 200 г;
часник – 2 зубчики;
гірчиця – 6 г;
рослинна олія;
перець чорний мелений;
сіль;
рубана зелень.
Приготування
Першим ділом приготуємо всі овочі. Очищаємо цибулю, моркву і буряк і подрібнюємо кубиками або соломкою. Обсмажуємо спочатку цибулю, через п'ять хвилин додаємо моркву і буряк, очищені від шкірки і нарізані кубиками помідори, часник шматочками, приправляємо гірчицею і смажимо до напівготовності. Викладаємо обжарку в казанок або сотейник.
Нарізаємо соломкою кабачок і очищену картоплю, розрізаємо капусту на маленькі суцвіття, підрум'янюємо все окремо на сковороді з розпеченим рослинним маслом і відправляємо до піджарки. Солимо, заправляємо перцем, акуратно перемішуємо і протушиваем під кришкою до готовності. Потім знімаємо з вогню, даємо настоятися десять хвилин, і подаємо до столу, притрусивши січеною зеленню петрушки, базиліка та кропу.
Інгредієнти:
картопля 1 кг;
курячі стегенця – 2 штуки середнього розміру;
капуста білокачанна – 250 г;
кабачок – 200 г;
перець болгарський – 200 г;
цибуля ріпчаста – 125 г;
морква – 170 г;
помідор свіжий – 200 г;
часник – 4 зубчики;
рослинна олія – 25 мл;
сушений базилік, орегано, майоран;
сіль;
гілочки петрушки.
Приготування
Злегка обсмажуємо очищений і нарізаний півкільцями цибулю, додаємо моркву і кабачок, попередньо нарізавши їх кружечками і потім навпіл, і обсмажуємо до підрум'янення. Додаємо порізаний соломкою солодкий перець і доводимо до готовності.
Куряче м'ясо промиваємо, просушуємо, розрізаємо на невеликі шматочки, обсмажуємо на розпеченій сковороді з рослинним маслом і викладаємо в сковороду або казанок. Туди ж відправляємо очищений і порізаний кубиками картоплю і нашатковану капусту. Заливаємо все гарячою кип'яченою водою, закриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь. За п'ять хвилин до готовності викладаємо інші обсмажені овочі, додаємо очищені від шкірки і нарізані кубиками помідори, подрібнений часник, сіль і всі спеції.
При подачі рагу прикрашаємо гілочками петрушки.
Інгредієнти:
картопля – 1 кг;
телятина – 05 кг;
капуста білокачанна – 05 кг;
цибуля ріпчаста – 125 г;
морква – 170 г;
томатний сік – 200 мл;
топлене масло – 50 мл;
лавровий лист – 1 шт.;
сушений базилік;
суміш перців;
сіль;
рубана зелень.
Приготування
У чашу мультиварки з топленим маслом закладаємо нарізане шматочками м'ясо, моркву соломкою і цибулю півкільцями. Обсмажуємо все в режимі «Випічка» протягом двадцяти п'яти хвилин. Потім додаємо нашатковану і обмятую капусту, нарізану кубиками картоплю, томатний сік, перець, сіль, лавровий листок і базилік. Все перемішуємо і готуємо в програмі «Гасіння» шістдесят хвилин.
Подаємо до столу, притрусивши зеленню.
Головною перевагою цієї страви є взаємозамінність продуктів, і як результат в будь-який момент на швидку руку можна приготувати смачну страву з наявних овочів з будь-яким м'ясом або без нього. Як правило, при приготуванні рагу за основу береться один або два види овочів, а інші використовуються для додання смаку основного інгредієнта. Будь-який варіант страви по-своєму цікавий і неповторний.
Рецепт приготування овочевого рагу з картоплею і капустою, ми розповімо в нашій статті.
Рагу з овочів з картоплею і цвітною капустою
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом приготуємо всі овочі. Очищаємо цибулю, моркву і буряк і подрібнюємо кубиками або соломкою. Обсмажуємо спочатку цибулю, через п'ять хвилин додаємо моркву і буряк, очищені від шкірки і нарізані кубиками помідори, часник шматочками, приправляємо гірчицею і смажимо до напівготовності. Викладаємо обжарку в казанок або сотейник.
Нарізаємо соломкою кабачок і очищену картоплю, розрізаємо капусту на маленькі суцвіття, підрум'янюємо все окремо на сковороді з розпеченим рослинним маслом і відправляємо до піджарки. Солимо, заправляємо перцем, акуратно перемішуємо і протушиваем під кришкою до готовності. Потім знімаємо з вогню, даємо настоятися десять хвилин, і подаємо до столу, притрусивши січеною зеленню петрушки, базиліка та кропу.
Рагу з курки з капустою і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Злегка обсмажуємо очищений і нарізаний півкільцями цибулю, додаємо моркву і кабачок, попередньо нарізавши їх кружечками і потім навпіл, і обсмажуємо до підрум'янення. Додаємо порізаний соломкою солодкий перець і доводимо до готовності.
Куряче м'ясо промиваємо, просушуємо, розрізаємо на невеликі шматочки, обсмажуємо на розпеченій сковороді з рослинним маслом і викладаємо в сковороду або казанок. Туди ж відправляємо очищений і порізаний кубиками картоплю і нашатковану капусту. Заливаємо все гарячою кип'яченою водою, закриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь. За п'ять хвилин до готовності викладаємо інші обсмажені овочі, додаємо очищені від шкірки і нарізані кубиками помідори, подрібнений часник, сіль і всі спеції.
При подачі рагу прикрашаємо гілочками петрушки.
Рагу з картоплею, капустою і телятиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки з топленим маслом закладаємо нарізане шматочками м'ясо, моркву соломкою і цибулю півкільцями. Обсмажуємо все в режимі «Випічка» протягом двадцяти п'яти хвилин. Потім додаємо нашатковану і обмятую капусту, нарізану кубиками картоплю, томатний сік, перець, сіль, лавровий листок і базилік. Все перемішуємо і готуємо в програмі «Гасіння» шістдесят хвилин.
Подаємо до столу, притрусивши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочеве рагу з м'ясом
Як чудово, що бувають страви, які не тільки неймовірно смачні, але при цьому ще й корисні! Саме до таких і належить овочеве рагу з м'ясом. Ситна, з
Рагу з індички
Овочеве рагу смачне і корисне блюдо. Його склад може бути різним в залежності від інгредієнтів. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально
Рагу з баранини
Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне
Овочеве рагу з капустою
Овочеве рагу - це корисне і смачне блюдо, яке готується досить швидко. І сьогодні ми розповімо про те, як його приготувати з капустою. Читайте наші
Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення
Картопляне рагу
Картопляне рагу - проста й ситна страва для повсякденного столу, з рецептами якого, напевно, знайомі багато господині. І сьогодні ми хочемо вам