Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
У цій статті, представляємо вам рецепт гуляшу з свинини з підливою. Поряд з обсмажені, а потім тушкованими з цибулею і прянощами шматочками м'яса, особливе значення віддається підливі, яка надає гуляшу з свинини ароматний, пікантний смак. Її густа майже кремова консистенція виходить шляхом додавання борошна, а різноманітність смакових відтінків - вмістом у ній томатної пасти, овочів, сметани і різноманітних спецій .
Нижче ми розповімо вам, як правильно готувати апетитний гуляш зі свинини з підливою.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 550 г;
цибуля ріпчаста 175 г;
паста томатна – 50 г;
цукровий пісок – 15 г;
червоний мелений перець – 5 р;
суха аджика – 15 г;
лаврове листя – 2-3 шт.;
борошно пшеничне – 30 г;
рослинне масло – 75 мл;
сіль – за смаком;
очищена вода.
Приготування
М'якоть свинини промиваємо, обсушуємо паперовим рушником, нарізаємо невеликими брусочками і кладемо на розігріту з рослинною олією сковороду. Підрум'янюємо м'ясо з усіх боків, періодично помішуючи.
Додаємо очищений і нарізаний півкільцями або кубиками ріпчасту цибулю, червоний мелений перець, суху аджику і обсмажуємо до прозорості цибулі. Потім всипаємо борошно і смажимо, помішуючи, дві-три хвилини. Тепер закладаємо томатну пасту, приправляємо цукровим піском, сіллю і витримуємо ще три хвилини, перемішуючи.
Вливаємо підігріту до кипіння воду, щоб вона повністю покрила м'ясо, гарненько перемішуємо, кидаємо лаврові листочки і тушкуємо під кришкою тридцять-сорок хвилин.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 650 г;
цибуля ріпчаста – 250 г;
паста томатна 100 г;
сметана – 125 г;
мелена паприка – 15 г;
лаврове листя – 2 шт.;
часник – 1-2 зубчики;
горошини запашного перцю – 4-5 шт.;
борошно пшеничне – 60 г;
рослинна олія – 50 мл;
сіль – за смаком;
мелена суміш перців – за смаком;
очищена вода або м'ясний бульйон.
Приготування
Свинину промиваємо проточною холодною водою, обсушуємо і нарізаємо брусочками або невеликими кубиками. Ємність мультиварки промазуємо рослинним маслом, перекладаємо в неї м'ясо і встановлюємо режим «Випічка» на сорок хвилин. Через двадцять хвилин закладаємо очищений і нарізаний півкільцями або кубиками ріпчасту цибулю і перемішуємо. Ще через десять хвилин всипаємо борошно пшеничне, мелену суміш перців і залишаємо до завершення процесу обсмажування.
Тепер додаємо томатну пасту, сметану, мелену паприку, нарізаний часник і вливаємо гарячий бульйон або воду, щоб повністю покрити м'ясо. Кидаємо горошини запашного перцю, лаврові листочки і ретельно перемішуємо. Мультиварку переводимо в режим «Гасіння» і готуємо півтори години.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 300 г;
м'якоть яловичини – 300 г;
цибуля ріпчаста – 250 г;
паста томатна – 65 г;
соєвий соус – 75 мл;
м'ясний бульйон – 200 мл;
лаврове листя – 2 шт.;
борошно пшеничне – 30 г;
рослинна олія – 50 мл;
червоний мелений перець – за смаком;
сіль – за смаком;
мелена суміш перців – за смаком.
Приготування
Яловичину промиваємо, просушуємо, нарізаємо невеликими скибочками і обсмажуємо на сковороді з рослинною олією до рум'яності. Додаємо нарізану ріпчасту цибулю і смажимо ще сім хвилин. Всипаємо борошно, пасеруємо три хвилини, помішуючи, вливаємо половину бульйону і тушкуємо під кришкою тридцять хвилин.
Окремо підрум'янюємо на рослинному маслі нарізану кубиками або брусочками свинину, приправляємо спеціями, вливаємо соєвий соус і витримуємо на вогні ще хвилину. Тепер з'єднуємо свинину з яловичиною, вливаємо бульйон, що залишився, додаємо томатну пасту і за смаком сіль. Тушкуємо під кришкою сорок-п'ятдесят хвилин. За десять хвилин до завершення приготування додаємо нарізаний соломкою болгарський перець.
Нижче ми розповімо вам, як правильно готувати апетитний гуляш зі свинини з підливою.
Рецепт приготування гуляшу з свинини з підливою
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть свинини промиваємо, обсушуємо паперовим рушником, нарізаємо невеликими брусочками і кладемо на розігріту з рослинною олією сковороду. Підрум'янюємо м'ясо з усіх боків, періодично помішуючи.
Додаємо очищений і нарізаний півкільцями або кубиками ріпчасту цибулю, червоний мелений перець, суху аджику і обсмажуємо до прозорості цибулі. Потім всипаємо борошно і смажимо, помішуючи, дві-три хвилини. Тепер закладаємо томатну пасту, приправляємо цукровим піском, сіллю і витримуємо ще три хвилини, перемішуючи.
Вливаємо підігріту до кипіння воду, щоб вона повністю покрила м'ясо, гарненько перемішуємо, кидаємо лаврові листочки і тушкуємо під кришкою тридцять-сорок хвилин.
Гуляш зі свинини зі сметанною підливою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину промиваємо проточною холодною водою, обсушуємо і нарізаємо брусочками або невеликими кубиками. Ємність мультиварки промазуємо рослинним маслом, перекладаємо в неї м'ясо і встановлюємо режим «Випічка» на сорок хвилин. Через двадцять хвилин закладаємо очищений і нарізаний півкільцями або кубиками ріпчасту цибулю і перемішуємо. Ще через десять хвилин всипаємо борошно пшеничне, мелену суміш перців і залишаємо до завершення процесу обсмажування.
Тепер додаємо томатну пасту, сметану, мелену паприку, нарізаний часник і вливаємо гарячий бульйон або воду, щоб повністю покрити м'ясо. Кидаємо горошини запашного перцю, лаврові листочки і ретельно перемішуємо. Мультиварку переводимо в режим «Гасіння» і готуємо півтори години.
Гуляш зі свинини і яловичини з підливкою з соєвим соусом
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину промиваємо, просушуємо, нарізаємо невеликими скибочками і обсмажуємо на сковороді з рослинною олією до рум'яності. Додаємо нарізану ріпчасту цибулю і смажимо ще сім хвилин. Всипаємо борошно, пасеруємо три хвилини, помішуючи, вливаємо половину бульйону і тушкуємо під кришкою тридцять хвилин.
Окремо підрум'янюємо на рослинному маслі нарізану кубиками або брусочками свинину, приправляємо спеціями, вливаємо соєвий соус і витримуємо на вогні ще хвилину. Тепер з'єднуємо свинину з яловичиною, вливаємо бульйон, що залишився, додаємо томатну пасту і за смаком сіль. Тушкуємо під кришкою сорок-п'ятдесят хвилин. За десять хвилин до завершення приготування додаємо нарізаний соломкою болгарський перець.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до
Гуляш з яловичої печінки з підливою
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,
Гуляш із баранини
Більшість початківців кулінарів, не беруться за приготування баранини, адже особлива текстура і специфічний запах, при неправильному приготуванні,
Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми